Contacteer ons

Showbizz

Wesley Sneijder ruziet met Johan Derksen

Gepubliceerd

op

Johan Derksen vindt het een gotspe dat er mensen zijn die zich niet willen laten vaccineren. “We gaan natuurlijk naar een vaccinatieplicht, want anders is er in dit land niet meer te leven. Al die gekken die geen prikje willen mogen straks nergens meer naar binnen”, aldus de voetbalkenner in De Oranjezomer.

Mafkezen

Vakantiegangers doen nooit principieel over een prikje, aldus Johan. “Als je vroeger op vakantie ging, dan had je landen waar je een injectie voor moest hebben. Dat stond dan in je paspoort en anders kwam je niet binnen. Daar heb ik nooit mensen principieel over gehoord van: ‘Daar gaan we niet heen, want dan moeten we eerst een prikje halen!’”

Je ging er gewoon heen, aldus Johan. “Met WK’s in Argentinië moest je ook een injectie hebben. Maar nu zijn er zoveel van die mafkezen die verdrinken in hun eigen principes. Die mensen in Staphorst die weigeren om hun kinderen in te enten worden verguisd in dit land en nu geven ze het gewoon vrij.”

Wesley schrikt

Tafelgast Wesley Sneijder schrok behoorlijk van de tirade van Johan. “Ik ben waarschijnlijk een van die mafkezen, ik heb hem niet. Maar ik ben wel getest. Ik heb corona gehad vorig jaar en ik heb er gelukkig weinig last van gehad. Ik heb hem bewust niet genomen nog.”

Johan verbaasd: “Als ik voorzitter was van een club en ik zou jou als trainer willen hebben en jij moest met mijn kapitaal werken, ook in de kleedkamers, dan zou ik eisen dat je je liet vaccineren. De clubarts zal het ook doen denk ik.”

Ruzie over coronaprik

Wesley: “Dat is prima en als het straks ook echt een plicht wordt en je niet meer kan reizen zonder vaccin, dan zal ik wel moeten. Maar ik heb nu zoiets: waarom zou ik hem nemen?”

Hélène Hendriks: “Waarom kies je er niet voor om gevaccineerd te worden?”

Wesley: “Waarom wel?”

Johan: “Je brengt je omgeving in gevaar.”

Wesley: “Dat is dus helemaal niet waar, Johan.”

Professor Wesley

Hoe zit het volgens professor Wesley? “Ik ken mensen die gevaccineerd zijn en nog steeds corona hebben gekregen en nog steeds mensen hebben besmet met corona. Als jij gewoon een PCR-test gaat doen, die ik moet doen als ik ga reizen, dan weet ik zeker dat ik geen corona heb. Ik kan wel naast iemand zitten in het vliegtuig die gevaccineerd is en het wel heeft.”

Johan: “Ik vind het een soort morele verplichting dat je gewoon alle risico’s zoveel mogelijk vermijdt en gewoon even die prikjes gaat halen.”

Wesley: “Ik heb mijn hele leven lang nog nooit de griepprik genomen, maar ja…”

Qatar

Later kwamen Johan en Wesley ook nog in aanvaring over de mensenrechten in Qatar. Volgens Wesley is het helemaal niet zo erg in dat land. Een geërgerde Johan daarop: “Ik ben het helemaal niet met je eens. Wat jij doet is makkelijk. Als je naar een land als Qatar gaat, dan kun je toch even een dossier lezen over dat land van Amnesty International?”

“Mensen zijn daar moderne slaven. Als je niets gezien hebt, dan heb je óf niet gekeken óf je staat naïef in het leven.”

Fragment

Johan en Wesley over de coronaprik:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Erg Verdrietig nieuws voor de zoon van Frans Bauer

Gepubliceerd

op

Door

Elke week zit er weer een trouwe groep kijkers te kijken naar de perikelen van de familie Bauer. Twintig jaar geleden was de realityserie al immens populair, maar ook de nieuwe realityserie is een regelrechte hit.
Niet alleen Frans en Mariska vallen goed in de smaak bij de kijkers, maar ook hun leuke zonen. Voornamelijk Fransje Jr. valt goed in de smaak bij de jongere meiden.

Frans Bauer Jr. en Emy

Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendinnetje. De dames zijn geregeld te zien in de serie. De vriendin van Fransje Jr. was eigenlijk de eerste afleveringen helemaal niet te zien. Het bleek uit te zijn met de dame. De jongere meiden die naar de show keken vonden het alleen maar fijn, want hij viel nogal in de smaak.
De laatste aflevering werd duidelijk dat de liefde tussen Fransje en Emy toch weer was opgebloeid. Ze was daarom ook te zien in de laatste aflevering van de serie. Toch was dit weer voor korte duur, want er zijn weer nieuwe perikelen in het liefdesleven van Fransje.

Fransje weer vrijgezel

Fransje was dus weer even gelukkig in de liefde, maar inmiddels zijn de twee weer uit elkaar. Toch vind Fransje het niet erg dat zijn ex te zien is in de serie: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”
Toch is het maar de vraag of Fransje lang vrijgezel is. Hij valt namelijk ook op Instagram goed in de smaak. Geregeld showt hij video’s met zijn outfit van de dag.
“Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn. Ik besloot gewoon een keer een filmpje te maken van mijn outfits om te kijken wat mensen daarvan vinden. Het eerste filmpje ging best wel hard, dus mensen vonden het blijkbaar tof om te zien.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Sylvie Meis wijst versierpoging van Dave Roelvink keihard af en loopt boos weg!

Gepubliceerd

op

Door

Sylvie Meis is toch wel de koningin van de ongemakkelijke interviews. In het leven van Sylvie draait natuurlijk alles om Sylvie en een beetje om hele rijke mannen. Tegenwoordig loopt Sylvie er maar alleen bij en is ze waarschijnlijk het derde wiel wanneer ze samen met zoonlief aan het diner zit. Die heeft namelijk wel een vriendin die hij langer dan 2 maanden vast kan houden. Inmiddels staat Sylvie erom bekend alleen met stinkend rijke mannen te daten. We zagen al bijvoorbeeld de kunstenaar Niclas Castello die goed is voor heel wat miljoenen. Daarna verschenen nog wat kortstondige multimiljonairs. Toen Quote 500-lid Wim Beelen die met zo’n 150 tot 200 miljoen zijn vrouw zou hebben verlaten voor Sylvie. Al die mannen komen uiteindelijk tot de conclusie dat het luxeleventje van Sylvie toch niets voor hen is. Soms wil je gewoon even een tosti in plaats van een toastje met kaviaar.

Sylvie Meis wijst Dave Roelvink af: ‘Anderhalf miljard te weinig!’

Afgelopen week was Sylvie aanwezig bij de FHM-uitreikingen. Daar werd namelijk een eenmalige prijs voor Queen of the Century Award die naar Sylvie is gegaan. Daar was Sylvie natuurlijk wel blij mee en kwam helemaal vanuit Duitsland hierheen om te prijs in handen te nemen. Voor mannelijk Nederland hét moment om hun kans te wagen bij Sylvie. Dave Roelvink is sinds kort ook vrijgezel en papa zit natuurlijk goed in het geld. Hoewel een erfenis nog ver weg is is niet geschoten altijd mis. De verslaggever van de Telegraaf helpt een handje, maar Sylvie lijkt hier niet van gediend te zijn. Dave komt tot de conclusie dat hij toch nét anderhalf miljard euro te kort komt om kans te maken:

Lees verder

Trending