Contacteer ons

Nieuws

Wie is André Hazes nieuwe liefde Sarah van Soelen?

Gepubliceerd

op

Nog geen dag nadat bekend werd dat ANDRÉ HAZES en MONIQUE WESTENBERG definitief uit elkaar zijn, heeft de zanger een potentiële nieuwe liefde op het oog. Hoewel Hazes ontkent dat hij alweer een relatie zou hebben, sluit hij niet uit dat zijn vriendschap met SARAH VAN SOELEN (25) ooit uitgroeit tot ’meer’. Maar wie is deze influencer – die overigens verdacht veel weg heeft van Monique – nou eigenlijk?

Het nieuws dat André Hazes en Monique Westenberg niet alleen hun verloving, maar ook hun relatie hebben verbroken, sloeg woensdag in een bom. Direct ontstonden geruchten dat er wederom een andere vrouw in het spel zou zijn aan wie André zijn hart zou hebben verpand. Donderdag bevestigt de zanger dat er inderdaad een andere dame in zijn leven is bij wie hij ’veel steun’ vindt, maar van een relatie zou nog geen sprake zijn. Inderdaad ’nog’, want hoewel er op dit moment ondanks een ’sterke klik’ enkel vriendschap tussen hem en Sarah van Soelen, de dochter van Electro-Cirkel-directeur Rudolf van Soelen, zou zijn, sluit hij niet uit ’dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan.’
Sarah, die qua uiterlijk het jongere zusje van Monique zou kunnen zijn, is flink actief op Instagram en wordt al gevolgd door tal van BN’ers waaronder Sylvia Geersen, Fred van Leer, Nicolette Kluijver, Amanda Balk en Tygo Gernandt. Bij het grote publiek was zij echter relatief onbekend. Tot nu, want nu zij in één zucht met André Hazes wordt genoemd stijgt de interesse in de influencer in een razend tempo.
Van Soelen is behalve influencer tevens model. Zo was zij in 2019 al te zien in een videoclip van zanger  Quido van de Graaf, waarin ze een succesvolle zakenvrouw speelt. Ook staat ze model en werkt ze voor de Chicas Mode in Rijswijk. Kort nadat de eerste geruchten over de stiekeme relatie tussen André en Sarah plaatste de winkel een opmerkelijk bericht op Instagram: „Stop planting flowers in peoples yards who aren’t going to water them.” De quote lijkt op het eerste gezicht weinig van doen te hebben met de winkel, is dit dus al een hint naar Sarah dat ze voorzichtig moet zijn aan wie ze haar hart geeft?


Honderd rode rozen
Ook de geruchtenstroom over Van Soelen zelf komt al aardig op gang. Zo zou zij eerder – hoewel nooit officieel bevestigd – achter de breuk tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk hebben gezeten én is zij al veel langer in beeld bij Hazes. De zanger geeft in zijn verklaring toe dat hij tijdens alle ’ups en downs’ steun vond bij de familie Van Soelen waardoor hij ook ’heel goed bevriend’ is geraakt met Sarah, die nog altijd bij haar ouders zou wonen. Tóch lijkt er sprake te zijn van veel meer dan gewoon vriendschap. Zo zou hij haar zelfs al eens hebben verrast met maar liefst honderd rode rozen.


Gossippagina’s Juice Channel en Fawry worden inmiddels overladen met tips over zowel Sarah als André. En hoewel het vooralsnog voornamelijk geruchten zijn, komen de verhalen van de verschillende volgers wel overeen. Waar André erkent dat Sarah al heel lang in zijn leven is, zou er al die tijd veel meer hebben gespeeld dan enkel vriendschap. Enkele tipgevers vertellen dat hij jaren geleden ook al met haar zou zijn vreemd gegaan. Daarnaast zouden ze bij dezelfde sportschool trainen en geregeld samen gezien zijn.

Geheime gesprekken
Het meest spannende en opvallendste gerucht is dat Monique tijdens hun vakantie op Bonaire haar toen nog verloofde zou hebben betrapt op een tweede telefoon waarmee hij in het geheim contact zou hebben gehad met Sarah. Opmerkelijk genoeg stelt André in zijn verklaring dat ’tijdens onze vakantie op Bonaire de bom echt is gebarsten’. Zou hij dan inderdaad een geheime tweede telefoon hebben gehad en is Sarah wel degelijk de reden van de breuk?
Vooralsnog blijft het allemaal gissen. Sarah zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten, haar woordvoerder laat desgevraagd weten geen commentaar te geven ’op de berichten die deze week verschenen in de media’.
Wel herplaatste Sarah in haar Insta Stories een foto van haarzelf met ene Bjorn Ketting met daarbij de tekst: ’ My forever ever after’, gevolgd door een hartje. Wellicht probeert ze hiermee een einde te maken aan de geruchten. Sarah plukt in ieder geval de vruchten van alle aandacht, zij krijgt er met de minuut meer volgers bij op sociale media, alleen deze ochtend al steeg haar aantal volgers op het moment van schrijven met zo’n 20.000 mensen. Geen verkeerde ontwikkeling voor een influencer.
Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending