Contacteer ons

Nieuws

Waar is Andre’s ‘respect voor Monique Westenberg’ gebleven?

Gepubliceerd

op

Het kan er niet duidelijker op liggen: Dre Hazes is zijn hart verloren aan een nieuwe vrouw, Sarah van Soelen. Hij ruilde zijn vorige verloofde Monique Westenberg zonder pardoes in voor de 25-jarige blondine. Naar eigen zeggen houdt André de relatie buiten de schijnwerpers uit respect voor zijn ex, maar wat is hier nog van waar?

Monique en André hebben er een roerige relatie op zitten. Het is niet de eerste keer dat Dre de moeder van zijn enige zoon aan de kant zetten voor een andere vrouw. Toch besloten zij na het Bridget Maasland debacle elkaar de eeuwige liefde te beloven, maar ook dit viel in het water. Dre is er vandoor met Sarah, en Monique blijft met lege handen achter…

Respect

Bij Beau aan tafel onthulde de zanger glunderend dat hij inderdaad verliefd is op een andere vrouw, namelijk Sarah van Soelen. Een naam die hij ook al noemde toen hij de breuk tussen hem en Monique aankondigde op Instagram. Toen beschreef hij haar echter nog als ‘een goede vriendin’, aan wie hij veel steun had in een moeilijke tijd.

Als Beau hem dan ook confronteert met zijn nieuwe vlam, ontkent Dre niets. ,,Ik ben gek op dat meisje”, zegt hij voor de ogen van honderdduizenden kijkers.

Maar André is Monique nog niet vergeten. Beau vroeg hem tijdens de uitzending hoe het nu gaat met de exen na hun pijnlijke breuk. ,,Het gaat heel goed. Ik klop het af, maar ik vind de band die we nu hebben… Daar teken ik voor als we dat zo kunnen houden.”

De zanger wil niet te veel kwijt over zijn nieuwe liefde, uit ‘respect’ naar zijn ex-verloofde. ,,Nee, daarom doe ik ook eigenlijk geen interviews”, aldus Dré. “Het is ook een stukje respect. Eigenlijk vind ik dat ik nu al te veel zeg. Maar ik ben ook geen leugenaar”, besluit hij.

Foto

Maar dat respect lijkt in de dagen erna ver te zoeken. Nu het hoge woord eruit is, lijkt Dre zijn liefde voor Sarah niet meer onder stoelen of banken te steken.

Zo plaatste hij afgelopen weekend een video waarop te zien is hoe leuk zij het met zijn tweeën hebben. Te zien is hoe het stel gierend van het lachen de camera in kijkt. Een tafereel dat André vol trots deelt op zijn Instagram, en dat met argusogen door Monique bekeken zal worden.

Het is niet de eerste keer dat er beelden van Dre en Sarah naar boven drijven. Zo lekte er eerder een intieme foto van het stel uit, nog voor hun relatie bevestigd was. Volgens geruchten zou het Dre zelf zijn die de innige foto van hem en Sarah uitlekte. Daarnaast wijzen meerdere aanwijzingen erop dat de foto werd gemaakt terwijl Dre en Monique nog bij elkaar waren…

Terwijl Monique haar focus volledig legt op het gezamenlijke zoontje van het stel, André (4), lijkt zijn vader vooral bezig te zijn met nieuwe vlam Sarah. Regelmatig plaatst het stel foto’s en video’s waarop te zien is hoe leuk zij het samen hebben. Getuigt dit van het beloofde respect naar Monique?

Bekijk hier de video van Dre en Sarah:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending