Contacteer ons

Nieuws

Sander Schimmelpenninck wil relatie met Nikkie Plessen

Gepubliceerd

op

Hoewel Sander Schimmelpennick een lange afstandsrelatie heeft met Lotta, ziet hij een relatie met Nikkie Plessen wel zitten. Dat heeft Sander vertelt in de inmiddels bekende podcast Zelfspodcast, die hij samen met zijn beste vriend Jaap presenteert.

In diezelfde podcast laat Sander met enige regelmaat weten dat hij niet tevreden is met hoe zijn prive leven op dit moment is ingericht. Zijn vriendin Lotta woont in Zweden waardoor Sander vaak alleen thuis is. Dat thuis van Sander is ook nog eens in Amsterdam en daar wil hij eigenlijk ook niet wonen. Schimmelpenninck wil het liefste buitenaf wonen met een leuke vrouw. In Nikkie ziet hij de ideale vrouw om deze droom te verwezenlijken. Hoewel Nikkie een vriend heeft, twee kinderen en een behoorlijk pand in Amsterdam Zuid, ziet Sander kansen. Leest u mee met het gesprek over Nikkie Plessen tussen Sander en Jaap, waarin Sander opvallend slecht uit zijn woorden komt door de vlinders in zijn buik:

Sander: Ik vind haar nnmm ja, ik ik ik vind haar, ik heb ook tegen haar gezegd als wij 15 waren geweest beide..

Jaap: dan wist ik het wel

Sander: Nou dan had het anders kunnen lopen

Jaap: aaaah

Sander: Nee, ik mag haar. Ik vind haar een coole chick. En ze heeft met die Ruben he, Bontekoe, haar partner, dus ook zakenpartner. Wat best wel bijzonder is dat je elkaar elke dag ziet en het gezin en zo’n tent. En die gozer is natuurlijk wel 15 jaar ouder ofzo. Zij is 34, zij heeft een dochtertje van 9, zij is echt heel vroeg moeder geworden. Ik denk wel dat ze, ja ik denk wel dat er onderhandelingsruimte is.

Jaap: Hmmm. Dus 2020 hebben wij de nieuwe Dre Hazes en Bridget Maasland

Sander: Dre Hazes die kreeg ze voor dr voeten, maar toen ging godzijdank voor haar Bridget ermee van door

Jaap: Oooohja

Sander: Dus toen was zij even off the hook. Maar ik denk ja, Nikkie? Als je luistert, ik zeg niets, he, ik, ik, ik, wil niets suggereren…maar als ik 34 was en ik was op mijn 25ste moeder geworden. Ja dan was ik toch wel nieuwsgierig

Jaap: Kortom

Sander: Jaaaa het is wel echt een topper hoor!

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending