Contacteer ons

Nieuws

Vriendin Jan Dulles over overlijden dochtertje: ‘Ik dacht: dat komt wel goed’

Gepubliceerd

op

3JS-zanger Jan Dulles (46) durfde het zware nieuws dat hun dochtertje Donna het niet had gered, nauwelijks aan zijn vriendin Caroline te vertellen. Het stel was gisteravond voor het oog van 1.022.000 kijkers bijzonder openhartig tegen presentator Art Rooijakkers, die voor zijn programma Rooijakkers over de Vloer afreisde naar Volendam.
,,Het gaat, maar het gaat niet goed’’, aldus Dulles. Caroline en hij proberen zo goed en zo kwaad als het gaat het leven weer op te pakken. Waar Caroline tegenwoordig om alles moet huilen, kropt Jan zijn emoties juist op. ,,Ik ben gevormd met het idee dat vaders niet moeten huilen, vaders moeten altijd zorgen dat alles goed voelt. Dat doe ik nu dus ook, maar ik zou willen dat het anders was.’’

De eerste maanden met Donna waren een feestje. Grote broer James had eindelijk een zusje, die in eerste instantie kerngezond leek. Totdat het op een ochtend ineens volledig mis ging. Dulles: ,,We waren een beetje bezorgd om Donna, dus ik ging de dokter bellen.’’ De zanger zag aan alles dat het niet goed met haar ging, tilde haar op en legde haar in zijn armen. ,,Ik zag echt het leven uit haar trekken.’’ Op het moment dat de dokter met gierende banden naar het gezin reed, was Donna eigenlijk al overleden in de armen van de zanger. Vriendin Caroline wist nog van niets, omdat ze even bij de buren op bezoek was.

Besef
Binnen een kwartier stond het hele huis vol met ambulancepersoneel, in de hoop dat er nog een wonder zou gebeuren. ,,Ik dacht: dat komt nog wel goed, ze gaan haar wel redden’’, vulde Caroline vanavond aan. Jan realiseerde zich dat het niet meer goed zou komen, maar durfde dat niet aan haar te vertellen. Pas toen het stel in het ziekenhuis was, aan het bed van Donna zat en de dokter hoorde roepen dat de lichaamstemperatuur van het meisje naar 32,6 graden was gedaald, kwam het besef. ,,Ik rende weg, want toen had ik het pas echt door’’, vertelt ze geëmotioneerd.

Een scheurtje in haar middenrif bleek uiteindelijk de doodsoorzaak. ,,Dat hebben wij nooit geweten en ook niet kunnen ontdekken dat ze daar pijn of last van had’’, vertelde Dulles daar eerder over. ,,Ze mankeerde nooit wat, was juist heel gezond. Het was een sterke meid die altijd maar lachte. Blijkbaar is dat echt van het ene op het andere moment misgegaan.’’

Toekomst
Caroline hoopte altijd dat Jan vader van een dochter zou worden. ,,Niets is zo bijzonder als de band tussen een vader en een dochter’’, vertelt ze. Het overlijden van Donna heeft haar anders in het leven doen staan, zegt ze. ,,Ik maak me niet meer druk om kleine dingetjes, maar misschien komt dat wel weer terug. Caroline hoopt in de toekomst nog een kindje te krijgen. ,,Ik zeg nu gewoon: ik heb twee kinderen. Dus ik hoop dat dat er ooit drie worden.’’

Voor Dulles is muziek een enorme uitlaatklep. De ‘onbezorgde blijdschap’ van zoontje James is ‘een grote inspiratie’ voor zowel Jan als Caroline. Langzaam probeert het stel het normale leven weer op de rit te krijgen. Eerder vertelde Dulles al samen met zijn vriendin  hulp van een psychiater te krijgen om het verdriet te verwerken.

Nummer
Bijna drie maanden na het overlijden kwam Jan Dulles met nieuwe muziek. Hoewel de Volendamse artiest aanvankelijk geen lied wilde uitbrengen over de heftige gebeurtenissen van de afgelopen maanden, kon hij uiteindelijk toch niet anders. Zo kwam het nummer Vreemde Leegte tot stand. ‘Ik kon natuurlijk nergens anders aan denken dan aan het lege, moedeloze gevoel dat Caroline en ik hadden’, liet hij op Instagram weten.
Bron: AD Beeld: Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending