Contacteer ons

Nieuws

Trijntje Oosterhuis schrijft haar donkere periode van zich af

Gepubliceerd

op

De heftige tijd rond en na de scheiding van Trijntje Oosterhuis (46), is haar niet in de koude kleren gaan zitten. “Die moeilijke periode rond en na mijn scheiding ligt nu ver achter me, maar die heeft veel met me gedaan”, zo vertelt ze aan weekblad Flair.

Ze mocht Nederland al eens vertegenwoordigen op het songfestival, schitterde samen met de Ladies of Soul en scoorde de grootste hits; toch bracht Trijntje Oosterhuis nog nooit eerder een Nederlandstalig album uit. Tot nu! Op haar nieuwste album, ‘Dit is voor mij’, zingt ze de taal van haar hart. Het is voor de zangeres dan ook het “meest persoonlijke zelfgeschreven album”.

Nummer voor dochtertje Maël
Maar niet alles komt uit haar eigen pols, ook werkte ze samen met jonge talenten en oude rotten uit het vak, zoals Henny Vrienten. Samen met de inmiddels 71-jarige Doe Maar-zanger schreef ze een bijzonder nummer voor haar dochtertje, Maël. De vader van het meisje, Alvin, heeft de muziek voor het nummer geschreven. “Ik vond het heel bijzonder om voor haar een nummer te schrijven. Omdat ik het ook zo bijzonder vond om moeder te worden van een meisje. Ik houd van al onze kinderen evenveel, ik heb twee zoons en Alvin, één uit een eerdere relatie, maar moeder worden van een vrouw is gewoon anders, daarmee geef ik toch het moederschap door.”

Alle fases
Hoewel ze altijd de wind in de zeilen gehad heeft, zijn er ook periodes geweest dat het minder ging. Op haar nieuwe album komen al die fases samen vertelt ze in Flair. Het moederschap, de relatie met haar ouders, haar werk, haar onzekerheden, twijfels, angst en pijn, maar ook haar geluk, liefde en empowerment. “Dat is niet met een dikke middelvinger naar de wereld toe van: kijk mij nu eens. Het is jezelf liefhebben en accepteren dat al die fases bij je horen en jou als mens één maken”, aldus de souldiva.

“En dat je daar openhartig over durft te zijn. Dus ja, nu ik dat allemaal weet en heb omarmd, voelt deze fase eigenlijk heel lekker. Ik sta echt dicht bij mezelf. Ik doe de dingen die ik wil doen en laat me niet meer zo snel gek maken.”

Het hele interview met Trijntje lees je in de nieuwste editie van Flair.

Bron: RTL Boulevard | Flair, beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending