Contacteer ons

Showbizz

Wesley Sneijder ruziet met Johan Derksen

Gepubliceerd

op

Johan Derksen vindt het een gotspe dat er mensen zijn die zich niet willen laten vaccineren. “We gaan natuurlijk naar een vaccinatieplicht, want anders is er in dit land niet meer te leven. Al die gekken die geen prikje willen mogen straks nergens meer naar binnen”, aldus de voetbalkenner in De Oranjezomer.

Mafkezen

Vakantiegangers doen nooit principieel over een prikje, aldus Johan. “Als je vroeger op vakantie ging, dan had je landen waar je een injectie voor moest hebben. Dat stond dan in je paspoort en anders kwam je niet binnen. Daar heb ik nooit mensen principieel over gehoord van: ‘Daar gaan we niet heen, want dan moeten we eerst een prikje halen!’”

Je ging er gewoon heen, aldus Johan. “Met WK’s in Argentinië moest je ook een injectie hebben. Maar nu zijn er zoveel van die mafkezen die verdrinken in hun eigen principes. Die mensen in Staphorst die weigeren om hun kinderen in te enten worden verguisd in dit land en nu geven ze het gewoon vrij.”

Wesley schrikt

Tafelgast Wesley Sneijder schrok behoorlijk van de tirade van Johan. “Ik ben waarschijnlijk een van die mafkezen, ik heb hem niet. Maar ik ben wel getest. Ik heb corona gehad vorig jaar en ik heb er gelukkig weinig last van gehad. Ik heb hem bewust niet genomen nog.”

Johan verbaasd: “Als ik voorzitter was van een club en ik zou jou als trainer willen hebben en jij moest met mijn kapitaal werken, ook in de kleedkamers, dan zou ik eisen dat je je liet vaccineren. De clubarts zal het ook doen denk ik.”

Ruzie over coronaprik

Wesley: “Dat is prima en als het straks ook echt een plicht wordt en je niet meer kan reizen zonder vaccin, dan zal ik wel moeten. Maar ik heb nu zoiets: waarom zou ik hem nemen?”

Hélène Hendriks: “Waarom kies je er niet voor om gevaccineerd te worden?”

Wesley: “Waarom wel?”

Johan: “Je brengt je omgeving in gevaar.”

Wesley: “Dat is dus helemaal niet waar, Johan.”

Professor Wesley

Hoe zit het volgens professor Wesley? “Ik ken mensen die gevaccineerd zijn en nog steeds corona hebben gekregen en nog steeds mensen hebben besmet met corona. Als jij gewoon een PCR-test gaat doen, die ik moet doen als ik ga reizen, dan weet ik zeker dat ik geen corona heb. Ik kan wel naast iemand zitten in het vliegtuig die gevaccineerd is en het wel heeft.”

Johan: “Ik vind het een soort morele verplichting dat je gewoon alle risico’s zoveel mogelijk vermijdt en gewoon even die prikjes gaat halen.”

Wesley: “Ik heb mijn hele leven lang nog nooit de griepprik genomen, maar ja…”

Qatar

Later kwamen Johan en Wesley ook nog in aanvaring over de mensenrechten in Qatar. Volgens Wesley is het helemaal niet zo erg in dat land. Een geërgerde Johan daarop: “Ik ben het helemaal niet met je eens. Wat jij doet is makkelijk. Als je naar een land als Qatar gaat, dan kun je toch even een dossier lezen over dat land van Amnesty International?”

“Mensen zijn daar moderne slaven. Als je niets gezien hebt, dan heb je óf niet gekeken óf je staat naïef in het leven.”

Fragment

Johan en Wesley over de coronaprik:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending