Contacteer ons

Nieuws

Slaap jij met je huisdier in bed? Dít zegt z’n slaaphouding over hoe hij zich voelt

Gepubliceerd

op

Twee derde van alle honden- en kattenbaasjes slaapt met hun harige viervoeter in bed, is uit onderzoek van huisdierspecialist Itchpet.com gebleken. Hoe je hond of kat hiermee omgaat, kan een heleboel vertellen over de relatie tussen jou en je huisdier.

Er zijn negen verschillende posities die honden en katten ’s nachts kunnen aannemen. Dit is wat deze zeggen over hoe ze zich voelen.

 1. Aan de voet van je bed

  Als je viervoeter vaak bij je voeten ligt, dan is er een kans dat je een rusteloze slaper bent en je hond of kat zo dichtbij mogelijk probeert te liggen zonder dat hun eigen rust verstoord wordt. Best slim.

 2. Bij je knieholtes

  Lig jij vaak in de ‘foetushouding’? Dan is de holte in je gebogen benen een heerlijk veilige plek voor je huisdier om zich op te krullen. De dieren die dit doen, vertrouwen je volledig en voelen zich veilig en fijn bij je.

 3. Onder de deken

  Huisdieren die zich graag onder de dekens bevinden, en het liefst tussen je benen, willen zo afgeschermd mogelijk liggen. Het kan zijn dat dit nerveuze, bangige dieren zijn die niet zo’n fan zijn van de grote, boze buitenwereld.

 4. Tussen jou en je partner

  Viervoeters die graag tussenin liggen, zijn strategisch bezig. Ze accepteren alle aandacht waar ze het kunnen krijgen, en in de buurt van beide baasjes is de kans op aandacht het grootst.

 5. Op je kussen

  Als je hond of kat het liefst je kussen steelt, dan is de kans groot dat je viervoeter lichtelijk verwend is en het liefst alle aandacht én de zachtste slaapplek opeist. Deze types hebben er ook geen problemen mee om over jou heen te lopen wanneer ze aandacht willen.

 6. Onder je arm

  Huisdieren die ’s nachts het liefst onder je arm liggen, zijn echte knuffelkonten en zijn gewoon graag dicht bij je in de buurt. Ze zien graag je gezicht en worden zelfs misschien gerustgesteld door het geluid van je hartslag.

 7. Steeds dichterbij

  Als je kat of hond aan het begin van de nacht zo ver mogelijk bij je vandaan blijft, maar gedurende de nacht steeds dichterbij komt, dan is hij of zij nog niet zo open in het tonen van zijn liefde. Misschien is ‘ie nog wat verlegen.

 8. Uitgestrekt naast je

  Honden of katten die zich volledig naast je uitstrekken op bed en op hun buik of rug liggen, hebben er geen moeite mee de aandacht op te eisen. Ze worden graag geaaid, maar houden er niet van om te warm te worden.

 9. De bed-opeiser

  Waar kleine honden of katten je kussen opeisen, kunnen de grotere exemplaren het een stapje verder nemen en je hele bed opeisen. Jij ligt in de ochtend op het randje, terwijl je viervoeter heerlijk in het midden ligt te snurken. Deze dieren kunnen misbruik maken van jouw zachtaardige karakter en zijn een beetje verwend.

Bron | GoodtoKnow, Margriet Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending