Contacteer ons

Nieuws

Rachel Hazes tegen Evert Santegoeds: ‘Lik mijn reet!’

Gepubliceerd

op

Rachel Hazes heeft een ongelooflijke hekel aan Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé mag haar reet likken, laat de weduwe van André Hazes weten in een interview met de Party.

Op de vraag of ze moeite heeft met wat sommige media over haar naar buiten brengen, antwoordt Rachel: “Ik heb dat heel sterk met een collega-concurrerend blad van jullie, dat zichzelf de grootste van Nederland noemt.” Ze doelt hiermee op het weekblad Privé, waar Evert al negentien jaar hoofdredacteur van is.

John de Wolf

Rachel wil volledig met Evert gaan afrekenen in haar nieuwe boek. “In het boek dat ik nu aan het schrijven ben, heb ik een aardig dik hoofdstuk ’Media’ opgenomen. Daarin vertel ik ook over het betreffende blad en diens bekende hoofdredacteur. Bij hoe verbitterd hij in het leven staat, vraag ik me af wat hij zoal heeft meegemaakt in zijn leven.”

Ooit won Rachel een rechtszaak tegen de Privé, toen het blad beweerde dat ze een affaire had met John de Wolf. “Een week na het overlijden van André beweerden ze dat ik een relatie had met John de Wolf. Dat moet je bij mij niet doen. Ik heb die man in mijn hele leven echt nog niet eens een hánd gegeven!”

‘Lik m’n reet’

De Privé is een afschuwelijk blad, vindt Rachel. “Dat blad schrijft over mij – niet vanuit hoor en wederhoor – maar ze schrijven ’vrienden beweren dat…’ en ‘uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat…’. Ja, Iik m’n reet, weet je wel?”

Ze heeft Evert de Wolf-roddel nooit vergeven. “Ik stond met dikke ogen van de tranen langs het schoolplein, maar je zag wel bepaalde moeders kijken zo van: ze kan wel verdriet hebben, maar ze ligt intussen wel bij John de Wolf in zijn armen. Dat blijft toch hangen bij de mensen.”

Op de knieën

Rachel is er trots op dat ze de Privé op de knieën heeft gekregen. “Er zijn maar twee partijen die een rechtszaak tegen dat blad hebben gewonnen, dat zijn het Koninklijk Huis en ik. Wat dat betreft, ben ik een vechter.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending