Contacteer ons

Nieuws

Vooral deze 3 sterrenbeelden worden blij van de kleine dingen in het leven

Gepubliceerd

op

We beschouwen veel vanzelfsprekend, waardoor we sommige dingen niet voldoende waarderen. Déze sterrenbeelden genieten gelukkig wel nog van de kleine dingen in het leven.

En daar kunnen we allemaal wat van leren, want vooral in deze gekke tijd is het belangrijk om stil te staan bij wat we wél hebben en mogen. Onderstaande sterrenbeelden zien altijd de positieve kant en gaan met veel optimisme door het leven. Ze weten precies wat ze nodig hebben om gelukkig te zijn. En laten dat nu simpele dingen zijn, die jij en ik waarschijnlijk ook best meer mogen waarderen.

Tweelingen

21 mei tot en met 21 juni

Ongelukkig zijn is geen optie voor Tweelingen. Het zijn van nature gelukkige mensen, die ondanks alles positief blijven. Het glas is bij hen altijd halfvol. Ze laten geen negatieve gedachten in hun hoofd toe en daardoor gaan ze vreugdevol en optimistisch door het leven. Een prachtig herfstblad, de eerste sneeuwvlokken, een regenboog of een bus nét halen, maken Tweelingen echt vrolijk.

Schorpioen

23 oktober tot en met 21 november

De Schorpioen vindt persoonlijke voldoening heel belangrijk. Gelukkig zijn staat hoog op haar prioriteitenlijstje. Bovendien wil ze altijd het beste van zichzelf laten zien en is daarom bijna altijd vrolijk en loyaal. In vergelijking met anderen vindt de Schorpioen het geluk al in kleine dingen, die anderen vaak over het hoofd zien omdat ze zo druk zijn.

Boogschutter

22 november tot 20 december

Boogschutters bruisen van optimisme en niks kan dit gevoel verminderen. Mocht ze een keer een slechte dag hebben of zich somber voelen, dan weet ze zichzelf in no-time weer op te vrolijken. Dit doet ze (heel slim) door tijd voor zichzelf te nemen, haar favoriete eten te koken (of te bestellen) en haar favoriete serie te kijken.

Bron: Freundin.de, Libelle Beeld: Istock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending