Contacteer ons

Nieuws

Waar was onze André Hazes bij heerlijk avondje met The Streamers?

Gepubliceerd

op

Naar tweeënhalf uur ongedwongen live topentertainment keken zaterdagavond meer dan een miljoen Nederlanders. De lol spatte er vanaf! Met topartiesten als Maan, Paul de Leeuw, Thomas Acda, Snelle, Diggy Dex, Typhoon en nog vele anderen was dit het vermaak waar Nederland naar snakte.

Het waren Guus Meeuwis en Kraantje Pappie die op het idee kwamen om een aantal collega’s te vragen mee te doen aan deze happening vanuit Carré.

Hoogtepunten

Het werd een aaneenschakeling van hoogtepunten met Frank Lammers als ‘nerveuze’ spreekstalmeester. Met ook nog eens een heerlijke hereniging van Paul de Munnik en Thomas Acda. De laatste was sowieso in vorm, ook toen hij op de mondharmonica Guus Meeuwis begeleidde bij een Bruce Springsteen-nummer.

Opmerkelijk ook het gastoptreden van Danny Vera, die aan de bar van Paul de Leeuw zat, maar wel indrukwekkend het Elvisnummer deed In the Ghetto. De Leeuw zorgde voor gefrituurde snacks, schonk de drankjes uit (non alcohol) en zong als laatste De Hoogste Tijd, ook al een Hazes-liedje. VanVelzen deed Queen en Davina Michelle bewees dat ze op dit moment misschien wel de beste zangeres van Nederland is.

Verrassingen

Geen seconde bleek de show saai of vervelend, want steeds weer kondigde zich verrassingen aan, zoals het Italiaanse duet Vivo Per Lei van Nick en Maan of het duo Suzan en Freek, die onder de douche thuis nummers van Dolly Parton zingen. Het werd een van de hoogtepunten van deze bijzondere avond, waardoor Nederland de corona-crisis heel even vergat.

De kijkers moesten zich registreren om naar de livestream van The Streamers te kijken, maar werden wel opgeroepen om iets in een de digitale fooienpot te stoppen. Een grote bank sponsorde het unieke evenement, dat een daverend succes kan worden genoemd.

Waar was Hazes?

Ontbrak er nog iemand? Ja, André Hazes natuurlijk. Hoewel de groep los ging op Leef! ontbrak Hazes, die de laatste weken in het nieuws vanwege zijn liefdesbreuk, op het podium van het Amsterdamse theater Carré. Guus Meeuwis (‘Het dondert en het bliksemt’) bleek steengoed.

Het publiek reageerde massaal op sociale media en was positief over de avond. Al eerder werd duidelijk, zoals bij de Vrienden van Amstel Live, dat Nederlanders massaal online een dergelijk concert willen bekijken.

Was het Maan, die deze avond volledig uit haar bol ging, of misschien wel Snelle die het meest verraste? Het maakt helemaal niets uit. Netzoals de corona-medley die je eigenlijk liever overslaat op zo’n avond als de avondklok niet meer tikt en er waarschijnlijk in een miljoen huiskamers ongedwongen werd gedanst en meegezongen.

Dit avondje met The Streamers was feelgood in optima forma.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending