Contacteer ons

Nieuws

Vriendin doodgeschoten Peter R. de Vries geeft groot interview, laat laatste appjes zien

Gepubliceerd

op

De anonieme vriendin van Peter R. de Vries staat vandaag met een groot interview in de Volkskrant. Ze laat daarin onder meer de allerlaatste appberichten zien die ze deelde met haar liefdespartner.

Peter R. de Vries blijkt een enorme romanticus te zijn geweest in zijn zes jaar durende relatie met zijn vriendin. Ze vertelt in de krant uitgebreid over de talloze briefjes die hij altijd overal voor haar verstopte. “Hij schreef er lieve teksten op en stopte ze op gekke plekken”, vertelt ze. “Ik weet dat ik nog meer briefjes ga vinden.”

Waarom anoniem?

De vriendin van Peter heeft er tijdens hun relatie zélf voor gekozen om anoniem te blijven. “Zeker in het begin zit je niet op bekendheid te wachten. Je wilt rustig kunnen uitzoeken of je bij elkaar past of niet”, zegt ze. “En ik word graag op mijn eigen merites beoordeeld, niet als ‘de vriendin van’. Bovendien wil ik geen publiek bezit worden.”

Nu heeft ze spijt dat ze altijd anoniem wilde blijven, omdat Peter dat moeilijk vond. “Nu denk ik: waarom heb ik hem dat niet gegeven? Waarom heb ik zoveel energie verspild, zo mijn best gedaan om ons geheim te houden? Was ik maar onbevangener geweest.”

Speculaties

Met dit interview wil de vriendin van Peter alsnog laten zien wie de vrouw is van wie hij zoveel hield. “Dit is mijn manier om hem publiekelijk te eren. Eigenlijk wil ik alsnog zeggen: lieve Peter, hier ben ik.”

Dat kan ze alleen niet met naam en toenaam doen. “Nu wil ik niet die anonieme partner zijn over wie zoveel wordt gespeculeerd, maar nu moet het van de politie.”

Van Peters vriendin is alleen bekend dat haar naam met een T begint en dat ze donker haar heeft. Dat is door Olcay Gulsen verklapt, die ongevraagd een selfie van Peter en zijn vriendin online heeft gezet (zie onderstaand). Olcay ergerde zich eraan dat in de media alleen gerefereerd werd aan Peters ex-vrouw Jacqueline, met wie hij zo’n 35 jaar getrouwd is geweest.

Moordaanslag

Op de avond dat Peter werd neergeschoten, zou hij eigenlijk een woning gaan bezichtigen met zijn vriendin. Ze wilden gaan samenwonen in Utrecht. “Hij zei: ik maak een afspraak, dan kunnen we vanavond samen gaan kijken. Ik moet eerst even naar Boulevard, maar ik kan er om kwart over acht zijn.”

Die bezichtiging ging nooit door. “Twaalf over zeven appte ik hem: ik ga nu vertrekken. Hij schreef terug: Ok! ‘Dat was zijn laatste berichtje. Ik was bijna bij dat huis toen Peters zoon Royce belde en zei dat Peter was neergeschoten. Ik begon meteen te schreeuwen.”

Laatste appjes

De vriendin van Peter laat in de Volkskrant hun allerlaatste appjes zien:

19.12: Ik vertrek nu

19.18: Ok!

19.51: Waar ben je???

19.51 Peterrrr

19.51 Neem op

19.55 Schat

19.55 Bel me

Al snel daarna werd ze door zijn familie opgevangen in het ziekenhuis. “Peter was gehavend, maar hij was er nog, dat zag je aan alles.”

Toch ging het uiteindelijk mis. “Dat geamputeerde, dat voel ik nu pas, nu hij er niet meer is. Alsof een deel van mij met hem is meegegaan.”

Volkskrant

Het grote Volkskrant-interview met de vriendin van Peter R. de Vries kunt u lezen op de krantensite of via Blendle. Het gesprek is gepubliceerd op de dag van de uitvaart van de misdaadjournalist.

Genodigden zullen vandaag afscheid nemen van Peter in het Koninklijk Theater Carré.

Foto

Peter en zijn vriendin op een selfie die hij naar Olcay Gulsen stuurde:

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending