Contacteer ons

Nieuws

UITGELEKT: Testament prins Bernhard onthult duistere familiegeheimen Oranjes

Gepubliceerd

op

Weekblad Privé heeft de handen op het geheime testament van Prins Bernhard weten te krijgen. Het testament lag jarenlang veilig achter slot en grendel in de paleiskluis van Soestdijk. Privé publiceerde vandaag het testament waarmee alle familiegeheimen op straat komen te liggen.

Het testament wordt gezien als het levenswerk van de prins. Zo werd duidelijk dat hij er tot zes dagen voor zijn dood nog aan heeft gewerkt. Met het testament worden de familieverhoudingen binnen de Oranjefamilie meer dan duidelijk, én is er een voorkeur naar bepaalde familieleden duidelijk af te lezen.

Onthullingen

De prins heeft overduidelijk zijn handen vol gehad aan het levenswerk. Ook prins Philip, zijn Britse functiegenoot, zou er bijna een dagtaak aan hebben gehad. Zodra er iemand kwam te overlijden maakte de prins – met de hand- aantekeningen en aanpassingen. Ook werden er meerdere personen ‘geschrapt’ uit de laatste wilsbeschikking van Bernhard.

Wij somden de meest bijzondere (en schokkende) onthullingen uit het testament op:

Onterft

Waar de meeste rijkelijk beloond werden in het testament van Bernhard, werden er sommige keihard geschrapt. Zoals de voormalige schoonzoon van Juliana en Bernhard, Jorge Guillermo, die getrouwd was met hun dochter prinses Christina.

Volgens geruchten was de band tussen Jorge en zij schoonouders op zijn zachts gezegd niet al te warm. Dit wordt nu ook duidelijk in zijn testament. Waar Jorge eerst een paar waardevolle manchetknopen te wachten stond, werd hij na de scheiding met Christina op koelbloedige wijze uit het testament geschrapt…

Ook blijkt uit het testament dat het vertrouwen in Christina en met name haar echtgenoot niet bijzonder groot was. Uit de gepubliceerde documenten blijkt dat er voor haar achttiende verjaardag een Stichting Bewind opgericht werd waarin haar financiën werden geregeld. Het lijkt er op dat haar ouders angstig waren dat haar vermogen in de verkeerde handen zou vallen.

Dankzij de stichting kon Christina nooit grote uitgaven doen uit de erfenis van haar oma Wilhelmina, zonder toestemming te krijgen. Ook Juliana en Bernhard namen deze voorwaarde op in hun testament.

Minnares

De misschien wel meest opvallende onthulling uit het testament draait om de affaires die de prins gehad heeft. Schokkend genoeg blijkt nu dat één van zijn minnaressen zelfs meer toebedeeld werd dan zijn echtgenoot Juliana! Als Bernhard eerder overleden was dan Juliana was zij van een koude kermis thuisgekomen: hij liet haar volgens het testament geen ruime schatkist na. In zijn testament liet Bernhard Juliana het volgende na:

  • De verlovings- en trouwring
  • Alle door Beatrix gemaakte voorwerpen
  • Vier glazen konijnen van zijn schrijftafel
  • Een klein gouden konijn
  • Een kleed dat aan de muur hing van zijn zitkamer

Dat is een aanzienlijk stuk minder dan de moeder van één van zijn buitenechtelijke dochters, Hélène Grinda, zou krijgen. Op haar naam stonden bijzonder persoonlijke en waardevolle spullen van de prins.

  • Een ketting met medaillons dat hij altijd droeg
  • Een groot medaillon met olifant erop
  • Een paar boweniet olifanten, waarvan Beatrix er maar één kreeg
  • Vier pluchen olifanten
  • Een kruis dat boven zijn bed lag

De waarde van de spullen die Hélène toegewezen kreeg wordt pijnlijk genoeg hoger geschat dan die van Juliana…

Prinses Irene

De geruchten gingen jarenlang dat de prins een bepaalde voorkeur had voor één van zijn dochters. Irene gold altijd als de lievelingsdochter van de prins, maar dat lijkt dankzij zijn testament toch wat anders in elkaar te steken. Waar veel van de gelukkigen die iets nagelaten werd konden rekenen op een bijzonder en persoonlijk geschenk van de prins, was het voor prinses Irene waarschijnlijk even slikken toen haar erfenis naar voren kwam.

De prins liet zijn zogenaamde lievelingsdochter 24 flessen rode wijn en 24 flessen champagne na. Meer niet.

Playboy

Het wordt ook duidelijk dat Bernhard een bepaalde voorkeur voor personeelsleden had. Zo kreeg zijn secretaresse Kokkie Gilles een dikke erfenis na. Haar stond onder meer een royaal pensioen en een auto te wachten. Ook mocht zij ‘levenslag’ blijven wonen in de villa van de prins.

Zijn chauffeur Hans Bolten werd tevens rijkelijk beloond. Naar verluidt hadden Bolten en de prins een ‘herenakkoord’. Zo had de chauffeur een abonnement op de Playboy, die hij wegmoffelde en stiekem aan de prins gaf. Deze bijzondere afspraak én het feit dat Bolten de prins jarenlang veilig rond reed leverde hem vijfduizend gulden op.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending