Contacteer ons

Nieuws

Verdrietig nieuws: pasgeboren tweeling Ferri Somogyi (48) opgenomen in ziekenhuis

Gepubliceerd

op

Verdrietig nieuws voor de kersverse ouders Ferri Somogyi (48) en Noëlle Somogyi (30). Hun pasgeboren tweeling is recentelijk opgenomen in het ziekenhuis, zo schrijft Noëlle in een Instagrampost.

Op 6 juli is de tweeling opgenomen in het ziekenhuis met een luchtweginfectie. Lux bleek na een aantal dagen stabiel en mocht al vrij gauw weer naar huis om daar verder op te knappen.

Haar baby’s Lux en Imre, die prematuur zijn geboren, hebben het RS-virus opgelopen. Een van de twee jongens, Imre, heeft zelfs op de intensivecareafdeling gelegen.

‘Verdrietig en stressvol om je kleine mannetje zo ziek te zien’

‘Imre heeft minder mazzel gehad en naast het RS-virus heeft hij ook het Rhinovirus’, schrijft Noëlle. Het kindje is donderdag per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en moest naar de ic. ‘Het is ontzettend verdrietig en stressvol om je kleine mannetje zo ziek te zien.’

Noëlle, die zaterdag 30 jaar oud is geworden, ziet het als het ‘mooiste cadeau dat Imre met stappen vooruit gaat’. Het kindje mag inmiddels naar een ziekenhuis bij de ouders in de buurt om verder uit te zieken en aan te sterken. ‘Ik ben zo trots op onze kleine vechters.’

Bloemen

Noëlle geeft aan veel steun te krijgen van familie en vrienden. ‘Alle kaartjes, bloemen en cadeaus zijn zo lief!’ Ook bedankt ze het medisch personeel. ‘Zonder hen zou het niet zo verlopen zijn.’ De echtgenote van Ferri beviel op 17 mei te vroeg van de tweeling. Het stel heeft samen ook al dochtertje Véda.

Leeftijdsverschil

Naast de tweeling heeft het stel een dochter van twee jaar oud, die luistert naar de naam Véda. Tussen de GTST-acteur en zijn geliefde zit een leeftijdsverschil van achttien jaar, iets waarover Noëlle onlangs in een vraaggesprek op Instagram zei: ‘Het is nooit een probleem geweest. Het belangrijkste is dat een man goed voor je is. Ik denk er eigenlijk ook nooit over na, haha.’ Vervolgens zei ze gevat wat veel vrouwen vást met haar eens zullen zijn: ‘Mannen blijven in hun hoofd toch altijd kleuters.’

Liefde

De twee zijn al een aantal jaren dolgelukkig met elkaar. ‘Ik ben me er nog elke dag bewust van hoe bijzonder het is dat zij in mijn leven is gekomen. Want behalve dat wij nu samenwonen en een gezin vormen, heeft ze me ook weer een familie gegeven’, vertelde Ferri vorig jaar aan Story. De Soapacteur verloor zijn vader en zijn broer. Dat betekende dat Ferri jarenlang alleen met zijn moeder was. ‘Met de feestdagen waren we dan met zijn tweetjes.’ Daar heeft zijn grote liefde Noëlle verandering in gebracht.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending