Contacteer ons

Laatste Nieuws

Wesley Sneijder opnieuw betrapt met EOTB-Megan | ‘Hij steekt ‘m er zó in!’

Gepubliceerd

op

Wesley Sneijder heeft natuurlijk een behoorlijk lang huwelijk gehad met Yolanthe Cabau van 2010 tot 2019. De twee hebben samen een zoontje op de wereld gezet en het showbizz-koppel leek niet meer stuk te kunnen. Toch bleek de meest begeerde vrouw van Nederland niet genoeg voor Wesley. Doordat de oud-voetballer meerdere malen buiten de pot gepiest heeft, heeft Yolanthe uiteindelijk een scheiding aangevraagd. Sindsdien hoop Wesley nog altijd op een hereniging met Yolanthe, maar of die er ook aan zit te komen is nog maar de vraag. Yolanthe woont al een tijdje met hun zoontje in Los Angeles en Wesley is voornamelijk in Nederland. De oud-voetballer wordt vaak gespot in het uitgaansleven waar hij vaak door andere vrouwen vergezeld wordt. Wesley werd gisteren op het Griekse Chersonissos gespot tussen de feestende tieners, en daar had hij beet.

Wesley Sneijder had wel trek in een hapje van EOTB-Megan!

Er gaan beelden rond dat de 39-jarige Wesley intiem aan het dansen is met de 23-jarige Megan Deseaver, bekend van haar deelname aan Ex On The Beach. De 23-jarige Belgische kwam groots in het nieuws omdat ze in een interview verkondigde geen belasting te betalen over haar inkomsten uit OnlyFans. De blondine heeft toen alles met terugwerkende kracht moeten terug betalen aan de belastingdienst wat een grote hap in haar ‘vermogen’ is geweest. Toch zegt Megan dat dit niet erg was, door de publiciteit heeft ze meer ‘fans’ dan ooit gekregen. Eén van haar fans is duidelijk Wesley. Later op de avond werd duidelijk dat het niet alleen bij ‘schuren’ in de club is gebleven. Juicechannel meldt: “Ook waren Megan en Wesley nog even gezellig aan het tongworstelen!”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending