Contacteer ons

Nieuws

Vriendin vermoorde misdaadjournalist Peter R. de Vries treedt met interview naar buiten

Gepubliceerd

op

Op de dag van de uitvaart van Peter R. de Vries, al zes jaar haar grote liefde, deelt de partner van de vermoorde misdaadjournalist vandaag haar gevoelens van verdriet en rouw met het publiek.

In het bijzondere interview in De Volkskrant, waarin de vriendin anoniem blijft vanwege veiligheidsredenen, getuigt ze van het enorme gemis na het overlijden en de liefde die zij en Peter R. de Vries voor elkaar koesterden.

,,Dit is mijn manier om hem publiekelijk te eren”, is haar verklaring voor het gesprek met De Volkskrant.

Ontmoeting

De Vries en zij waren elkaar zes jaar geleden tegengekomen. Ze was visagiste bij een tv-programma en de ontmoeting leidde tot een romance. Het was liefde op het eerste gezicht. Volgens de vriendin noemde De Vries het ‘een blikseminslag’. De afgelopen zes jaar bleef ze bewust uit de publiciteit, omdat ze geen publiek bezit wilde zijn. Ze wil bewust niet bekend worden.

Ze waren na zes jaar van plan om ook samen te gaan wonen in een nieuw huis. Notabene op de avond van de aanslag zouden ze een woning gaan bezichtigen. Die avond van de 6e juli werd op De Vries een afgrijselijke aanslag gepleegd met uiteindelijk een fatale afloop. De Vries overleed vorige week donderdag.

App-verkeer

De vriendin deelt ook haar app-verkeer van die avond met de krant. De zoon van Peter de Vries, Royce de Vries, belde haar die avond met de onheilstijding dat zijn vader was neergeschoten.

De vriendin zegt dat ze met De Vries veel gesprekken heeft gevoerd over diens beveiliging. ,,Ik hoop op een dag antwoord te krijgen op de vraag of Justitie juist heeft gehandeld”, aldus de vriendin, die er overigens op tegen was dat De Vries vertrouwenspersoon werd van de kroongetuige in het Marengo-proces.

Routes

Ze vraagt zich in het gesprek af hoe het kan dat als er al een broer en een advocaat zijn doodgeschoten terwijl de routes van Peter R. de Vries van en naar de studio van RTL Boulevard niet beveiligd zijn. Dat is volgens haar ‘onbegrijpelijk’.

Uit het interview blijkt hoe groot de liefde was tussen hun twee. De Vries communiceerde met lieve briefjes die hij verstopte op vele plekken in huis. De vriendin heeft er meer dan 100 gevonden.

De dagen in het ziekenhuis noemt ze slopend. De vriendin liet de misdaadjournalist elke dag het liedje horen The First Time ever I saw your face. Dat nummer is vandaag ook te horen op de besloten uitvaart van De Vries in Koninklijk theater Carré.

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending