Contacteer ons

Nieuws

Weekend betrapt RTL-diva Eva Jinek

Gepubliceerd

op

Het zijn momenteel tropenmaanden in huize-Jinek: Eva is elke avond op televisie en haar man is druk met hun zoontje. Het resultaat? Ze zitten keihard aan de magnetronmaaltijden.

Uiteraard loopt Eva Jinek hier zelf niet mee te koop; ze is deze week betrapt door een fotograaf van de Weekend. Die spotte de RTL 4-diva op straat met een lange, zwarte jas, een zwarte zonnebril én een doorzichtige plastic tas vol met magnetronmaaltijden. ‘Makkelijke hap’, kopt het tijdschrift. En: ‘Eva’s magnetron draait overuren.’

Geen keukenprinses

Zelf keek de Weekend er ook best even van op toen de Jinek-foto werd aangeleverd op de redactie. “Eva Jinek mag dan de koningin van de talkshows worden genoemd, thuis is zij allesbehalve een keukenprinses”, concludeert het gezaghebbende tijdschrift.

Het is natuurlijk wel logisch dat Eva geen geduld heeft om allerlei dingen te gaan koken, terwijl ze in gedachten bij de volgende uitzending zit. “Met enige regelmaat, zoals hier op de foto’s duidelijk te zien is, kiest Eva dan ook voor gemak. Met een paar lekkere kant-en-klare maaltijden weet de RTL-ster in korte tijd tóch iets goeds op tafel te zetten.”

Microgolven

De grote vraag is: ís zo’n kant-en-klaar-maaltijd eigenlijk wel gezond? Er gaan op internet veel verhalen rond over de microgolven in de magnetron en dat die schadelijk zouden zijn.

Magnetronmaaltijdexpert Astrid Postma-Smeets liet eerder aan Radar weten dat dat wel meevalt. “Het is wel zo dat er steeds meer straling is in de maatschappij, maar er zijn geen aanwijzingen dat straling uit de magnetron schadelijk is.”

Is een vers bereide aardappel even gezond als een opgewarmde aardappel? “Nee dit maakt voor het lichaam geen verschil. Koolhydraten blijven koolhydraten en eiwitten blijven eiwitten.”

Eva gaat in lente weer koken

Eva is nog tot na de verkiezingen op de buis met haar talkshow op RTL 4. Dat betekent dat ze in de lente weer tijd over heeft om achter het fornuis te gaan staan.

Dat doet ze namelijk volop als ze vrij is, onthulde Eva een paar maanden geleden in Sterren op het Doek. “Als ik geen talkshow heb, sta ik erop dat ik iedere dag vers kook voor mijn baby én dan ook voor mijn man. Met als resultaat dat ik dan twee gerechten sta te koken, drie uur bezig ben.”

Voorlopig moeten haar man en baby het nog een tijdje doen met magnetronvoedsel. Ping!

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending