Contacteer ons

Showbizz

Veel Volgers houden Monique Westenberg en ‘dubbelganger’ nauwelijks uit elkaar

Gepubliceerd

op

Monique Westenberg heeft volgens volgers een dubbelganger rondlopen. En het is geen onbekende…
Het gaat namelijk om de schoonzus van Monique, Jerney. Ter ere van haar 35e verjaardag plaatst Monique een foto van de schoonzussen, en volgers kunnen de twee nauwelijks uit elkaar houden.
“Huh, je hebt een dubbelganger?”, schrijft een volger. “Ik moest gewoon even kijken wie wie is! ?”, schrijft Pauline Wingelaar onder de foto.
Ook Monique zelf herkent de gelijkenis. “Hoe vaak wij wel niet te horen krijgen dat we net zusjes zijn…! Gefeliciteerd met je 35e verjaardag Sis!”, schrijft zij bij de foto.

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: YouTuber betrapt Dries Roelvink op heterdaad tijdens uitstapje bij prostituee!

Gepubliceerd

op

Door

Amsterdam is natuurlijk een prachtige plek. Het is een stad die je ligt of niet, veel Amsterdammer wonen liever nergens anders en het wordt er steeds drukker en duurder om te leven. Een appartementje van 50 vierkante meter in een beetje nette staat kan je al gauw ergens tussen de 400- en 500.000 euro kosten. Ook voor toerisme is het een stad die erg in trek blijkt. De vele coffeeshops en andere drugs die gemakkelijk te verkrijgen is werkt als een trekpleister voor veel jongeren. Ook de beruchte Wallen zijn natuurlijk een trekpleister voor veel toeristen. Er zijn verschillende buurten in Amsterdam waar prostitutie achter de ramen volledig legaal is waarbij de Wallen de meest bekende buurt is. Een YouTuber besloot er een video over te maken en wie zien we daar nu langskomen? Dries Roelvink!

Dries Roelvink gebruikt als voorbeeld in video

YouTuber Tyler Oliveira heeft een behoorlijk bereik op YouTube met bijna 6,5 miljoen abonnees. Een Enzo Knol is er niets bij. Deze YouTuber heeft een video gemaakt over ‘de stad waar prostitutie legaal is’. In eerste instantie denk je natuurlijk direct aan Amsterdam, zeker wanneer Dries gebruikt wordt als voorbeeld van een man die graag naar de Wallen gaat. Deze YouTuber heeft het echter over een stad in Amerika die volledig ingericht is door dames van plezier waar je als man, of vrouw, terecht kunt. Een eigenaar van een locatie heeft het over bepaalde mannen die daar langskomen, op dat moment komt Dries in beeld terwijl hij een wijntje aan het beoordelen is. Dries heeft iets uit te leggen aan zijn vrouw. Volledige video van de YouTuber onderaan dit artikel, Dries komt op minuut 17:15 voorbij!

Lees verder

Laatste Nieuws

Dit riskeert Joost Klein voor incident Eurovisie: ”Heel zwaar dit”

Gepubliceerd

op

Door

Joost Klein zou een ‘dreigende vuistbeweging’ hebben gemaakt richting een cameravrouw. Dat is alles wat we nu weten. Die beschuldiging kan hem peperduur komen te staan, zo legt Dennis Martinsson, assistent-professor in het Zweedse strafrecht, uit.

Incident met cameravrouw

Team Joost en de AVROTROS stellen dat er een duidelijke afspraak was gemaakt: Klein mocht te allen tijde niet gefilmd worden.
Een cameravrouw besloot dat straal te negeren, waarna Joost uit zijn slof geschoten is. De organisatie (EBU) en het ‘slachtoffer’ hebben een andere lezing van de feiten. Helaas willen ze niet vertellen wat er, volgens, hen dan echt is gebeurd.
Duidelijk is in elk geval dat het politieonderzoek razendsnel was afgerond en dat de zaak inmiddels naar het OM in Zweden is gestuurd. De politie geeft aan over voldoende bewijs te beschikken, maar Martinsson stelt dat dit helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Verzachtende omstandigheden

Volgens Martinsson ligt de drempel voor het openen van een vooronderzoek ‘heel laag’. Het is het woord van de cameravrouw tegen het woord van Joost Klein. En dat is voor de aanklager voldoende een vooronderzoek op te starten.
Mocht er daadwerkelijk camerabeelden zijn van de gebeurtenis, dan kunnen deze het verhaal van de vrouw dus ondersteunen. Anderzijds kunnen dat ook verzachtende omstandigheden voor Joost betekenen, als deze laten zien dat hij meermaals verzoekt niet te filmen.

Straf Joost Klein

Het Zweedse Openbaar Ministerie gaat nu bepalen of er genoeg bewijs is om Joost voor de rechter te brengen.
Het goede nieuws is dat de kans miniem is dat Joost de gevangenis in zal gaan. ”Het meest waarschijnlijk is een boete.” Maar dat komt Klein peperduur te staan.
”Als hij naast een dreigend gebaar ook een verbaal dreigement heeft geuit, dan zal is hoogste boete mogelijk.” In Zweden wordt die boete berekend op basis van je inkomen. En Joost verdiend heel veel centjes per maand.
De maximale boete kan dus wel eens in de tonnen gaan lopen, al weet Martinsson niet zeker of Joost uberhaupt wel voor de rechter zal moeten verschijnen.

Lees verder

Trending