Contacteer ons

Nieuws

Samantha Steenwijk vertelt geëmotioneerd over overlijden Bibian Mentel

Gepubliceerd

op

Samantha Steenwijk (34) stond dinsdag achter de desk bij ‘RTL Boulevard’ en vertelde daar over haar goede vriendin Bibian Mentel (48), die maandag overleed. Samantha ontmoette Bibian tijdens het programma ‘Dancing With the Stars’, waar ze allebei aan meededen. De twee hadden een bijzondere band. ‘Toen ik haar voor het eerst zag, hield ik al van haar’.

Emotionele bende

Samantha vertelt onder meer over hun eerste ontmoeting op de persdag van het dansprogramma, waarin zij en Bibian het tot de finale schopten (en Samantha uiteindelijk won). ‘Ik had haar op de persdag even gezien, en daarna werd vrij snel geconstateerd dat ze weer ziek was. Ik dacht: Oh jee, ik ga me niet te veel hechten aan die vrouw, want dat wordt één emotionele bende.’

Echte liefde

Dat plan mislukte finaal, want de twee bleken een match made in heaven. ‘Ik heb het laatst nog tegen haar verteld: ‘Toen ik je voor het eerst zag, hield ik al van je’. Ze pakte mijn hand vast en zei toen: ‘Maar dat had ik ook met jou’.’ Samantha probeert, net als veel anderen deze week, in woorden te vatten wat een bijzondere vrouw Bibian was en hoeveel indruk ze maakte door alleen maar ‘te zijn’. ‘Dat was ook écht zo. Die vrouw had een aura, of hoe je het ook moet noemen… Iedereen hield van die vrouw. Als je haar één keer zag, dan was het al gebeurd.’

‘Tot de volgende keer…’

‘Het was altijd ‘hoe is het jou?’ en nooit ‘hoe is het met mij?”, vertelt de zangeres, die twee weken geleden afscheid nam van haar goede vriendin. Dat afscheid, waarbij er gelukkig ook nog gelachen is dankzij de humor van Bibian, noemt ze ‘de hel’. ‘Je wil niet huilen, die vrouw is nog in staat om mij te troosten terwijl zij daar ziek ligt. Ik denk dat we tien minuten op bed hebben gezeten, omhelsd. En dan moet je zeggen: Tot de volgende keer… Terwijl we allemaal weten dat die niet gaat komen…’, aldus Samantha met tranen in haar ogen.

‘Fantastische laatste tijd’

De blondine, die dinsdag nog contact had met Bibian’s man Edwin, vertelt dat hij het ontzettend zwaar heeft met het verlies, maar ook met een voldaan gevoel terugkijkt op de afgelopen tijd. Samantha: ‘Zij heeft de mooiste weken van haar leven gehad. Iedereen kwam op visite, er was een bloemenzee, en we moesten van haar allemaal lachen, iedereen moest diezelfde lach op z’n gezicht krijgen. Ze heeft zó veel mensen van wie ze hield langs zien komen. Ik denk dat het voor haar nog een fantastische laatste tijd is geweest.’

Kanker

Bibian kreeg 21 jaar geleden, op haar 27e, voor het eerst een kankerdiagnose, botkanker. Daarna keerde de ziekte maar liefst vijftien keer terug. Begin deze maand kwam naar buiten dat de Paralympisch snowboardkampioene helaas niet meer beter zou worden. Er waren uitzaaiingen geconstateerd in haar hersenen. De artsen vertelden haar dat een behandelplan niet meer mogelijk was en gaven haar het advies om afscheid te nemen van haar dierbaren.

Bron: Flair, Story Beeld: Still RTL4

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending