Contacteer ons

Nieuws

Trijntje Oosterhuis schrijft haar donkere periode van zich af

Gepubliceerd

op

De heftige tijd rond en na de scheiding van Trijntje Oosterhuis (46), is haar niet in de koude kleren gaan zitten. “Die moeilijke periode rond en na mijn scheiding ligt nu ver achter me, maar die heeft veel met me gedaan”, zo vertelt ze aan weekblad Flair.

Ze mocht Nederland al eens vertegenwoordigen op het songfestival, schitterde samen met de Ladies of Soul en scoorde de grootste hits; toch bracht Trijntje Oosterhuis nog nooit eerder een Nederlandstalig album uit. Tot nu! Op haar nieuwste album, ‘Dit is voor mij’, zingt ze de taal van haar hart. Het is voor de zangeres dan ook het “meest persoonlijke zelfgeschreven album”.

Nummer voor dochtertje Maël
Maar niet alles komt uit haar eigen pols, ook werkte ze samen met jonge talenten en oude rotten uit het vak, zoals Henny Vrienten. Samen met de inmiddels 71-jarige Doe Maar-zanger schreef ze een bijzonder nummer voor haar dochtertje, Maël. De vader van het meisje, Alvin, heeft de muziek voor het nummer geschreven. “Ik vond het heel bijzonder om voor haar een nummer te schrijven. Omdat ik het ook zo bijzonder vond om moeder te worden van een meisje. Ik houd van al onze kinderen evenveel, ik heb twee zoons en Alvin, één uit een eerdere relatie, maar moeder worden van een vrouw is gewoon anders, daarmee geef ik toch het moederschap door.”

Alle fases
Hoewel ze altijd de wind in de zeilen gehad heeft, zijn er ook periodes geweest dat het minder ging. Op haar nieuwe album komen al die fases samen vertelt ze in Flair. Het moederschap, de relatie met haar ouders, haar werk, haar onzekerheden, twijfels, angst en pijn, maar ook haar geluk, liefde en empowerment. “Dat is niet met een dikke middelvinger naar de wereld toe van: kijk mij nu eens. Het is jezelf liefhebben en accepteren dat al die fases bij je horen en jou als mens één maken”, aldus de souldiva.

“En dat je daar openhartig over durft te zijn. Dus ja, nu ik dat allemaal weet en heb omarmd, voelt deze fase eigenlijk heel lekker. Ik sta echt dicht bij mezelf. Ik doe de dingen die ik wil doen en laat me niet meer zo snel gek maken.”

Het hele interview met Trijntje lees je in de nieuwste editie van Flair.

Bron: RTL Boulevard | Flair, beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending