Contacteer ons

Nieuws

Sylvie Meis woest over uitspraken: ‘Dit is onbeschoft’

Gepubliceerd

op

Sylvie Meis is woest over de uitspraken die Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker woensdag heeft gedaan in het tv-programma Shownieuws op SBS 6. “Jij moet je heel diep schamen.”

Het is algemeen bekend dat Sylvie Meis in het verleden een strijd heeft gevoerd tegen kanker. Ze heeft deze week in het Duitse tijdschrift Bunte onthuld dat ze vanwege medicatie al op haar 31ste in de overgang is gekomen. En juist bij die persoonlijke ontboezeming plaatste Story-baas Guido den Aantrekker woensdag een kritische kanttekening.

Guido kritisch

Guido in Shownieuws: “Dat vind ik dus heel opmerkelijk, hè? Zij heeft tot een paar jaar geleden nog gezegd tegen alle media, ook in Duitsland, dat ze eigenlijk nog wel heel graag moeder wilde worden en een liefdesbaby wilde. Ze heeft natuurlijk een hele carrousel aan vriendjes gehad en bij elk nieuw vriendje sprak ze die wens wel uit, terwijl ze dus eigenlijk allang wist dat dat niet meer kon.”

Het stoort Guido behoorlijk. “Wij proberen als journalisten altijd op een eerlijke manier aan antwoorden te komen en die vragen wij ook. Als iemand je dan eigenlijk een beetje voor het lapje houdt door het elke keer uit te spreken, terwijl je weet dat het helemaal niet kan – wat heel pijnlijk voor haar is hoor, vergis je niet – dan vind ik dat wel opmerkelijk.”

Sylvie gekwetst

Sylvie weet niet wat ze hoort. Ze vindt het heel onbetamelijk van Guido. “Ik reageer eigenlijk nooit, maar jammer genoeg is het soms zo dat ik gedwongen word door personen die met zoveel domheid uitlatingen doen. Zoals nu Guido den Aantrekker die beweert dat ik zou hebben gelogen over het willen van een tweede kindje”, schrijft ze op Instagram.

Belachelijk, vindt Sylvie het. “Ja, ik ben met 31 vervroegd in de overgang gekomen door chemo en tamxifen maar UITERAARD heb ik lang de hoop gehouden op een tweede kind. Ik heb vaak overwogen om bijvoorbeeld mijn medicatie te stoppen etcetera.”

‘Schaam je diep!’

Daar heeft Sylvie uiteindelijk niet voor gekozen. “De beslissing om dat uiteindelijk niet te doen had vele redenen waaronder de angst om weer ziek te worden. Dus NEE ik heb niet gelogen en jij, Guido den Aantrekker, moet je DIEP schamen om je ondoordachte en onbeschofte uitlatingen.”

“Niet alleen heb je mij ontzettend gekwetst maar met mij VELE vrouwen die door omstandigheden vervoegd in de overgang zijn gekomen.”

Guido reageert

Guido lijkt niet erg onder de indruk van het relaas van Sylvie. De Telegraaf heeft een artikel over Sylvie’s boosheid geschreven en daarover twittert hij: “Haha, als je ‘concurrent’ geen eigen nieuws heeft. De schoothondjes blaffen, de karavaan trekt verder.”

Op de vraag wat hij precies heeft gezegd, antwoordt Guido: “Letterlijk dat ik het opmerkelijk vind dat iemand in bijna elk interview bij elke nieuwe relatie ventileert dat ze droomt van een liefdesbaby, terwijl ze wist dat dit biologisch niet mogelijk meer was. Ze had andere vrouwen wellicht meer kunnen helpen door daarover open te zijn.”

Statement

Het statement van Sylvie:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending