Contacteer ons

Nieuws

Tino Martin afgeslacht na ‘domme’ uitspraken bij Humberto Tan

Gepubliceerd

op

Tino Martin werd gisteren tijdens de uitzending van Humberto afgeslacht op Twitter vanwege zijn mening over het megafeest van Radio 538 en zijn ongevoelige uitspraken tegen een gast aan tafel.

Het ging aan het begin van de uitzending van Humberto (terugkijken op RTL XL) over de felle kritiek die er is op het megafeest van Radio 538 in Breda. Onder het label ‘testevenement’ zullen zaterdag 10.000 mensen gaan hossen op het Bredase Chasséveld, terwijl de horeca nog steeds gesloten zijn en de ic’s nog steeds vol liggen met coronapatiënten.

Tino wil lekker feesten

Tino Martin wil niets van de kritiek weten. Hij verdient al ruim een jaar bijna niets meer en wil gewoon optreden. Dat gaat hij zaterdag dan ook doen in Breda. Je moet de kritiek negeren, vindt hij. “Ik ben ervan overtuigd dat dit doorgaat, al is het maar dat de overheid echt wel zijn plannetje heeft en dit drukken ze er gewoon door. Ik vind dat ook wel goed.”

Je moet niet buigen voor de honderdduizenden mensen die de petitie tegen het feest hebben getekend, aldus Tino. “We moeten uiteindelijk weer naar die 10 of 20 duizend man of een voetbalstadion met 50 duizend man kunnen. We moeten toch ergens beginnen en dit is het begin. Het is toch ook een test?”

Ionica onderwijst Tino

Wetenschapper Ionica Smeets legde Tino vervolgens uit dat het 538-feest niets met onderzoek te maken heeft. “Als wetenschapper zou je hier echt niet mee wegkomen. Sterker nog: mijn Bachelor-studenten zouden dit niet mogen doen als onderzoek. Het is heel slecht uitgedacht en er wordt niet na afloop getest.”

Ionica: “Als je wil kijken of dit veilig kan, dan zou het handig zijn als iedereen na afloop getest wordt. Een collega zei ook: ‘Het is alsof je gaat onderzoeken wat de risicofactoren zijn van kanker en dan mensen volgt, maar niet gaat kijken wie er kanker krijgt.’”

Tino had daar niet echt een boodschap aan: “Zo veel weet ik er niet van, maar ik ben wel heel benieuwd wat er dan na dit evenement gaat gebeuren. We moeten ergens beginnen.”

Ongevoelig

Later in de uitzending zat Marleen Hendrickx aan tafel, die intersekse is. Ze is biologisch gezien een man, maar haar lichaam heeft zich ontwikkeld tot een vrouw. Ze legde uit dat intersekse mensen vroeger ‘hermafrodiet’ werden genoemd, maar dat dat tegenwoordig als beledigend gezien wordt.

Tino vervolgens: “Mag ik wat vragen of niet? Ik heb nou even naar je geluisterd, maar ik begrijp het nog steeds niet. Of je het nou zo mag noemen of niet: ben je nou wel of niet hermafrodiet?”

Marleen: “Dat woord gebruiken we niet meer.”

Tino: “Dat gebruiken we niet meer, maar je bent het eigenlijk wel zeg maar? Ondanks dat we het niet meer zo mogen noemen.”

Marleen: “Ehh, nou, ik ben intersekse.”

Felle kritiek

De mensen spugen Tino volledig uit op Twitter. “Ik wilde een grap maken over het IQ van Tino Martin, maar dat is laag”, zegt Wim. Iris: “Ik kende Tino Martin niet, en ik had het niet erg gevonden als dat zo was gebleven.”

“Je ruikt gewoon geld l*l, over de rug van zieke mensen en overbelast zorgpersoneel”, meent Hannah. En Don: “De wetenschappelijke onderbouwing van Tino Martin over het 538-evenement. Dat miste ik inderdaad nog.”

“Tino Martin, stomme zak”, roept Willeke. En Caroline: “Het zou beter zijn als Tino vanaf nu gewoon z’n mond houdt.”

Vincent tot slot: “Heb blijkbaar iets gemist want Tino Martin bij Humberto gisteravond maakt veel los. Tino trad een jaar of 4,5 geleden op, op een feestje bij mijn autodealer. Had geen flauw idee wie hij toen was, maar had iets geroepen dat ‘de echte Froger beter is’. Viel niet lekker geloof ik.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending