Contacteer ons

Nieuws

Vriendin doodgeschoten Peter R. de Vries geeft groot interview, laat laatste appjes zien

Gepubliceerd

op

De anonieme vriendin van Peter R. de Vries staat vandaag met een groot interview in de Volkskrant. Ze laat daarin onder meer de allerlaatste appberichten zien die ze deelde met haar liefdespartner.

Peter R. de Vries blijkt een enorme romanticus te zijn geweest in zijn zes jaar durende relatie met zijn vriendin. Ze vertelt in de krant uitgebreid over de talloze briefjes die hij altijd overal voor haar verstopte. “Hij schreef er lieve teksten op en stopte ze op gekke plekken”, vertelt ze. “Ik weet dat ik nog meer briefjes ga vinden.”

Waarom anoniem?

De vriendin van Peter heeft er tijdens hun relatie zélf voor gekozen om anoniem te blijven. “Zeker in het begin zit je niet op bekendheid te wachten. Je wilt rustig kunnen uitzoeken of je bij elkaar past of niet”, zegt ze. “En ik word graag op mijn eigen merites beoordeeld, niet als ‘de vriendin van’. Bovendien wil ik geen publiek bezit worden.”

Nu heeft ze spijt dat ze altijd anoniem wilde blijven, omdat Peter dat moeilijk vond. “Nu denk ik: waarom heb ik hem dat niet gegeven? Waarom heb ik zoveel energie verspild, zo mijn best gedaan om ons geheim te houden? Was ik maar onbevangener geweest.”

Speculaties

Met dit interview wil de vriendin van Peter alsnog laten zien wie de vrouw is van wie hij zoveel hield. “Dit is mijn manier om hem publiekelijk te eren. Eigenlijk wil ik alsnog zeggen: lieve Peter, hier ben ik.”

Dat kan ze alleen niet met naam en toenaam doen. “Nu wil ik niet die anonieme partner zijn over wie zoveel wordt gespeculeerd, maar nu moet het van de politie.”

Van Peters vriendin is alleen bekend dat haar naam met een T begint en dat ze donker haar heeft. Dat is door Olcay Gulsen verklapt, die ongevraagd een selfie van Peter en zijn vriendin online heeft gezet (zie onderstaand). Olcay ergerde zich eraan dat in de media alleen gerefereerd werd aan Peters ex-vrouw Jacqueline, met wie hij zo’n 35 jaar getrouwd is geweest.

Moordaanslag

Op de avond dat Peter werd neergeschoten, zou hij eigenlijk een woning gaan bezichtigen met zijn vriendin. Ze wilden gaan samenwonen in Utrecht. “Hij zei: ik maak een afspraak, dan kunnen we vanavond samen gaan kijken. Ik moet eerst even naar Boulevard, maar ik kan er om kwart over acht zijn.”

Die bezichtiging ging nooit door. “Twaalf over zeven appte ik hem: ik ga nu vertrekken. Hij schreef terug: Ok! ‘Dat was zijn laatste berichtje. Ik was bijna bij dat huis toen Peters zoon Royce belde en zei dat Peter was neergeschoten. Ik begon meteen te schreeuwen.”

Laatste appjes

De vriendin van Peter laat in de Volkskrant hun allerlaatste appjes zien:

19.12: Ik vertrek nu

19.18: Ok!

19.51: Waar ben je???

19.51 Peterrrr

19.51 Neem op

19.55 Schat

19.55 Bel me

Al snel daarna werd ze door zijn familie opgevangen in het ziekenhuis. “Peter was gehavend, maar hij was er nog, dat zag je aan alles.”

Toch ging het uiteindelijk mis. “Dat geamputeerde, dat voel ik nu pas, nu hij er niet meer is. Alsof een deel van mij met hem is meegegaan.”

Volkskrant

Het grote Volkskrant-interview met de vriendin van Peter R. de Vries kunt u lezen op de krantensite of via Blendle. Het gesprek is gepubliceerd op de dag van de uitvaart van de misdaadjournalist.

Genodigden zullen vandaag afscheid nemen van Peter in het Koninklijk Theater Carré.

Foto

Peter en zijn vriendin op een selfie die hij naar Olcay Gulsen stuurde:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending