Contacteer ons

Nieuws

Wendy van Dijk emotioneel over zoon Sem

Gepubliceerd

op

Presentatrice Wendy van Dijk geniet met volle teugen van de vakantie met haar hele gezin op Ibiza. En ze is ontzettend blij dat haar zoon Sem ook van de partij is met zijn vriendin Mirelle.
Op Instagram post ze een prachtig bericht over Sem: “Heb ik je al gezegd…? ( hoeveel ik van je hou? Heb ik je al gezegd hoe gek ik op je ben? Heb ik je al gezegd.. jij kleurt de hemel blauwww. Heb ik je al gezegd: ik wil alleen maar JOU!) dit liedje bedacht en zong ik altijd voor Sem toen hij klein was. Zeker geen hoogstandje maar hij was nog klein en begreep de inhoud van de tekst. Dat was het belangrijkste. Het liefst zing ik het de hele dag door. Voor iedereen hier aan tafel en meer… #”
De gezinsfoto en haar lieve woorden maken veel indruk op haar volgers. “En ik van jou!”, reageert Gordon. “”Ik hoor het je zingen ”, laat Manon Meijers weten. En Anouk Smulders en Dennis van der Geest posten een hartje bij Wendy’s bericht.
Het is voor het eerst dat de schoondochter van Wendy en Erland mee is. Sem maakte vorige maand zijn relatie met Mirelle wereldkundig.


Wendy van Dijk is met vakantie met de hele familie. Voor het eerst is ook haar schoondochter van de partij! Op Instagram deelt de presentatrice een heerlijke familiefoto.
“Samen zijn…”, schrijft Wendy bij de lieve foto. “Kom maar snel @elenagaljaard en @charlotgaljaard.” Daarmee bedoelt ze de twee dochters van haar man Erland Galjaard uit een eerder huwelijk.
Als die twee meiden er zijn en met de nieuwe liefde van Sem erbij is de familie compleet. Sem maakt eerder bekend tot over zijn oren verliefd te zijn op Mirelle. Via een bericht op Instagram hebben ze het nieuws wereldkundig gemaakt. Iemand heeft toen aan Sem gevraagd: “Insta-official?” Daarop heeft hij gereageerd met een emoji die duidelijk maakt dat dit zeker het geval is. Mirelle zelf heeft ook een opmerking geplaatst bij de foto: “Mijn liefde!”
Bron: Shownieuws, Instagram Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending