Contacteer ons

Nieuws

Raymond Barneveld en Silvia nog steeds niet gescheiden

Gepubliceerd

op

Silvia, de ex-vrouw van Raymond van Barneveld, wilde bijna de stekker eruit trekken bij haar grote liefde Piet toen hij met een hersenbloeding in het ziekenhuis belandde. Dat vertelt ze in de podcast van Shownieuws
Daarin laat ze weten dat ze het verlies van haar partner Piet een plekje probeert te geven. Dat doet ze vooral door erop uit te gaan en niet onder de dekens te kruipen. Drie maanden geleden is bovendien haar vader overleden. Steun vindt ze bij haar moeder, kinderen en kleinkinderen. „Je moet gelijk naar buiten gaan, gelijk allemaal dingetjes gaan proberen te doen, want anders glijd je weg en je krijgt hem er toch niet mee terug.”
In de podcast vertelt ze ook hoe snel het is gegaan met het overlijden van Piet. Nadat hij zaterdag met een paracetamol vanwege hoofdpijn op bed ging, kreeg hij zondagochtend opnieuw ’heel heftige hoofdpijn’. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat hij een ’kleine hersenbloeding heeft gehad’, waar hij waarschijnlijk niet helemaal goed uit zou komen. Terwijl haar dat verteld werd, kwam meteen het telefoontje dat hij een tweede hersenbloeding eroverheen had gehad. „Toen was hij hersendood.” Ze laat weten dat ze bij de eerste bloeding al dacht: ’Dan trek ik de stekker eruit’. „Ik weet dat hij dat niet zou willen.”

Lieve man
Silvia leefde daarna in een roes, vertelt ze. „Er schiet van alles door je hoofd: ’Jeetje joh, en nu?’. We waren net een jaar bij elkaar. We waren heel erg intens gelukkig en dat wordt dan ineens bij je weggehaald.” Toch is ze ook dankbaar voor hun gelukkige tijd samen. „Hij wilde lekker rust en samen genieten. Hij heeft me weer laten voelen hoe een vrouw zich moet voelen.”
Een nieuwe liefde ziet ze op lange termijn niet voor zich. „Nee, alsjeblieft zeg, echt niet. Ik sta daar niet voor open hoor. Piet was een hele lieve, gemakkelijke man. Ik moet er niet aan denken dat ik zo’n zeur krijg hoor.”
Van haar ex Raymond van Barneveld kreeg ze de nodige steun: „Hij heeft netjes gebeld en me gecondoleerd. Julia en hij hebben nog een mooi stuk gestuurd. Wel respect, dat ze dat netjes gedaan hebben.”

Sleur
Officieel is Silvia nog niet gescheiden van Van Barneveld. „Hopelijk dat die er deze maand eindelijk doorheen is. Dat gaat gelukkig wel, daar maak ik me nog het minste druk om.” Nu zij en de darter ’op normale voet’ met elkaar omgaan, wil ze niet toelichten waarom de scheiding zo lang heeft geduurd. Dat zij twee jaar geleden braken en hij vlak daarna een relatie aanging met de veel jongere Julia doet haar niet meer zoveel. „Misschien zat de liefde bij mij toch ook niet zo diep als ik dacht.”
Al hoeft ze met Julia echt geen kop koffie te drinken, ze hoopt dat zij en Van Barneveld samen gelukkig zijn. Ze erkent dat haar eigen huwelijk met de darter in een sleur was gekomen. „Misschien moet ik hem dan zelfs dankbaar zijn, al is het niet zo netjes gegaan.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending