Contacteer ons

Nieuws

UITGELEKT: Testament prins Bernhard onthult duistere familiegeheimen Oranjes

Gepubliceerd

op

Weekblad Privé heeft de handen op het geheime testament van Prins Bernhard weten te krijgen. Het testament lag jarenlang veilig achter slot en grendel in de paleiskluis van Soestdijk. Privé publiceerde vandaag het testament waarmee alle familiegeheimen op straat komen te liggen.

Het testament wordt gezien als het levenswerk van de prins. Zo werd duidelijk dat hij er tot zes dagen voor zijn dood nog aan heeft gewerkt. Met het testament worden de familieverhoudingen binnen de Oranjefamilie meer dan duidelijk, én is er een voorkeur naar bepaalde familieleden duidelijk af te lezen.

Onthullingen

De prins heeft overduidelijk zijn handen vol gehad aan het levenswerk. Ook prins Philip, zijn Britse functiegenoot, zou er bijna een dagtaak aan hebben gehad. Zodra er iemand kwam te overlijden maakte de prins – met de hand- aantekeningen en aanpassingen. Ook werden er meerdere personen ‘geschrapt’ uit de laatste wilsbeschikking van Bernhard.

Wij somden de meest bijzondere (en schokkende) onthullingen uit het testament op:

Onterft

Waar de meeste rijkelijk beloond werden in het testament van Bernhard, werden er sommige keihard geschrapt. Zoals de voormalige schoonzoon van Juliana en Bernhard, Jorge Guillermo, die getrouwd was met hun dochter prinses Christina.

Volgens geruchten was de band tussen Jorge en zij schoonouders op zijn zachts gezegd niet al te warm. Dit wordt nu ook duidelijk in zijn testament. Waar Jorge eerst een paar waardevolle manchetknopen te wachten stond, werd hij na de scheiding met Christina op koelbloedige wijze uit het testament geschrapt…

Ook blijkt uit het testament dat het vertrouwen in Christina en met name haar echtgenoot niet bijzonder groot was. Uit de gepubliceerde documenten blijkt dat er voor haar achttiende verjaardag een Stichting Bewind opgericht werd waarin haar financiën werden geregeld. Het lijkt er op dat haar ouders angstig waren dat haar vermogen in de verkeerde handen zou vallen.

Dankzij de stichting kon Christina nooit grote uitgaven doen uit de erfenis van haar oma Wilhelmina, zonder toestemming te krijgen. Ook Juliana en Bernhard namen deze voorwaarde op in hun testament.

Minnares

De misschien wel meest opvallende onthulling uit het testament draait om de affaires die de prins gehad heeft. Schokkend genoeg blijkt nu dat één van zijn minnaressen zelfs meer toebedeeld werd dan zijn echtgenoot Juliana! Als Bernhard eerder overleden was dan Juliana was zij van een koude kermis thuisgekomen: hij liet haar volgens het testament geen ruime schatkist na. In zijn testament liet Bernhard Juliana het volgende na:

  • De verlovings- en trouwring
  • Alle door Beatrix gemaakte voorwerpen
  • Vier glazen konijnen van zijn schrijftafel
  • Een klein gouden konijn
  • Een kleed dat aan de muur hing van zijn zitkamer

Dat is een aanzienlijk stuk minder dan de moeder van één van zijn buitenechtelijke dochters, Hélène Grinda, zou krijgen. Op haar naam stonden bijzonder persoonlijke en waardevolle spullen van de prins.

  • Een ketting met medaillons dat hij altijd droeg
  • Een groot medaillon met olifant erop
  • Een paar boweniet olifanten, waarvan Beatrix er maar één kreeg
  • Vier pluchen olifanten
  • Een kruis dat boven zijn bed lag

De waarde van de spullen die Hélène toegewezen kreeg wordt pijnlijk genoeg hoger geschat dan die van Juliana…

Prinses Irene

De geruchten gingen jarenlang dat de prins een bepaalde voorkeur had voor één van zijn dochters. Irene gold altijd als de lievelingsdochter van de prins, maar dat lijkt dankzij zijn testament toch wat anders in elkaar te steken. Waar veel van de gelukkigen die iets nagelaten werd konden rekenen op een bijzonder en persoonlijk geschenk van de prins, was het voor prinses Irene waarschijnlijk even slikken toen haar erfenis naar voren kwam.

De prins liet zijn zogenaamde lievelingsdochter 24 flessen rode wijn en 24 flessen champagne na. Meer niet.

Playboy

Het wordt ook duidelijk dat Bernhard een bepaalde voorkeur voor personeelsleden had. Zo kreeg zijn secretaresse Kokkie Gilles een dikke erfenis na. Haar stond onder meer een royaal pensioen en een auto te wachten. Ook mocht zij ‘levenslag’ blijven wonen in de villa van de prins.

Zijn chauffeur Hans Bolten werd tevens rijkelijk beloond. Naar verluidt hadden Bolten en de prins een ‘herenakkoord’. Zo had de chauffeur een abonnement op de Playboy, die hij wegmoffelde en stiekem aan de prins gaf. Deze bijzondere afspraak én het feit dat Bolten de prins jarenlang veilig rond reed leverde hem vijfduizend gulden op.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending