Contacteer ons

Laatste Nieuws

Thijs Römer in hoger beroep: ‘Hij vindt dat hij helemaal niks verkeerd heeft gedaan!’

Gepubliceerd

op

Thijs Römer heeft vandaag bekend gemaakt dat hij in hoger beroep gaat in de zaak om seksueel misbruik bij minderjarige meisjes. In eerste instantie werd er een celstraf geëist van 90 dagen waarvan 89 voorwaardelijk. Dat is door de rechters opgehoogd naar 3 maanden celstraf waarvan 2 maanden voorwaardelijk. Dat betekent dus dat de acteur één maand achter de tralies zou moeten verdwijnen. Daarbij kreeg de acteur ook een maximale werkstraf opgelegd van 240 uur. Daarbij moet de acteur zich laten behandelen. Voor de slachtoffers van de acteur is dit een meer gepaste straf dan voorheen mogelijk werd geacht. Maar Römer denkt daar anders over na twee weken. De acteur had twee weken om in hoger beroep te gaan en heeft daar dus ook volledig de tijd voor genomen. Maar wat nu?

Thijs Römer in hoger beroep

Yvonne Coldeweijer stelt: “Thijs gaat in hoger beroep. Hij laat hiermee zien dat hij nog steeds vindt dat hij niks verkeerd heeft gedaan.” Geen berouw tonen voor wat je hebt gedaan en niet begrijpen waarom er zo’n straf gegeven wordt werkt meestal niet in je voordeel in een rechtszaak. Coldeweijer denkt dan ook dat dit juist voor een hogere straf kan zorgen: “Hij loopt hier tevens het risico mee dat zijn straf hoger uit zal vallen. Want dat kan natuurlijk ook in een hoger beroep. De kans dat hij een lagere straf zal krijgen dan dat hij al kreeg, schat ik namelijk zeer laag in.” We kunnen natuurlijk niet helemaal uit gaan van de expertise van Coldeweijer. Maar op social media wordt vurig gehoopt op een strafverhoging: “Misbaksel. Ik hoop dat de straf nog verder omhoog gaat. Wat een zelfingenomen worm moet je zijn, om dit aan te vechten.” Hier meer:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending