Contacteer ons

Nieuws

Waar is Andre’s ‘respect voor Monique Westenberg’ gebleven?

Gepubliceerd

op

Het kan er niet duidelijker op liggen: Dre Hazes is zijn hart verloren aan een nieuwe vrouw, Sarah van Soelen. Hij ruilde zijn vorige verloofde Monique Westenberg zonder pardoes in voor de 25-jarige blondine. Naar eigen zeggen houdt André de relatie buiten de schijnwerpers uit respect voor zijn ex, maar wat is hier nog van waar?

Monique en André hebben er een roerige relatie op zitten. Het is niet de eerste keer dat Dre de moeder van zijn enige zoon aan de kant zetten voor een andere vrouw. Toch besloten zij na het Bridget Maasland debacle elkaar de eeuwige liefde te beloven, maar ook dit viel in het water. Dre is er vandoor met Sarah, en Monique blijft met lege handen achter…

Respect

Bij Beau aan tafel onthulde de zanger glunderend dat hij inderdaad verliefd is op een andere vrouw, namelijk Sarah van Soelen. Een naam die hij ook al noemde toen hij de breuk tussen hem en Monique aankondigde op Instagram. Toen beschreef hij haar echter nog als ‘een goede vriendin’, aan wie hij veel steun had in een moeilijke tijd.

Als Beau hem dan ook confronteert met zijn nieuwe vlam, ontkent Dre niets. ,,Ik ben gek op dat meisje”, zegt hij voor de ogen van honderdduizenden kijkers.

Maar André is Monique nog niet vergeten. Beau vroeg hem tijdens de uitzending hoe het nu gaat met de exen na hun pijnlijke breuk. ,,Het gaat heel goed. Ik klop het af, maar ik vind de band die we nu hebben… Daar teken ik voor als we dat zo kunnen houden.”

De zanger wil niet te veel kwijt over zijn nieuwe liefde, uit ‘respect’ naar zijn ex-verloofde. ,,Nee, daarom doe ik ook eigenlijk geen interviews”, aldus Dré. “Het is ook een stukje respect. Eigenlijk vind ik dat ik nu al te veel zeg. Maar ik ben ook geen leugenaar”, besluit hij.

Foto

Maar dat respect lijkt in de dagen erna ver te zoeken. Nu het hoge woord eruit is, lijkt Dre zijn liefde voor Sarah niet meer onder stoelen of banken te steken.

Zo plaatste hij afgelopen weekend een video waarop te zien is hoe leuk zij het met zijn tweeën hebben. Te zien is hoe het stel gierend van het lachen de camera in kijkt. Een tafereel dat André vol trots deelt op zijn Instagram, en dat met argusogen door Monique bekeken zal worden.

Het is niet de eerste keer dat er beelden van Dre en Sarah naar boven drijven. Zo lekte er eerder een intieme foto van het stel uit, nog voor hun relatie bevestigd was. Volgens geruchten zou het Dre zelf zijn die de innige foto van hem en Sarah uitlekte. Daarnaast wijzen meerdere aanwijzingen erop dat de foto werd gemaakt terwijl Dre en Monique nog bij elkaar waren…

Terwijl Monique haar focus volledig legt op het gezamenlijke zoontje van het stel, André (4), lijkt zijn vader vooral bezig te zijn met nieuwe vlam Sarah. Regelmatig plaatst het stel foto’s en video’s waarop te zien is hoe leuk zij het samen hebben. Getuigt dit van het beloofde respect naar Monique?

Bekijk hier de video van Dre en Sarah:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending