Contacteer ons

Nieuws

Slaap jij met je huisdier in bed? Dít zegt z’n slaaphouding over hoe hij zich voelt

Gepubliceerd

op

Twee derde van alle honden- en kattenbaasjes slaapt met hun harige viervoeter in bed, is uit onderzoek van huisdierspecialist Itchpet.com gebleken. Hoe je hond of kat hiermee omgaat, kan een heleboel vertellen over de relatie tussen jou en je huisdier.

Er zijn negen verschillende posities die honden en katten ’s nachts kunnen aannemen. Dit is wat deze zeggen over hoe ze zich voelen.

 1. Aan de voet van je bed

  Als je viervoeter vaak bij je voeten ligt, dan is er een kans dat je een rusteloze slaper bent en je hond of kat zo dichtbij mogelijk probeert te liggen zonder dat hun eigen rust verstoord wordt. Best slim.

 2. Bij je knieholtes

  Lig jij vaak in de ‘foetushouding’? Dan is de holte in je gebogen benen een heerlijk veilige plek voor je huisdier om zich op te krullen. De dieren die dit doen, vertrouwen je volledig en voelen zich veilig en fijn bij je.

 3. Onder de deken

  Huisdieren die zich graag onder de dekens bevinden, en het liefst tussen je benen, willen zo afgeschermd mogelijk liggen. Het kan zijn dat dit nerveuze, bangige dieren zijn die niet zo’n fan zijn van de grote, boze buitenwereld.

 4. Tussen jou en je partner

  Viervoeters die graag tussenin liggen, zijn strategisch bezig. Ze accepteren alle aandacht waar ze het kunnen krijgen, en in de buurt van beide baasjes is de kans op aandacht het grootst.

 5. Op je kussen

  Als je hond of kat het liefst je kussen steelt, dan is de kans groot dat je viervoeter lichtelijk verwend is en het liefst alle aandacht én de zachtste slaapplek opeist. Deze types hebben er ook geen problemen mee om over jou heen te lopen wanneer ze aandacht willen.

 6. Onder je arm

  Huisdieren die ’s nachts het liefst onder je arm liggen, zijn echte knuffelkonten en zijn gewoon graag dicht bij je in de buurt. Ze zien graag je gezicht en worden zelfs misschien gerustgesteld door het geluid van je hartslag.

 7. Steeds dichterbij

  Als je kat of hond aan het begin van de nacht zo ver mogelijk bij je vandaan blijft, maar gedurende de nacht steeds dichterbij komt, dan is hij of zij nog niet zo open in het tonen van zijn liefde. Misschien is ‘ie nog wat verlegen.

 8. Uitgestrekt naast je

  Honden of katten die zich volledig naast je uitstrekken op bed en op hun buik of rug liggen, hebben er geen moeite mee de aandacht op te eisen. Ze worden graag geaaid, maar houden er niet van om te warm te worden.

 9. De bed-opeiser

  Waar kleine honden of katten je kussen opeisen, kunnen de grotere exemplaren het een stapje verder nemen en je hele bed opeisen. Jij ligt in de ochtend op het randje, terwijl je viervoeter heerlijk in het midden ligt te snurken. Deze dieren kunnen misbruik maken van jouw zachtaardige karakter en zijn een beetje verwend.

Bron | GoodtoKnow, Margriet Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending