Contacteer ons

Nieuws

Sylvana Simons reageert eerlijk op keiharde uithaal Ruud de Wild

Gepubliceerd

op

De keiharde uithaal van oud-TMF-collega Ruud de Wild rijt allemaal nare, weggestopte herinneringen op bij Sylvana Simons. Ze vertelt openhartig over het racisme in de mediawereld.

Ruud de Wild liet vorige week weten dat Sylvana Simons niet welkom is in zijn politieke interviewserie Ingelijst, omdat hij haar niet gezellig en te polariserend vindt. Ondertussen zat hij maandagavond wel te kwebbelen met de in opspraak geraakte politicus Thierry Baudet, voor wie de kwalificatie ‘polariserend’ toch ook wel opgaat.

Sylvana vs Ruud

Een beetje hypocriet van Ruud, vindt Sylvana het. “Ik was het niet van plan, maar truth be told: een tijdje geleden ben ik meermaals uitgenodigd in de show van mijn oude collega en die uitnodigingen heb ik afgeslagen. Toen was ik blijkbaar niet ‘polariserend’.”

Het brengt nare herinneringen naar boven bij Sylvana. “Openhartige tweet: dat hele gebeuren met die collega van vroeger rijt wel wat weggestopte herinneringen boven. Zo moet ik weer denken aan de dag van mijn afscheid bij TMF. Toen de programmadirecteur het grappig vond om te zeggen: ‘Nu zijn we tenminste ook van die apenmuziek af’.”

Racisme bij RTL

Ook bij RTL had Sylvana last van racisme. “Of toen de programmadirecteur van RTL vroeg of ik ‘een Surinaams type’ kon spelen, maar dan wel met accent. Zo ben ik ook acteerklussen misgelopen. En andere zenderbaas wilde zwart op wit dat ik ‘niet dik zou worden, zoals die Oprah’.”

Dat is best heftig. “Geen grap. Al 50 jaar zwart in Nederland. Stop met vragen of ik in mijn school-, tv-, danstijd ook racisme heb meegemaakt. Het antwoord is altijd ja. Ik heb het overal meegemaakt. Het is er altijd. Overal. En het wordt gevoed door economische en politieke machthebbers.”

BIJ1

Om deze redenen is er haar politieke partij BIJ1, legt Sylvana uit, die eerder klaagde over te weinig media-aandacht. “Want geen betere formule dan het uitspelen van mensen voor eigen gewin. De Nederlandse handel en politiek is er groot mee geworden. Het treft dagelijks heel veel mensen. En dat moet stoppen. En daarom is BIJ1 er. Om altijd verzet te plegen.”

Erik van Muiswinkel steunt Sylvana: “Het kan me niet polariserend genoeg. En ik ga ervan uit dat die smoezelige Ruud de Wild Sylvana binnenkort alsnog uitnodigt met een heel goed excuus verhaal.”

En Ronnie Flex: “Ik zal voor altijd naar je opkijken en je op een voetstuk zetten queen.”

Tweet

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending