Contacteer ons

Nieuws

Waar was onze André Hazes bij heerlijk avondje met The Streamers?

Gepubliceerd

op

Naar tweeënhalf uur ongedwongen live topentertainment keken zaterdagavond meer dan een miljoen Nederlanders. De lol spatte er vanaf! Met topartiesten als Maan, Paul de Leeuw, Thomas Acda, Snelle, Diggy Dex, Typhoon en nog vele anderen was dit het vermaak waar Nederland naar snakte.

Het waren Guus Meeuwis en Kraantje Pappie die op het idee kwamen om een aantal collega’s te vragen mee te doen aan deze happening vanuit Carré.

Hoogtepunten

Het werd een aaneenschakeling van hoogtepunten met Frank Lammers als ‘nerveuze’ spreekstalmeester. Met ook nog eens een heerlijke hereniging van Paul de Munnik en Thomas Acda. De laatste was sowieso in vorm, ook toen hij op de mondharmonica Guus Meeuwis begeleidde bij een Bruce Springsteen-nummer.

Opmerkelijk ook het gastoptreden van Danny Vera, die aan de bar van Paul de Leeuw zat, maar wel indrukwekkend het Elvisnummer deed In the Ghetto. De Leeuw zorgde voor gefrituurde snacks, schonk de drankjes uit (non alcohol) en zong als laatste De Hoogste Tijd, ook al een Hazes-liedje. VanVelzen deed Queen en Davina Michelle bewees dat ze op dit moment misschien wel de beste zangeres van Nederland is.

Verrassingen

Geen seconde bleek de show saai of vervelend, want steeds weer kondigde zich verrassingen aan, zoals het Italiaanse duet Vivo Per Lei van Nick en Maan of het duo Suzan en Freek, die onder de douche thuis nummers van Dolly Parton zingen. Het werd een van de hoogtepunten van deze bijzondere avond, waardoor Nederland de corona-crisis heel even vergat.

De kijkers moesten zich registreren om naar de livestream van The Streamers te kijken, maar werden wel opgeroepen om iets in een de digitale fooienpot te stoppen. Een grote bank sponsorde het unieke evenement, dat een daverend succes kan worden genoemd.

Waar was Hazes?

Ontbrak er nog iemand? Ja, André Hazes natuurlijk. Hoewel de groep los ging op Leef! ontbrak Hazes, die de laatste weken in het nieuws vanwege zijn liefdesbreuk, op het podium van het Amsterdamse theater Carré. Guus Meeuwis (‘Het dondert en het bliksemt’) bleek steengoed.

Het publiek reageerde massaal op sociale media en was positief over de avond. Al eerder werd duidelijk, zoals bij de Vrienden van Amstel Live, dat Nederlanders massaal online een dergelijk concert willen bekijken.

Was het Maan, die deze avond volledig uit haar bol ging, of misschien wel Snelle die het meest verraste? Het maakt helemaal niets uit. Netzoals de corona-medley die je eigenlijk liever overslaat op zo’n avond als de avondklok niet meer tikt en er waarschijnlijk in een miljoen huiskamers ongedwongen werd gedanst en meegezongen.

Dit avondje met The Streamers was feelgood in optima forma.

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending