Contacteer ons

Nieuws

’s Werelds oudste echtpaar deelt het geheim voor een lang en gelukkig huwelijk

Gepubliceerd

op

Een lang en gelukkig huwelijk is de droom van velen. Maar toch gaat de liefde niet altijd over rozen en is een relatie soms ook hard werken. Hoe blijf je voor altijd verliefd? ’s Werelds oudste echtpaar deelt 5 belangrijke liefdeslessen.

Het stel is al 79 jaar (!) getrouwd.

Bijzonder liefdesverhaal

Julio Mora Tapia (110) en Waldramina Quinteros (104) zijn 79 jaar getrouwd en wonen in Ecuador. Hun verhaal is bijzonder, want Julio Mora verliet destijds stiekem zijn ouderlijk huis om op een simpele dag in februari zijn Waldramina Quinteros te trouwen. Beide gezinnen stonden namelijk niet achter de liefde van het stel, maar 79 jaar later zijn ze nog steeds samen.

Oudste echtpaar

Het echtpaar is niet alleen nog altijd gelukkig getrouwd, maar ook nog beiden in goede gezondheid. Er zijn langere huwelijken ter wereld bekend, maar op dit moment is er geen ander echtpaar dat zo’n indrukwekkende gecombineerde leeftijd heeft als Julio Morio en Waldramine Quinteros. Volgens het Guinness World Records is deze leeftijd namelijk net iets minder dan een gecombineerde 215 jaar. Maar wat is hun geheim? 

 1. Vriendschap is de beste basis
  Morio en Waldramine waren 7 jaar goed bevriend voor ze in het huwelijksbootje stapten.
 2. Negeer de mening van anderen
  Advies en wijze raad is soms zeer welkom, maar als het op de liefde aankomt is het volgens dit stel toch écht best beste om naar je eigen gevoel te luisteren.
 3. Elkaar gezelschap écht waarderen is van groot belang
  Voor het behouden van een lange relatie is het belangrijk om echt goed samen te kunnen zijn. Een van de dochters van Morio en Waldramine vertelt dat haar ouders nooit moe worden van elkaars gezelschap en het liefst altijd samen zijn.
 4. Volwassenheid is de sleutel naar een lang huwelijk
  Een van de belangrijkste hoekstenen van het succes van hun relatie, is volgens het oudste echtpaar ter wereld op een volwassen manier met elkaar omgaan.
 5. Wederzijds respect is het aller belangrijkste
  Maar het belangrijkste? Dat is volgens het echtpaar wederzijds respect.

Bron: Well + Good, Libelle Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending