Contacteer ons

Nieuws

Sylvana Simons is boos

Gepubliceerd

op

Sylvana Simons ergert zich dood aan de sensatiezucht van de media. De politieke diva heeft het gevoel dat men wel héél graag wil dat ze haar oud-collega’s van Denk basht. Dat meldt ze op Twitter.

Sylvana sloot zich in mei 2016 aan bij de politieke partij Denk van onder meer Farid Azarkan en Tunahan Kuzu. Ruim een halfjaar later vertrok ze alweer, omdat ze zich niet geborgen voelde bij de partij. “Mij werd duidelijk dat Denk vooral bezig was met het vieren van de media-aandacht, en niet met mijn welzijn”, liet ze weten.

Heftig conflict

Na haar vertrek bij Denk ontstond er een heftig conflict tussen beide partijen: Sylvana wilde een schadevergoeding en Denk dreigde met rechtelijke stappen. Pas in juli 2017 begroeven ze de strijdbijl. Ze spraken ook af om er verder over te zwijgen in de media. “Denk en Simons willen deze periode graag afsluiten en zich verder richten op de toekomst.”

Daar houdt Sylvana zich vier jaar later graag nog steeds aan. Ze hoopt deze maand een plekje te bemachtigen in de Tweede Kamer met haar politieke partij BIJ1 en is daarom op een mediatour. De vroegere tv-ster merkt dat ze in vrijwel elk interview gevraagd wordt naar Denk met de bedoeling om een relletje te creëren.

Denk-haat

Sylvana geeft daar geen gehoor aan. “De haat naar Denk onder het vaderlandse journaille is echt groot. In zowat elk interview denkt men mij in te kunnen zetten om hen te bashen. Here to tell you: ik ben niet uw pion. Bepaal zelf waar, wanneer en hoe ik kritiek heb op hen.”

De relatie met Denk is eigenlijk hartstikke prima, zegt Sylvana. “Vooralsnog: prima samenwerking in de raad, geen persoonlijke vetes, gewoon twee exen die snappen dat ze ooit verliefd werden maar ook dat ze uit elkaar beter zijn.”

Talkshow

Het is de tweede keer in korte tijd dat Sylvana felle kritiek uit op de media. Enige tijd geleden liet ze nog haar ergernis blijken over het gebrek aan media-aandacht voor haar partij BIJ1.

De noodkreet van Sylvana werd vorige week opgevangen door de redactie van Eva Jinek, want ze mocht aan tafel campagne komen voeren. Een opsteker voor de BIJ1-politica.

Tweet

De boze tweet van Sylvana over de media en Denk:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending