Contacteer ons

Nieuws

Vieze hondengeur in huis? 7x dít kun je ertegen doen

Gepubliceerd

op

Jij ruikt het misschien al niet meer, maar voor je gasten is het iets minder fijn: die scherpe, sterke hondengeur die misschien in je huis rondhangt. Hoe kom je ervan af?

Want hoe gezellig een hond in huis ook is, die geur vindt niemand lekker.

1. Naar de dierenarts

Kijk eerst of de geur die in je huis een normale hondengeur is, of een extreem sterke geur. In dat laatste geval kan het namelijk zijn dat er iets mis is met de huid van je hond. Hij kan een huidinfectie opgelopen hebben die de vervelende geur veroorzaakt. Het kan zijn dat je hond allergisch is voor bepaald voedsel, of een verminderde weerstand heeft. Breng daarom eerst een bezoekje aan de dierenarts wanneer je hond erger stinkt dan normaal.

2. Hondenmand in de wasmachine

Net zoals jouw bed na een tijdje begint te stinken wanneer je het nooit wast, zal dat bij de hondenmand en het deken ook gebeuren. En deze geur is nóg sterker, omdat honden van zichzelf een vettige huid en vacht hebben. Dit helpt om ze te beschermen tegen kou. Maar die vettigheid gaat na een tijdje ook in hun mand en dekens zitten, wat je daarna door heel je huis ruikt. Zorg er daarom voor dat je deze regelmatig wast.

3. Dagelijks ventileren

In dezelfde categorie: wanneer je slaapkamer een muf ruikt na een nachtje slapen, zet je automatisch het raam open om het te laten luchten. Het is belangrijk om dit ook te doen in ruimten waar je hond veel tijd doorbrengt, om te voorkomen dat de geur in de ruimte blijft hangen.

4. Was je hond

Hoewel de hondengeur natuurlijk is en nu eenmaal bij honden hoort, kan het uiteraard geen kwaad om je viervoeter af en toe te wassen met een heerlijk geurende hondenshampoo. Gebruik een speciale shampoo die goed en verzorgend is voor hun huid, want hoe gezonder de huid, hoe minder vervelende geurtjes.

5. Geef ander voer

Het is niet wetenschappelijk bewezen, maar er is een vermoeden dat vers voer een hond een stuk lekkerder laat ruiken dan goedkoper brokvoer. Ook kunnen bepaalde ingrediënten in het voer van je hond zijn huid meer laten stinken. Wij gaan immers ook minder fris ruiken wanneer we iedere dag knoflook eten. Het is dus het proberen waard om af en toe ander voer te kopen, om te kijken of dit effect heeft.

6. Droog je hond goed af

Van de geur van natte hond wordt niemand blij. Wanneer je je hond hebt uitgelaten op een regenachtige dag, kun je hem daarom maar beter zo goed mogelijk afdrogen of zelfs droogföhnen: dat scheelt een heleboel nare geurtjes.

7. Maskeren

Als laatste kun je natuurlijk de geur van je hond (die hoort er nu eenmaal ook een beetje bij) proberen te maskeren met lekker ruikende accessoires voor in huis. Zet bijvoorbeeld een verse bos bloemen, lekker ruikende geurstokjes of een set geurkaarsen neer.

Bron | Hondengeurverwijderen.nl, MCvoordieren.nl, Margriet
Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending