Contacteer ons

Nieuws

Vriendin Jan Dulles over overlijden dochtertje: ‘Ik dacht: dat komt wel goed’

Gepubliceerd

op

3JS-zanger Jan Dulles (46) durfde het zware nieuws dat hun dochtertje Donna het niet had gered, nauwelijks aan zijn vriendin Caroline te vertellen. Het stel was gisteravond voor het oog van 1.022.000 kijkers bijzonder openhartig tegen presentator Art Rooijakkers, die voor zijn programma Rooijakkers over de Vloer afreisde naar Volendam.
,,Het gaat, maar het gaat niet goed’’, aldus Dulles. Caroline en hij proberen zo goed en zo kwaad als het gaat het leven weer op te pakken. Waar Caroline tegenwoordig om alles moet huilen, kropt Jan zijn emoties juist op. ,,Ik ben gevormd met het idee dat vaders niet moeten huilen, vaders moeten altijd zorgen dat alles goed voelt. Dat doe ik nu dus ook, maar ik zou willen dat het anders was.’’

De eerste maanden met Donna waren een feestje. Grote broer James had eindelijk een zusje, die in eerste instantie kerngezond leek. Totdat het op een ochtend ineens volledig mis ging. Dulles: ,,We waren een beetje bezorgd om Donna, dus ik ging de dokter bellen.’’ De zanger zag aan alles dat het niet goed met haar ging, tilde haar op en legde haar in zijn armen. ,,Ik zag echt het leven uit haar trekken.’’ Op het moment dat de dokter met gierende banden naar het gezin reed, was Donna eigenlijk al overleden in de armen van de zanger. Vriendin Caroline wist nog van niets, omdat ze even bij de buren op bezoek was.

Besef
Binnen een kwartier stond het hele huis vol met ambulancepersoneel, in de hoop dat er nog een wonder zou gebeuren. ,,Ik dacht: dat komt nog wel goed, ze gaan haar wel redden’’, vulde Caroline vanavond aan. Jan realiseerde zich dat het niet meer goed zou komen, maar durfde dat niet aan haar te vertellen. Pas toen het stel in het ziekenhuis was, aan het bed van Donna zat en de dokter hoorde roepen dat de lichaamstemperatuur van het meisje naar 32,6 graden was gedaald, kwam het besef. ,,Ik rende weg, want toen had ik het pas echt door’’, vertelt ze geëmotioneerd.

Een scheurtje in haar middenrif bleek uiteindelijk de doodsoorzaak. ,,Dat hebben wij nooit geweten en ook niet kunnen ontdekken dat ze daar pijn of last van had’’, vertelde Dulles daar eerder over. ,,Ze mankeerde nooit wat, was juist heel gezond. Het was een sterke meid die altijd maar lachte. Blijkbaar is dat echt van het ene op het andere moment misgegaan.’’

Toekomst
Caroline hoopte altijd dat Jan vader van een dochter zou worden. ,,Niets is zo bijzonder als de band tussen een vader en een dochter’’, vertelt ze. Het overlijden van Donna heeft haar anders in het leven doen staan, zegt ze. ,,Ik maak me niet meer druk om kleine dingetjes, maar misschien komt dat wel weer terug. Caroline hoopt in de toekomst nog een kindje te krijgen. ,,Ik zeg nu gewoon: ik heb twee kinderen. Dus ik hoop dat dat er ooit drie worden.’’

Voor Dulles is muziek een enorme uitlaatklep. De ‘onbezorgde blijdschap’ van zoontje James is ‘een grote inspiratie’ voor zowel Jan als Caroline. Langzaam probeert het stel het normale leven weer op de rit te krijgen. Eerder vertelde Dulles al samen met zijn vriendin  hulp van een psychiater te krijgen om het verdriet te verwerken.

Nummer
Bijna drie maanden na het overlijden kwam Jan Dulles met nieuwe muziek. Hoewel de Volendamse artiest aanvankelijk geen lied wilde uitbrengen over de heftige gebeurtenissen van de afgelopen maanden, kon hij uiteindelijk toch niet anders. Zo kwam het nummer Vreemde Leegte tot stand. ‘Ik kon natuurlijk nergens anders aan denken dan aan het lege, moedeloze gevoel dat Caroline en ik hadden’, liet hij op Instagram weten.
Bron: AD Beeld: Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending