Contacteer ons

Nieuws

Rachel Hazes tegen Evert Santegoeds: ‘Lik mijn reet!’

Gepubliceerd

op

Rachel Hazes heeft een ongelooflijke hekel aan Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé mag haar reet likken, laat de weduwe van André Hazes weten in een interview met de Party.

Op de vraag of ze moeite heeft met wat sommige media over haar naar buiten brengen, antwoordt Rachel: “Ik heb dat heel sterk met een collega-concurrerend blad van jullie, dat zichzelf de grootste van Nederland noemt.” Ze doelt hiermee op het weekblad Privé, waar Evert al negentien jaar hoofdredacteur van is.

John de Wolf

Rachel wil volledig met Evert gaan afrekenen in haar nieuwe boek. “In het boek dat ik nu aan het schrijven ben, heb ik een aardig dik hoofdstuk ’Media’ opgenomen. Daarin vertel ik ook over het betreffende blad en diens bekende hoofdredacteur. Bij hoe verbitterd hij in het leven staat, vraag ik me af wat hij zoal heeft meegemaakt in zijn leven.”

Ooit won Rachel een rechtszaak tegen de Privé, toen het blad beweerde dat ze een affaire had met John de Wolf. “Een week na het overlijden van André beweerden ze dat ik een relatie had met John de Wolf. Dat moet je bij mij niet doen. Ik heb die man in mijn hele leven echt nog niet eens een hánd gegeven!”

‘Lik m’n reet’

De Privé is een afschuwelijk blad, vindt Rachel. “Dat blad schrijft over mij – niet vanuit hoor en wederhoor – maar ze schrijven ’vrienden beweren dat…’ en ‘uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat…’. Ja, Iik m’n reet, weet je wel?”

Ze heeft Evert de Wolf-roddel nooit vergeven. “Ik stond met dikke ogen van de tranen langs het schoolplein, maar je zag wel bepaalde moeders kijken zo van: ze kan wel verdriet hebben, maar ze ligt intussen wel bij John de Wolf in zijn armen. Dat blijft toch hangen bij de mensen.”

Op de knieën

Rachel is er trots op dat ze de Privé op de knieën heeft gekregen. “Er zijn maar twee partijen die een rechtszaak tegen dat blad hebben gewonnen, dat zijn het Koninklijk Huis en ik. Wat dat betreft, ben ik een vechter.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending