Contacteer ons

Nieuws

Weekend betrapt RTL-diva Eva Jinek

Gepubliceerd

op

Het zijn momenteel tropenmaanden in huize-Jinek: Eva is elke avond op televisie en haar man is druk met hun zoontje. Het resultaat? Ze zitten keihard aan de magnetronmaaltijden.

Uiteraard loopt Eva Jinek hier zelf niet mee te koop; ze is deze week betrapt door een fotograaf van de Weekend. Die spotte de RTL 4-diva op straat met een lange, zwarte jas, een zwarte zonnebril én een doorzichtige plastic tas vol met magnetronmaaltijden. ‘Makkelijke hap’, kopt het tijdschrift. En: ‘Eva’s magnetron draait overuren.’

Geen keukenprinses

Zelf keek de Weekend er ook best even van op toen de Jinek-foto werd aangeleverd op de redactie. “Eva Jinek mag dan de koningin van de talkshows worden genoemd, thuis is zij allesbehalve een keukenprinses”, concludeert het gezaghebbende tijdschrift.

Het is natuurlijk wel logisch dat Eva geen geduld heeft om allerlei dingen te gaan koken, terwijl ze in gedachten bij de volgende uitzending zit. “Met enige regelmaat, zoals hier op de foto’s duidelijk te zien is, kiest Eva dan ook voor gemak. Met een paar lekkere kant-en-klare maaltijden weet de RTL-ster in korte tijd tóch iets goeds op tafel te zetten.”

Microgolven

De grote vraag is: ís zo’n kant-en-klaar-maaltijd eigenlijk wel gezond? Er gaan op internet veel verhalen rond over de microgolven in de magnetron en dat die schadelijk zouden zijn.

Magnetronmaaltijdexpert Astrid Postma-Smeets liet eerder aan Radar weten dat dat wel meevalt. “Het is wel zo dat er steeds meer straling is in de maatschappij, maar er zijn geen aanwijzingen dat straling uit de magnetron schadelijk is.”

Is een vers bereide aardappel even gezond als een opgewarmde aardappel? “Nee dit maakt voor het lichaam geen verschil. Koolhydraten blijven koolhydraten en eiwitten blijven eiwitten.”

Eva gaat in lente weer koken

Eva is nog tot na de verkiezingen op de buis met haar talkshow op RTL 4. Dat betekent dat ze in de lente weer tijd over heeft om achter het fornuis te gaan staan.

Dat doet ze namelijk volop als ze vrij is, onthulde Eva een paar maanden geleden in Sterren op het Doek. “Als ik geen talkshow heb, sta ik erop dat ik iedere dag vers kook voor mijn baby én dan ook voor mijn man. Met als resultaat dat ik dan twee gerechten sta te koken, drie uur bezig ben.”

Voorlopig moeten haar man en baby het nog een tijdje doen met magnetronvoedsel. Ping!

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending