Contacteer ons

Nieuws

Raymond Barneveld en Silvia nog steeds niet gescheiden

Gepubliceerd

op

Silvia, de ex-vrouw van Raymond van Barneveld, wilde bijna de stekker eruit trekken bij haar grote liefde Piet toen hij met een hersenbloeding in het ziekenhuis belandde. Dat vertelt ze in de podcast van Shownieuws
Daarin laat ze weten dat ze het verlies van haar partner Piet een plekje probeert te geven. Dat doet ze vooral door erop uit te gaan en niet onder de dekens te kruipen. Drie maanden geleden is bovendien haar vader overleden. Steun vindt ze bij haar moeder, kinderen en kleinkinderen. „Je moet gelijk naar buiten gaan, gelijk allemaal dingetjes gaan proberen te doen, want anders glijd je weg en je krijgt hem er toch niet mee terug.”
In de podcast vertelt ze ook hoe snel het is gegaan met het overlijden van Piet. Nadat hij zaterdag met een paracetamol vanwege hoofdpijn op bed ging, kreeg hij zondagochtend opnieuw ’heel heftige hoofdpijn’. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat hij een ’kleine hersenbloeding heeft gehad’, waar hij waarschijnlijk niet helemaal goed uit zou komen. Terwijl haar dat verteld werd, kwam meteen het telefoontje dat hij een tweede hersenbloeding eroverheen had gehad. „Toen was hij hersendood.” Ze laat weten dat ze bij de eerste bloeding al dacht: ’Dan trek ik de stekker eruit’. „Ik weet dat hij dat niet zou willen.”

Lieve man
Silvia leefde daarna in een roes, vertelt ze. „Er schiet van alles door je hoofd: ’Jeetje joh, en nu?’. We waren net een jaar bij elkaar. We waren heel erg intens gelukkig en dat wordt dan ineens bij je weggehaald.” Toch is ze ook dankbaar voor hun gelukkige tijd samen. „Hij wilde lekker rust en samen genieten. Hij heeft me weer laten voelen hoe een vrouw zich moet voelen.”
Een nieuwe liefde ziet ze op lange termijn niet voor zich. „Nee, alsjeblieft zeg, echt niet. Ik sta daar niet voor open hoor. Piet was een hele lieve, gemakkelijke man. Ik moet er niet aan denken dat ik zo’n zeur krijg hoor.”
Van haar ex Raymond van Barneveld kreeg ze de nodige steun: „Hij heeft netjes gebeld en me gecondoleerd. Julia en hij hebben nog een mooi stuk gestuurd. Wel respect, dat ze dat netjes gedaan hebben.”

Sleur
Officieel is Silvia nog niet gescheiden van Van Barneveld. „Hopelijk dat die er deze maand eindelijk doorheen is. Dat gaat gelukkig wel, daar maak ik me nog het minste druk om.” Nu zij en de darter ’op normale voet’ met elkaar omgaan, wil ze niet toelichten waarom de scheiding zo lang heeft geduurd. Dat zij twee jaar geleden braken en hij vlak daarna een relatie aanging met de veel jongere Julia doet haar niet meer zoveel. „Misschien zat de liefde bij mij toch ook niet zo diep als ik dacht.”
Al hoeft ze met Julia echt geen kop koffie te drinken, ze hoopt dat zij en Van Barneveld samen gelukkig zijn. Ze erkent dat haar eigen huwelijk met de darter in een sleur was gekomen. „Misschien moet ik hem dan zelfs dankbaar zijn, al is het niet zo netjes gegaan.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending