Contacteer ons

Nieuws

Wat je geboortemaand over je karakter onthult. Zeer nauwkeurige informatie!

Gepubliceerd

op

De oorzaak is onbekend, maar er is een grote kans dat mensen die in dezelfde maand geboren zijn, dezelfde persoonlijkheidstrekken hebben. Wat maakt dat verschillende meisjes, geboren in dezelfde maand, zich op dezelfde manier gedragen? Hier zijn een aantal schokkende resultaten!

Januari

Meisjes die in januari zijn geboren hebben hoge ambities, maar zijn conservatief en serieus. Hoewel januari-meisjes soms kritisch zijn over anderen, praten ze niet graag over hun eigen gevoelens.Januari-meisjes communiceren het liefst met mensen die hun intellectuele gelijken zijn. Ze praten alleen met mensen die hetzelfde intellectueel niveau en dezelfde opvattingen over het leven hebben.

Februari

Meisjes die in februari geboren zijn, zijn heel romantisch en moeten door hun constante stemmingswisselingen met veel geduld behandeld worden. Niet iedereen kan ze begrijpen als gevolg van hun stemmingswisselingen. Ze zijn in staat om in abstracte termen te denken en hebben een vrije ziel. Echter, als ze verraden worden, dan komen februari-meisjes niet meer terug.

Maart

Vrouwen die in maart geboren zijn, zijn vaak charismatisch en charmant. Deze toegewijde en loyale vrouwen vinden het lastig om hun hart aan iemand te geven en verliefd te worden. Als ze boos worden, dan kunnen maart-meisjes heel onaangenaam reageren. Maar over het algemeen zijn ze erg prettig om als gezelschap te hebben.

April

Vrouwen die in april geboren zijn, kunnen effectief communiceren en zijn in staat hun punt duidelijk over te brengen. Minpunten aan april-meisjes zijn, dat ze zeer jaloers kunnen worden en zeer gevoelig zijn. Echter, deze vrouwen zijn in staat om anderen gelukkig te maken simpelweg door zich open te stellen en hun gevoelens te delen.

Mei

Vrouwen die in mei geboren zijn, zijn erg persistent en geven hun principes nooit op. Mei-meisjes zijn fysiek vaak zeer aantrekkelijk, maar kunnen ook lastig zijn en voor mannen die verliefd op ze raken is dit een hele uitdaging op zich. Mei-meiden zijn overgetelijk, doordat ze en een sterke wil hebben en mooi zijn.

Juni

Degenen die in juni geboren zijn, zijn creatief en kunnen sterk communiceren. Aan de andere kant, spreken ze hun mening uit nog voordat ze er werkelijk over nagedacht hebben. Juni-meiden zijn vaak direct met de waarheid en verbergen hun gevoelens niet. Dit maakt dat juni-meiden een sterke wil hebben en ook dat ze vaak een grote invloed op hun mannen hebben.

Juli

Dames die in juli geboren zijn, zijn eerlijk, slim en mysterieus. Conflicten vermijdend, diegenen die in juli zijn geboren hebben de neiging om altijd eerlijk te zijn om verwarring te voorkomen. Dat gezegd, ze verwachten eveneens dat anderen net zo eerlijk zijn.

Augustus

Vrouwen die in augustus geboren zijn, hebben de neiging om de focus op zichzelf te leggen. Ze hebben echter ook een grote hart voor anderen. Deze vrouwen winnen discussies vaak. Augustus-vrouwen mijden negativiteit of mensen die het niet eens zijn met ze en zullen hoogstwaarschijnlijk terugslaan als iemand dit gedrag vertoont. Ze hebben echter een geweldig gevoel voor humor. Augustus-vrouwen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en krijgen vaak ook veel aandacht van mannen. Door hun sterke persoonlijkheid, vallen veel mannen voor ze.

September

Vrouwen die in september geboren zijn, zijn zeer gedisciplineerd, vriendelijk en prachtig van zowel binnen als buiten. Ze zijn trouw aan zichzelf in die zin dat zij anderen nooit vergeven als ze hen hebben verraden. En ze nemen ook vaak wraak als ze het gevoel hebben dat hen onrecht aangedaan is. Ze zijn hier vaak succesvol in. September-vrouwen zijn liever in langdurige relaties dan in korte relaties. Als gevolg van de levensduur van hun partnerschappen, hebben ze hoge verwachtingen van de mensen die ze liefhebben.

Oktober

Vrouwen die in oktober geboren zijn, vertonen hun emoties niet gauw maar hebben een hoge intelligentie en een sterke karakter. Doordat ze niet gekwetst willen worden, zijn ze zeer introvert. Vrouwen die niet in oktober geboren zijn, zijn vaak jaloers op die vrouwen die het wel zijn.

November

Dit zijn slimme dames die oneerlijkheid al zelfs vanuit de verte zien. Ruzie met een november-meisje aangaan is een grote vergissing, want met alle zekerheid zal zij terugslaan en overwinnen. Deze vrouwen zijn eigenwijs en zijn niet bang dit toe te geven.

December

Vrouwen die in december geboren zijn, zijn ongeduldig maar ze weten precies hoe ze hun zin kunnen doortrekken. Ze waarderen de positieve stemmingen van anderen en openen hun hart gauw voor anderen, waardoor ze anderen de kans geven om hen te kwetsen.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending