Contacteer ons

Nieuws

Rachel Hazes tegen Evert Santegoeds: ‘Lik mijn reet!’

Gepubliceerd

op

Rachel Hazes heeft een ongelooflijke hekel aan Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé mag haar reet likken, laat de weduwe van André Hazes weten in een interview met de Party.

Op de vraag of ze moeite heeft met wat sommige media over haar naar buiten brengen, antwoordt Rachel: “Ik heb dat heel sterk met een collega-concurrerend blad van jullie, dat zichzelf de grootste van Nederland noemt.” Ze doelt hiermee op het weekblad Privé, waar Evert al negentien jaar hoofdredacteur van is.

John de Wolf

Rachel wil volledig met Evert gaan afrekenen in haar nieuwe boek. “In het boek dat ik nu aan het schrijven ben, heb ik een aardig dik hoofdstuk ’Media’ opgenomen. Daarin vertel ik ook over het betreffende blad en diens bekende hoofdredacteur. Bij hoe verbitterd hij in het leven staat, vraag ik me af wat hij zoal heeft meegemaakt in zijn leven.”

Ooit won Rachel een rechtszaak tegen de Privé, toen het blad beweerde dat ze een affaire had met John de Wolf. “Een week na het overlijden van André beweerden ze dat ik een relatie had met John de Wolf. Dat moet je bij mij niet doen. Ik heb die man in mijn hele leven echt nog niet eens een hánd gegeven!”

‘Lik m’n reet’

De Privé is een afschuwelijk blad, vindt Rachel. “Dat blad schrijft over mij – niet vanuit hoor en wederhoor – maar ze schrijven ’vrienden beweren dat…’ en ‘uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat…’. Ja, Iik m’n reet, weet je wel?”

Ze heeft Evert de Wolf-roddel nooit vergeven. “Ik stond met dikke ogen van de tranen langs het schoolplein, maar je zag wel bepaalde moeders kijken zo van: ze kan wel verdriet hebben, maar ze ligt intussen wel bij John de Wolf in zijn armen. Dat blijft toch hangen bij de mensen.”

Op de knieën

Rachel is er trots op dat ze de Privé op de knieën heeft gekregen. “Er zijn maar twee partijen die een rechtszaak tegen dat blad hebben gewonnen, dat zijn het Koninklijk Huis en ik. Wat dat betreft, ben ik een vechter.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending