Contacteer ons

Nieuws

Raymond Barneveld en Silvia nog steeds niet gescheiden

Gepubliceerd

op

Silvia, de ex-vrouw van Raymond van Barneveld, wilde bijna de stekker eruit trekken bij haar grote liefde Piet toen hij met een hersenbloeding in het ziekenhuis belandde. Dat vertelt ze in de podcast van Shownieuws
Daarin laat ze weten dat ze het verlies van haar partner Piet een plekje probeert te geven. Dat doet ze vooral door erop uit te gaan en niet onder de dekens te kruipen. Drie maanden geleden is bovendien haar vader overleden. Steun vindt ze bij haar moeder, kinderen en kleinkinderen. „Je moet gelijk naar buiten gaan, gelijk allemaal dingetjes gaan proberen te doen, want anders glijd je weg en je krijgt hem er toch niet mee terug.”
In de podcast vertelt ze ook hoe snel het is gegaan met het overlijden van Piet. Nadat hij zaterdag met een paracetamol vanwege hoofdpijn op bed ging, kreeg hij zondagochtend opnieuw ’heel heftige hoofdpijn’. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat hij een ’kleine hersenbloeding heeft gehad’, waar hij waarschijnlijk niet helemaal goed uit zou komen. Terwijl haar dat verteld werd, kwam meteen het telefoontje dat hij een tweede hersenbloeding eroverheen had gehad. „Toen was hij hersendood.” Ze laat weten dat ze bij de eerste bloeding al dacht: ’Dan trek ik de stekker eruit’. „Ik weet dat hij dat niet zou willen.”

Lieve man
Silvia leefde daarna in een roes, vertelt ze. „Er schiet van alles door je hoofd: ’Jeetje joh, en nu?’. We waren net een jaar bij elkaar. We waren heel erg intens gelukkig en dat wordt dan ineens bij je weggehaald.” Toch is ze ook dankbaar voor hun gelukkige tijd samen. „Hij wilde lekker rust en samen genieten. Hij heeft me weer laten voelen hoe een vrouw zich moet voelen.”
Een nieuwe liefde ziet ze op lange termijn niet voor zich. „Nee, alsjeblieft zeg, echt niet. Ik sta daar niet voor open hoor. Piet was een hele lieve, gemakkelijke man. Ik moet er niet aan denken dat ik zo’n zeur krijg hoor.”
Van haar ex Raymond van Barneveld kreeg ze de nodige steun: „Hij heeft netjes gebeld en me gecondoleerd. Julia en hij hebben nog een mooi stuk gestuurd. Wel respect, dat ze dat netjes gedaan hebben.”

Sleur
Officieel is Silvia nog niet gescheiden van Van Barneveld. „Hopelijk dat die er deze maand eindelijk doorheen is. Dat gaat gelukkig wel, daar maak ik me nog het minste druk om.” Nu zij en de darter ’op normale voet’ met elkaar omgaan, wil ze niet toelichten waarom de scheiding zo lang heeft geduurd. Dat zij twee jaar geleden braken en hij vlak daarna een relatie aanging met de veel jongere Julia doet haar niet meer zoveel. „Misschien zat de liefde bij mij toch ook niet zo diep als ik dacht.”
Al hoeft ze met Julia echt geen kop koffie te drinken, ze hoopt dat zij en Van Barneveld samen gelukkig zijn. Ze erkent dat haar eigen huwelijk met de darter in een sleur was gekomen. „Misschien moet ik hem dan zelfs dankbaar zijn, al is het niet zo netjes gegaan.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending