Contacteer ons

Nieuws

Sylvie Meis woest over uitspraken: ‘Dit is onbeschoft’

Gepubliceerd

op

Sylvie Meis is woest over de uitspraken die Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker woensdag heeft gedaan in het tv-programma Shownieuws op SBS 6. “Jij moet je heel diep schamen.”

Het is algemeen bekend dat Sylvie Meis in het verleden een strijd heeft gevoerd tegen kanker. Ze heeft deze week in het Duitse tijdschrift Bunte onthuld dat ze vanwege medicatie al op haar 31ste in de overgang is gekomen. En juist bij die persoonlijke ontboezeming plaatste Story-baas Guido den Aantrekker woensdag een kritische kanttekening.

Guido kritisch

Guido in Shownieuws: “Dat vind ik dus heel opmerkelijk, hè? Zij heeft tot een paar jaar geleden nog gezegd tegen alle media, ook in Duitsland, dat ze eigenlijk nog wel heel graag moeder wilde worden en een liefdesbaby wilde. Ze heeft natuurlijk een hele carrousel aan vriendjes gehad en bij elk nieuw vriendje sprak ze die wens wel uit, terwijl ze dus eigenlijk allang wist dat dat niet meer kon.”

Het stoort Guido behoorlijk. “Wij proberen als journalisten altijd op een eerlijke manier aan antwoorden te komen en die vragen wij ook. Als iemand je dan eigenlijk een beetje voor het lapje houdt door het elke keer uit te spreken, terwijl je weet dat het helemaal niet kan – wat heel pijnlijk voor haar is hoor, vergis je niet – dan vind ik dat wel opmerkelijk.”

Sylvie gekwetst

Sylvie weet niet wat ze hoort. Ze vindt het heel onbetamelijk van Guido. “Ik reageer eigenlijk nooit, maar jammer genoeg is het soms zo dat ik gedwongen word door personen die met zoveel domheid uitlatingen doen. Zoals nu Guido den Aantrekker die beweert dat ik zou hebben gelogen over het willen van een tweede kindje”, schrijft ze op Instagram.

Belachelijk, vindt Sylvie het. “Ja, ik ben met 31 vervroegd in de overgang gekomen door chemo en tamxifen maar UITERAARD heb ik lang de hoop gehouden op een tweede kind. Ik heb vaak overwogen om bijvoorbeeld mijn medicatie te stoppen etcetera.”

‘Schaam je diep!’

Daar heeft Sylvie uiteindelijk niet voor gekozen. “De beslissing om dat uiteindelijk niet te doen had vele redenen waaronder de angst om weer ziek te worden. Dus NEE ik heb niet gelogen en jij, Guido den Aantrekker, moet je DIEP schamen om je ondoordachte en onbeschofte uitlatingen.”

“Niet alleen heb je mij ontzettend gekwetst maar met mij VELE vrouwen die door omstandigheden vervoegd in de overgang zijn gekomen.”

Guido reageert

Guido lijkt niet erg onder de indruk van het relaas van Sylvie. De Telegraaf heeft een artikel over Sylvie’s boosheid geschreven en daarover twittert hij: “Haha, als je ‘concurrent’ geen eigen nieuws heeft. De schoothondjes blaffen, de karavaan trekt verder.”

Op de vraag wat hij precies heeft gezegd, antwoordt Guido: “Letterlijk dat ik het opmerkelijk vind dat iemand in bijna elk interview bij elke nieuwe relatie ventileert dat ze droomt van een liefdesbaby, terwijl ze wist dat dit biologisch niet mogelijk meer was. Ze had andere vrouwen wellicht meer kunnen helpen door daarover open te zijn.”

Statement

Het statement van Sylvie:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending