Contacteer ons

Nieuws

Waar is Andre’s ‘respect voor Monique Westenberg’ gebleven?

Gepubliceerd

op

Het kan er niet duidelijker op liggen: Dre Hazes is zijn hart verloren aan een nieuwe vrouw, Sarah van Soelen. Hij ruilde zijn vorige verloofde Monique Westenberg zonder pardoes in voor de 25-jarige blondine. Naar eigen zeggen houdt André de relatie buiten de schijnwerpers uit respect voor zijn ex, maar wat is hier nog van waar?

Monique en André hebben er een roerige relatie op zitten. Het is niet de eerste keer dat Dre de moeder van zijn enige zoon aan de kant zetten voor een andere vrouw. Toch besloten zij na het Bridget Maasland debacle elkaar de eeuwige liefde te beloven, maar ook dit viel in het water. Dre is er vandoor met Sarah, en Monique blijft met lege handen achter…

Respect

Bij Beau aan tafel onthulde de zanger glunderend dat hij inderdaad verliefd is op een andere vrouw, namelijk Sarah van Soelen. Een naam die hij ook al noemde toen hij de breuk tussen hem en Monique aankondigde op Instagram. Toen beschreef hij haar echter nog als ‘een goede vriendin’, aan wie hij veel steun had in een moeilijke tijd.

Als Beau hem dan ook confronteert met zijn nieuwe vlam, ontkent Dre niets. ,,Ik ben gek op dat meisje”, zegt hij voor de ogen van honderdduizenden kijkers.

Maar André is Monique nog niet vergeten. Beau vroeg hem tijdens de uitzending hoe het nu gaat met de exen na hun pijnlijke breuk. ,,Het gaat heel goed. Ik klop het af, maar ik vind de band die we nu hebben… Daar teken ik voor als we dat zo kunnen houden.”

De zanger wil niet te veel kwijt over zijn nieuwe liefde, uit ‘respect’ naar zijn ex-verloofde. ,,Nee, daarom doe ik ook eigenlijk geen interviews”, aldus Dré. “Het is ook een stukje respect. Eigenlijk vind ik dat ik nu al te veel zeg. Maar ik ben ook geen leugenaar”, besluit hij.

Foto

Maar dat respect lijkt in de dagen erna ver te zoeken. Nu het hoge woord eruit is, lijkt Dre zijn liefde voor Sarah niet meer onder stoelen of banken te steken.

Zo plaatste hij afgelopen weekend een video waarop te zien is hoe leuk zij het met zijn tweeën hebben. Te zien is hoe het stel gierend van het lachen de camera in kijkt. Een tafereel dat André vol trots deelt op zijn Instagram, en dat met argusogen door Monique bekeken zal worden.

Het is niet de eerste keer dat er beelden van Dre en Sarah naar boven drijven. Zo lekte er eerder een intieme foto van het stel uit, nog voor hun relatie bevestigd was. Volgens geruchten zou het Dre zelf zijn die de innige foto van hem en Sarah uitlekte. Daarnaast wijzen meerdere aanwijzingen erop dat de foto werd gemaakt terwijl Dre en Monique nog bij elkaar waren…

Terwijl Monique haar focus volledig legt op het gezamenlijke zoontje van het stel, André (4), lijkt zijn vader vooral bezig te zijn met nieuwe vlam Sarah. Regelmatig plaatst het stel foto’s en video’s waarop te zien is hoe leuk zij het samen hebben. Getuigt dit van het beloofde respect naar Monique?

Bekijk hier de video van Dre en Sarah:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending