Contacteer ons

Nieuws

Wat je geboortemaand over je karakter onthult. Zeer nauwkeurige informatie!

Gepubliceerd

op

De oorzaak is onbekend, maar er is een grote kans dat mensen die in dezelfde maand geboren zijn, dezelfde persoonlijkheidstrekken hebben. Wat maakt dat verschillende meisjes, geboren in dezelfde maand, zich op dezelfde manier gedragen? Hier zijn een aantal schokkende resultaten!

Januari

Meisjes die in januari zijn geboren hebben hoge ambities, maar zijn conservatief en serieus. Hoewel januari-meisjes soms kritisch zijn over anderen, praten ze niet graag over hun eigen gevoelens.Januari-meisjes communiceren het liefst met mensen die hun intellectuele gelijken zijn. Ze praten alleen met mensen die hetzelfde intellectueel niveau en dezelfde opvattingen over het leven hebben.

Februari

Meisjes die in februari geboren zijn, zijn heel romantisch en moeten door hun constante stemmingswisselingen met veel geduld behandeld worden. Niet iedereen kan ze begrijpen als gevolg van hun stemmingswisselingen. Ze zijn in staat om in abstracte termen te denken en hebben een vrije ziel. Echter, als ze verraden worden, dan komen februari-meisjes niet meer terug.

Maart

Vrouwen die in maart geboren zijn, zijn vaak charismatisch en charmant. Deze toegewijde en loyale vrouwen vinden het lastig om hun hart aan iemand te geven en verliefd te worden. Als ze boos worden, dan kunnen maart-meisjes heel onaangenaam reageren. Maar over het algemeen zijn ze erg prettig om als gezelschap te hebben.

April

Vrouwen die in april geboren zijn, kunnen effectief communiceren en zijn in staat hun punt duidelijk over te brengen. Minpunten aan april-meisjes zijn, dat ze zeer jaloers kunnen worden en zeer gevoelig zijn. Echter, deze vrouwen zijn in staat om anderen gelukkig te maken simpelweg door zich open te stellen en hun gevoelens te delen.

Mei

Vrouwen die in mei geboren zijn, zijn erg persistent en geven hun principes nooit op. Mei-meisjes zijn fysiek vaak zeer aantrekkelijk, maar kunnen ook lastig zijn en voor mannen die verliefd op ze raken is dit een hele uitdaging op zich. Mei-meiden zijn overgetelijk, doordat ze en een sterke wil hebben en mooi zijn.

Juni

Degenen die in juni geboren zijn, zijn creatief en kunnen sterk communiceren. Aan de andere kant, spreken ze hun mening uit nog voordat ze er werkelijk over nagedacht hebben. Juni-meiden zijn vaak direct met de waarheid en verbergen hun gevoelens niet. Dit maakt dat juni-meiden een sterke wil hebben en ook dat ze vaak een grote invloed op hun mannen hebben.

Juli

Dames die in juli geboren zijn, zijn eerlijk, slim en mysterieus. Conflicten vermijdend, diegenen die in juli zijn geboren hebben de neiging om altijd eerlijk te zijn om verwarring te voorkomen. Dat gezegd, ze verwachten eveneens dat anderen net zo eerlijk zijn.

Augustus

Vrouwen die in augustus geboren zijn, hebben de neiging om de focus op zichzelf te leggen. Ze hebben echter ook een grote hart voor anderen. Deze vrouwen winnen discussies vaak. Augustus-vrouwen mijden negativiteit of mensen die het niet eens zijn met ze en zullen hoogstwaarschijnlijk terugslaan als iemand dit gedrag vertoont. Ze hebben echter een geweldig gevoel voor humor. Augustus-vrouwen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en krijgen vaak ook veel aandacht van mannen. Door hun sterke persoonlijkheid, vallen veel mannen voor ze.

September

Vrouwen die in september geboren zijn, zijn zeer gedisciplineerd, vriendelijk en prachtig van zowel binnen als buiten. Ze zijn trouw aan zichzelf in die zin dat zij anderen nooit vergeven als ze hen hebben verraden. En ze nemen ook vaak wraak als ze het gevoel hebben dat hen onrecht aangedaan is. Ze zijn hier vaak succesvol in. September-vrouwen zijn liever in langdurige relaties dan in korte relaties. Als gevolg van de levensduur van hun partnerschappen, hebben ze hoge verwachtingen van de mensen die ze liefhebben.

Oktober

Vrouwen die in oktober geboren zijn, vertonen hun emoties niet gauw maar hebben een hoge intelligentie en een sterke karakter. Doordat ze niet gekwetst willen worden, zijn ze zeer introvert. Vrouwen die niet in oktober geboren zijn, zijn vaak jaloers op die vrouwen die het wel zijn.

November

Dit zijn slimme dames die oneerlijkheid al zelfs vanuit de verte zien. Ruzie met een november-meisje aangaan is een grote vergissing, want met alle zekerheid zal zij terugslaan en overwinnen. Deze vrouwen zijn eigenwijs en zijn niet bang dit toe te geven.

December

Vrouwen die in december geboren zijn, zijn ongeduldig maar ze weten precies hoe ze hun zin kunnen doortrekken. Ze waarderen de positieve stemmingen van anderen en openen hun hart gauw voor anderen, waardoor ze anderen de kans geven om hen te kwetsen.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending