Contacteer ons

Nieuws

Waar was onze André Hazes bij heerlijk avondje met The Streamers?

Gepubliceerd

op

Naar tweeënhalf uur ongedwongen live topentertainment keken zaterdagavond meer dan een miljoen Nederlanders. De lol spatte er vanaf! Met topartiesten als Maan, Paul de Leeuw, Thomas Acda, Snelle, Diggy Dex, Typhoon en nog vele anderen was dit het vermaak waar Nederland naar snakte.

Het waren Guus Meeuwis en Kraantje Pappie die op het idee kwamen om een aantal collega’s te vragen mee te doen aan deze happening vanuit Carré.

Hoogtepunten

Het werd een aaneenschakeling van hoogtepunten met Frank Lammers als ‘nerveuze’ spreekstalmeester. Met ook nog eens een heerlijke hereniging van Paul de Munnik en Thomas Acda. De laatste was sowieso in vorm, ook toen hij op de mondharmonica Guus Meeuwis begeleidde bij een Bruce Springsteen-nummer.

Opmerkelijk ook het gastoptreden van Danny Vera, die aan de bar van Paul de Leeuw zat, maar wel indrukwekkend het Elvisnummer deed In the Ghetto. De Leeuw zorgde voor gefrituurde snacks, schonk de drankjes uit (non alcohol) en zong als laatste De Hoogste Tijd, ook al een Hazes-liedje. VanVelzen deed Queen en Davina Michelle bewees dat ze op dit moment misschien wel de beste zangeres van Nederland is.

Verrassingen

Geen seconde bleek de show saai of vervelend, want steeds weer kondigde zich verrassingen aan, zoals het Italiaanse duet Vivo Per Lei van Nick en Maan of het duo Suzan en Freek, die onder de douche thuis nummers van Dolly Parton zingen. Het werd een van de hoogtepunten van deze bijzondere avond, waardoor Nederland de corona-crisis heel even vergat.

De kijkers moesten zich registreren om naar de livestream van The Streamers te kijken, maar werden wel opgeroepen om iets in een de digitale fooienpot te stoppen. Een grote bank sponsorde het unieke evenement, dat een daverend succes kan worden genoemd.

Waar was Hazes?

Ontbrak er nog iemand? Ja, André Hazes natuurlijk. Hoewel de groep los ging op Leef! ontbrak Hazes, die de laatste weken in het nieuws vanwege zijn liefdesbreuk, op het podium van het Amsterdamse theater Carré. Guus Meeuwis (‘Het dondert en het bliksemt’) bleek steengoed.

Het publiek reageerde massaal op sociale media en was positief over de avond. Al eerder werd duidelijk, zoals bij de Vrienden van Amstel Live, dat Nederlanders massaal online een dergelijk concert willen bekijken.

Was het Maan, die deze avond volledig uit haar bol ging, of misschien wel Snelle die het meest verraste? Het maakt helemaal niets uit. Netzoals de corona-medley die je eigenlijk liever overslaat op zo’n avond als de avondklok niet meer tikt en er waarschijnlijk in een miljoen huiskamers ongedwongen werd gedanst en meegezongen.

Dit avondje met The Streamers was feelgood in optima forma.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending