Contacteer ons

Nieuws

Verdrietig nieuws: pasgeboren tweeling Ferri Somogyi (48) opgenomen in ziekenhuis

Gepubliceerd

op

Verdrietig nieuws voor de kersverse ouders Ferri Somogyi (48) en Noëlle Somogyi (30). Hun pasgeboren tweeling is recentelijk opgenomen in het ziekenhuis, zo schrijft Noëlle in een Instagrampost.

Op 6 juli is de tweeling opgenomen in het ziekenhuis met een luchtweginfectie. Lux bleek na een aantal dagen stabiel en mocht al vrij gauw weer naar huis om daar verder op te knappen.

Haar baby’s Lux en Imre, die prematuur zijn geboren, hebben het RS-virus opgelopen. Een van de twee jongens, Imre, heeft zelfs op de intensivecareafdeling gelegen.

‘Verdrietig en stressvol om je kleine mannetje zo ziek te zien’

‘Imre heeft minder mazzel gehad en naast het RS-virus heeft hij ook het Rhinovirus’, schrijft Noëlle. Het kindje is donderdag per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en moest naar de ic. ‘Het is ontzettend verdrietig en stressvol om je kleine mannetje zo ziek te zien.’

Noëlle, die zaterdag 30 jaar oud is geworden, ziet het als het ‘mooiste cadeau dat Imre met stappen vooruit gaat’. Het kindje mag inmiddels naar een ziekenhuis bij de ouders in de buurt om verder uit te zieken en aan te sterken. ‘Ik ben zo trots op onze kleine vechters.’

Bloemen

Noëlle geeft aan veel steun te krijgen van familie en vrienden. ‘Alle kaartjes, bloemen en cadeaus zijn zo lief!’ Ook bedankt ze het medisch personeel. ‘Zonder hen zou het niet zo verlopen zijn.’ De echtgenote van Ferri beviel op 17 mei te vroeg van de tweeling. Het stel heeft samen ook al dochtertje Véda.

Leeftijdsverschil

Naast de tweeling heeft het stel een dochter van twee jaar oud, die luistert naar de naam Véda. Tussen de GTST-acteur en zijn geliefde zit een leeftijdsverschil van achttien jaar, iets waarover Noëlle onlangs in een vraaggesprek op Instagram zei: ‘Het is nooit een probleem geweest. Het belangrijkste is dat een man goed voor je is. Ik denk er eigenlijk ook nooit over na, haha.’ Vervolgens zei ze gevat wat veel vrouwen vást met haar eens zullen zijn: ‘Mannen blijven in hun hoofd toch altijd kleuters.’

Liefde

De twee zijn al een aantal jaren dolgelukkig met elkaar. ‘Ik ben me er nog elke dag bewust van hoe bijzonder het is dat zij in mijn leven is gekomen. Want behalve dat wij nu samenwonen en een gezin vormen, heeft ze me ook weer een familie gegeven’, vertelde Ferri vorig jaar aan Story. De Soapacteur verloor zijn vader en zijn broer. Dat betekende dat Ferri jarenlang alleen met zijn moeder was. ‘Met de feestdagen waren we dan met zijn tweetjes.’ Daar heeft zijn grote liefde Noëlle verandering in gebracht.

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending