Contacteer ons

Nieuws

Tino Martin afgeslacht na ‘domme’ uitspraken bij Humberto Tan

Gepubliceerd

op

Tino Martin werd gisteren tijdens de uitzending van Humberto afgeslacht op Twitter vanwege zijn mening over het megafeest van Radio 538 en zijn ongevoelige uitspraken tegen een gast aan tafel.

Het ging aan het begin van de uitzending van Humberto (terugkijken op RTL XL) over de felle kritiek die er is op het megafeest van Radio 538 in Breda. Onder het label ‘testevenement’ zullen zaterdag 10.000 mensen gaan hossen op het Bredase Chasséveld, terwijl de horeca nog steeds gesloten zijn en de ic’s nog steeds vol liggen met coronapatiënten.

Tino wil lekker feesten

Tino Martin wil niets van de kritiek weten. Hij verdient al ruim een jaar bijna niets meer en wil gewoon optreden. Dat gaat hij zaterdag dan ook doen in Breda. Je moet de kritiek negeren, vindt hij. “Ik ben ervan overtuigd dat dit doorgaat, al is het maar dat de overheid echt wel zijn plannetje heeft en dit drukken ze er gewoon door. Ik vind dat ook wel goed.”

Je moet niet buigen voor de honderdduizenden mensen die de petitie tegen het feest hebben getekend, aldus Tino. “We moeten uiteindelijk weer naar die 10 of 20 duizend man of een voetbalstadion met 50 duizend man kunnen. We moeten toch ergens beginnen en dit is het begin. Het is toch ook een test?”

Ionica onderwijst Tino

Wetenschapper Ionica Smeets legde Tino vervolgens uit dat het 538-feest niets met onderzoek te maken heeft. “Als wetenschapper zou je hier echt niet mee wegkomen. Sterker nog: mijn Bachelor-studenten zouden dit niet mogen doen als onderzoek. Het is heel slecht uitgedacht en er wordt niet na afloop getest.”

Ionica: “Als je wil kijken of dit veilig kan, dan zou het handig zijn als iedereen na afloop getest wordt. Een collega zei ook: ‘Het is alsof je gaat onderzoeken wat de risicofactoren zijn van kanker en dan mensen volgt, maar niet gaat kijken wie er kanker krijgt.’”

Tino had daar niet echt een boodschap aan: “Zo veel weet ik er niet van, maar ik ben wel heel benieuwd wat er dan na dit evenement gaat gebeuren. We moeten ergens beginnen.”

Ongevoelig

Later in de uitzending zat Marleen Hendrickx aan tafel, die intersekse is. Ze is biologisch gezien een man, maar haar lichaam heeft zich ontwikkeld tot een vrouw. Ze legde uit dat intersekse mensen vroeger ‘hermafrodiet’ werden genoemd, maar dat dat tegenwoordig als beledigend gezien wordt.

Tino vervolgens: “Mag ik wat vragen of niet? Ik heb nou even naar je geluisterd, maar ik begrijp het nog steeds niet. Of je het nou zo mag noemen of niet: ben je nou wel of niet hermafrodiet?”

Marleen: “Dat woord gebruiken we niet meer.”

Tino: “Dat gebruiken we niet meer, maar je bent het eigenlijk wel zeg maar? Ondanks dat we het niet meer zo mogen noemen.”

Marleen: “Ehh, nou, ik ben intersekse.”

Felle kritiek

De mensen spugen Tino volledig uit op Twitter. “Ik wilde een grap maken over het IQ van Tino Martin, maar dat is laag”, zegt Wim. Iris: “Ik kende Tino Martin niet, en ik had het niet erg gevonden als dat zo was gebleven.”

“Je ruikt gewoon geld l*l, over de rug van zieke mensen en overbelast zorgpersoneel”, meent Hannah. En Don: “De wetenschappelijke onderbouwing van Tino Martin over het 538-evenement. Dat miste ik inderdaad nog.”

“Tino Martin, stomme zak”, roept Willeke. En Caroline: “Het zou beter zijn als Tino vanaf nu gewoon z’n mond houdt.”

Vincent tot slot: “Heb blijkbaar iets gemist want Tino Martin bij Humberto gisteravond maakt veel los. Tino trad een jaar of 4,5 geleden op, op een feestje bij mijn autodealer. Had geen flauw idee wie hij toen was, maar had iets geroepen dat ‘de echte Froger beter is’. Viel niet lekker geloof ik.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending