Contacteer ons

Nieuws

Sylvana Simons is boos

Gepubliceerd

op

Sylvana Simons ergert zich dood aan de sensatiezucht van de media. De politieke diva heeft het gevoel dat men wel héél graag wil dat ze haar oud-collega’s van Denk basht. Dat meldt ze op Twitter.

Sylvana sloot zich in mei 2016 aan bij de politieke partij Denk van onder meer Farid Azarkan en Tunahan Kuzu. Ruim een halfjaar later vertrok ze alweer, omdat ze zich niet geborgen voelde bij de partij. “Mij werd duidelijk dat Denk vooral bezig was met het vieren van de media-aandacht, en niet met mijn welzijn”, liet ze weten.

Heftig conflict

Na haar vertrek bij Denk ontstond er een heftig conflict tussen beide partijen: Sylvana wilde een schadevergoeding en Denk dreigde met rechtelijke stappen. Pas in juli 2017 begroeven ze de strijdbijl. Ze spraken ook af om er verder over te zwijgen in de media. “Denk en Simons willen deze periode graag afsluiten en zich verder richten op de toekomst.”

Daar houdt Sylvana zich vier jaar later graag nog steeds aan. Ze hoopt deze maand een plekje te bemachtigen in de Tweede Kamer met haar politieke partij BIJ1 en is daarom op een mediatour. De vroegere tv-ster merkt dat ze in vrijwel elk interview gevraagd wordt naar Denk met de bedoeling om een relletje te creëren.

Denk-haat

Sylvana geeft daar geen gehoor aan. “De haat naar Denk onder het vaderlandse journaille is echt groot. In zowat elk interview denkt men mij in te kunnen zetten om hen te bashen. Here to tell you: ik ben niet uw pion. Bepaal zelf waar, wanneer en hoe ik kritiek heb op hen.”

De relatie met Denk is eigenlijk hartstikke prima, zegt Sylvana. “Vooralsnog: prima samenwerking in de raad, geen persoonlijke vetes, gewoon twee exen die snappen dat ze ooit verliefd werden maar ook dat ze uit elkaar beter zijn.”

Talkshow

Het is de tweede keer in korte tijd dat Sylvana felle kritiek uit op de media. Enige tijd geleden liet ze nog haar ergernis blijken over het gebrek aan media-aandacht voor haar partij BIJ1.

De noodkreet van Sylvana werd vorige week opgevangen door de redactie van Eva Jinek, want ze mocht aan tafel campagne komen voeren. Een opsteker voor de BIJ1-politica.

Tweet

De boze tweet van Sylvana over de media en Denk:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending