Contacteer ons

Showbizz

‘Vrouw Louis van Gaal niet blij met onthulling dochter Linda de Mol’

Gepubliceerd

op

Truus van Gaal, de vrouw van Louis van Gaal, is er niet blij mee dat de dochter van Linda de Mol ongevraagd informatie over haar naar buiten brengt. Althans, dat vermoeden heeft Johan Derksen.

Linda de Mol heeft haar 21-jarige dochter Noa Vahle in haar kruiwagen naar de radiostudio van NPO 3FM gereden en daar presenteert ze nu ineens de ochtendshow. Ze verklapte deze week in het programma dat haar familie Truus van Gaal is tegengekomen op vakantie in Portugal. “En Truus haar gezicht stond wel op onweer, kan ik je vertellen.”

Stampvoetende Truus

De vrouw van Louis van Gaal zou er absoluut niet blij mee zijn dat hij weer bondscoach wordt en daarom liep ze volgens Noa nogal bokkig door de Algarve. “Louis was al opstellingen aan het maken en alles. Ja, haha.”

Noa’s onthulling werd gisteren besproken in De Oranjezomer, waar ‘de dochter van’ óók al bij betrokken is. Daar zit ze namelijk in de redactie. Johan Derksen vindt het best geestig dat Noa informatie deelt over Truus, maar hij denkt dat de Van Gaaltjes daar iets minder blij mee zijn.

Truus boos op Molletjes?

Johan in de talkshow: “Noa zit bij ons op de redactie en ze is de dochter van Linda. Die heeft natuurlijk heel goede kruiwagens en die is plotseling sidekick bij een radioprogramma en daar heeft ze best interessante informatie verschaft, maar ik weet niet of de familie Van Gaal daar ook zo blij mee is.”

Wilfred Genee daarop: “Nee, ze was namelijk Truus tegengekomen, een dag voordat bekend werd dat Louis de bondscoach zou worden, en uit de lichaamstaal van Truus zou blijken dat Truus er niet blij mee was. Louis stond al overal opstellingen te maken en die deelde hij ook uit aan iedereen, maar Truus stond erbij met een gezicht van: god, hier heb ik geen zin in.”

Deurensmijten

Heeft Johan er begrip voor dat Truus er niet blij mee is? “Ja, zo’n Truus denkt ook: we zitten daar lekker in Portugal in het zonnetje, we kunnen even lekker golfen en nu gaat hij weer terug naar Nederland en krijgt hij de hele zeikpers weer over zich heen, met dit programma voorop. Dat vinden die mensen niet prettig, want Truus heeft weleens tegen bekenden gezegd dat als wij in beeld zijn, Louis deurensmijtend door het huis loopt.”

Wilfred: “Ja, ze keken wel altijd. Met een glaasje wijn.”

Johan: “Die man is zo overtuigd en zo trots op zichzelf dat hij het ongehoord vindt dat wij weleens kritiek uiten. Dat begrijp ik wel.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending