Contacteer ons

Nieuws

René le Blanc boos over haatreacties

Gepubliceerd

op

Waar Gordon boos is over de haatreacties onder artikelen van RTL Boulevard, is René le Blanc boos over de haatreacties onder artikelen van SBS Shownieuws. Dat is te lezen in de Beau Monde.

Gordon was in februari niet alleen boos over grensoverschrijdende reacties op Mediacourant, maar ook over reacties op de Facebook-pagina van RTL Boulevard. “Die hebben een Facebook-pagina waar ze de meest vreselijke dingen op laten staan. Die kunnen ook redigeren, weet je wel”, klaagde de entertainer bij Frank Dane op Radio 538.

Shownieuws

Bij Shownieuws letten ze echter ook niet op, klinkt nu uit het René le Blanc-kamp. “Zeker na de eerste uitzending (van Ik Geloof In Mij, red.) heb ik een hoop bagger over me heen gekregen. Als mensen roepen dat je afgeschoten moet worden, vraag je je af waar je aan begonnen bent. Ik Geloof In Mij is tv met een knipoog, maar niet iedereen ziet die knipoog”, zegt hij.

Zijn vrouw Jolanda voegt daaraan toe: “Van die toetsenbordridders die op iedereen commentaar leveren. Op de site van Shownieuws krijgen wij er regelmatig van langs, maar andere sterren ook; Tooske Ragas, Anouk Smulders. Dan staat er onder een artikel dat ze k-wijven zijn.”

Luie alcoholist

Alle BN’ers hebben last van die kritische commentaren, merkt Jolanda. “Iedereen die bekend is krijgt negativiteit over zich heen.”

René: “Bij De 5 Uur Show was afgesproken dat ik niet zou zingen, om de andere jongens van Ik Geloof In Mij, die ook aanwezig waren, een kans te geven. Met een glaasje champagne keek ik toe. Dan lees ik de volgende dag dat ik een luie alcoholist ben.”

René als trol

Waarom gaan René en Jolanda op hun vrije zondagmiddag niet eens lekker op Twitter en Facebook om al die trollen aan te pakken? Ah, daar heeft Jolanda al aan gedacht. “Ik denk er wel eens over om een fake account aan te maken en lekker terug te gaan trollen. Iedereen afzeiken die ons afzeikt.”

Ze zijn het goed zat met z’n tweeën. “Soms doet commentaar pijn. Alle nuance ontbreekt.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending