Contacteer ons

Nieuws

Wat je geboortemaand over je karakter onthult. Zeer nauwkeurige informatie!

Gepubliceerd

op

De oorzaak is onbekend, maar er is een grote kans dat mensen die in dezelfde maand geboren zijn, dezelfde persoonlijkheidstrekken hebben. Wat maakt dat verschillende meisjes, geboren in dezelfde maand, zich op dezelfde manier gedragen? Hier zijn een aantal schokkende resultaten!

Januari

Meisjes die in januari zijn geboren hebben hoge ambities, maar zijn conservatief en serieus. Hoewel januari-meisjes soms kritisch zijn over anderen, praten ze niet graag over hun eigen gevoelens.Januari-meisjes communiceren het liefst met mensen die hun intellectuele gelijken zijn. Ze praten alleen met mensen die hetzelfde intellectueel niveau en dezelfde opvattingen over het leven hebben.

Februari

Meisjes die in februari geboren zijn, zijn heel romantisch en moeten door hun constante stemmingswisselingen met veel geduld behandeld worden. Niet iedereen kan ze begrijpen als gevolg van hun stemmingswisselingen. Ze zijn in staat om in abstracte termen te denken en hebben een vrije ziel. Echter, als ze verraden worden, dan komen februari-meisjes niet meer terug.

Maart

Vrouwen die in maart geboren zijn, zijn vaak charismatisch en charmant. Deze toegewijde en loyale vrouwen vinden het lastig om hun hart aan iemand te geven en verliefd te worden. Als ze boos worden, dan kunnen maart-meisjes heel onaangenaam reageren. Maar over het algemeen zijn ze erg prettig om als gezelschap te hebben.

April

Vrouwen die in april geboren zijn, kunnen effectief communiceren en zijn in staat hun punt duidelijk over te brengen. Minpunten aan april-meisjes zijn, dat ze zeer jaloers kunnen worden en zeer gevoelig zijn. Echter, deze vrouwen zijn in staat om anderen gelukkig te maken simpelweg door zich open te stellen en hun gevoelens te delen.

Mei

Vrouwen die in mei geboren zijn, zijn erg persistent en geven hun principes nooit op. Mei-meisjes zijn fysiek vaak zeer aantrekkelijk, maar kunnen ook lastig zijn en voor mannen die verliefd op ze raken is dit een hele uitdaging op zich. Mei-meiden zijn overgetelijk, doordat ze en een sterke wil hebben en mooi zijn.

Juni

Degenen die in juni geboren zijn, zijn creatief en kunnen sterk communiceren. Aan de andere kant, spreken ze hun mening uit nog voordat ze er werkelijk over nagedacht hebben. Juni-meiden zijn vaak direct met de waarheid en verbergen hun gevoelens niet. Dit maakt dat juni-meiden een sterke wil hebben en ook dat ze vaak een grote invloed op hun mannen hebben.

Juli

Dames die in juli geboren zijn, zijn eerlijk, slim en mysterieus. Conflicten vermijdend, diegenen die in juli zijn geboren hebben de neiging om altijd eerlijk te zijn om verwarring te voorkomen. Dat gezegd, ze verwachten eveneens dat anderen net zo eerlijk zijn.

Augustus

Vrouwen die in augustus geboren zijn, hebben de neiging om de focus op zichzelf te leggen. Ze hebben echter ook een grote hart voor anderen. Deze vrouwen winnen discussies vaak. Augustus-vrouwen mijden negativiteit of mensen die het niet eens zijn met ze en zullen hoogstwaarschijnlijk terugslaan als iemand dit gedrag vertoont. Ze hebben echter een geweldig gevoel voor humor. Augustus-vrouwen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en krijgen vaak ook veel aandacht van mannen. Door hun sterke persoonlijkheid, vallen veel mannen voor ze.

September

Vrouwen die in september geboren zijn, zijn zeer gedisciplineerd, vriendelijk en prachtig van zowel binnen als buiten. Ze zijn trouw aan zichzelf in die zin dat zij anderen nooit vergeven als ze hen hebben verraden. En ze nemen ook vaak wraak als ze het gevoel hebben dat hen onrecht aangedaan is. Ze zijn hier vaak succesvol in. September-vrouwen zijn liever in langdurige relaties dan in korte relaties. Als gevolg van de levensduur van hun partnerschappen, hebben ze hoge verwachtingen van de mensen die ze liefhebben.

Oktober

Vrouwen die in oktober geboren zijn, vertonen hun emoties niet gauw maar hebben een hoge intelligentie en een sterke karakter. Doordat ze niet gekwetst willen worden, zijn ze zeer introvert. Vrouwen die niet in oktober geboren zijn, zijn vaak jaloers op die vrouwen die het wel zijn.

November

Dit zijn slimme dames die oneerlijkheid al zelfs vanuit de verte zien. Ruzie met een november-meisje aangaan is een grote vergissing, want met alle zekerheid zal zij terugslaan en overwinnen. Deze vrouwen zijn eigenwijs en zijn niet bang dit toe te geven.

December

Vrouwen die in december geboren zijn, zijn ongeduldig maar ze weten precies hoe ze hun zin kunnen doortrekken. Ze waarderen de positieve stemmingen van anderen en openen hun hart gauw voor anderen, waardoor ze anderen de kans geven om hen te kwetsen.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending