Contacteer ons

Nieuws

Tino Martin afgeslacht na ‘domme’ uitspraken bij Humberto Tan

Gepubliceerd

op

Tino Martin werd gisteren tijdens de uitzending van Humberto afgeslacht op Twitter vanwege zijn mening over het megafeest van Radio 538 en zijn ongevoelige uitspraken tegen een gast aan tafel.

Het ging aan het begin van de uitzending van Humberto (terugkijken op RTL XL) over de felle kritiek die er is op het megafeest van Radio 538 in Breda. Onder het label ‘testevenement’ zullen zaterdag 10.000 mensen gaan hossen op het Bredase Chasséveld, terwijl de horeca nog steeds gesloten zijn en de ic’s nog steeds vol liggen met coronapatiënten.

Tino wil lekker feesten

Tino Martin wil niets van de kritiek weten. Hij verdient al ruim een jaar bijna niets meer en wil gewoon optreden. Dat gaat hij zaterdag dan ook doen in Breda. Je moet de kritiek negeren, vindt hij. “Ik ben ervan overtuigd dat dit doorgaat, al is het maar dat de overheid echt wel zijn plannetje heeft en dit drukken ze er gewoon door. Ik vind dat ook wel goed.”

Je moet niet buigen voor de honderdduizenden mensen die de petitie tegen het feest hebben getekend, aldus Tino. “We moeten uiteindelijk weer naar die 10 of 20 duizend man of een voetbalstadion met 50 duizend man kunnen. We moeten toch ergens beginnen en dit is het begin. Het is toch ook een test?”

Ionica onderwijst Tino

Wetenschapper Ionica Smeets legde Tino vervolgens uit dat het 538-feest niets met onderzoek te maken heeft. “Als wetenschapper zou je hier echt niet mee wegkomen. Sterker nog: mijn Bachelor-studenten zouden dit niet mogen doen als onderzoek. Het is heel slecht uitgedacht en er wordt niet na afloop getest.”

Ionica: “Als je wil kijken of dit veilig kan, dan zou het handig zijn als iedereen na afloop getest wordt. Een collega zei ook: ‘Het is alsof je gaat onderzoeken wat de risicofactoren zijn van kanker en dan mensen volgt, maar niet gaat kijken wie er kanker krijgt.’”

Tino had daar niet echt een boodschap aan: “Zo veel weet ik er niet van, maar ik ben wel heel benieuwd wat er dan na dit evenement gaat gebeuren. We moeten ergens beginnen.”

Ongevoelig

Later in de uitzending zat Marleen Hendrickx aan tafel, die intersekse is. Ze is biologisch gezien een man, maar haar lichaam heeft zich ontwikkeld tot een vrouw. Ze legde uit dat intersekse mensen vroeger ‘hermafrodiet’ werden genoemd, maar dat dat tegenwoordig als beledigend gezien wordt.

Tino vervolgens: “Mag ik wat vragen of niet? Ik heb nou even naar je geluisterd, maar ik begrijp het nog steeds niet. Of je het nou zo mag noemen of niet: ben je nou wel of niet hermafrodiet?”

Marleen: “Dat woord gebruiken we niet meer.”

Tino: “Dat gebruiken we niet meer, maar je bent het eigenlijk wel zeg maar? Ondanks dat we het niet meer zo mogen noemen.”

Marleen: “Ehh, nou, ik ben intersekse.”

Felle kritiek

De mensen spugen Tino volledig uit op Twitter. “Ik wilde een grap maken over het IQ van Tino Martin, maar dat is laag”, zegt Wim. Iris: “Ik kende Tino Martin niet, en ik had het niet erg gevonden als dat zo was gebleven.”

“Je ruikt gewoon geld l*l, over de rug van zieke mensen en overbelast zorgpersoneel”, meent Hannah. En Don: “De wetenschappelijke onderbouwing van Tino Martin over het 538-evenement. Dat miste ik inderdaad nog.”

“Tino Martin, stomme zak”, roept Willeke. En Caroline: “Het zou beter zijn als Tino vanaf nu gewoon z’n mond houdt.”

Vincent tot slot: “Heb blijkbaar iets gemist want Tino Martin bij Humberto gisteravond maakt veel los. Tino trad een jaar of 4,5 geleden op, op een feestje bij mijn autodealer. Had geen flauw idee wie hij toen was, maar had iets geroepen dat ‘de echte Froger beter is’. Viel niet lekker geloof ik.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending