Contacteer ons

Nieuws

Wie is André Hazes nieuwe liefde Sarah van Soelen?

Gepubliceerd

op

Nog geen dag nadat bekend werd dat ANDRÉ HAZES en MONIQUE WESTENBERG definitief uit elkaar zijn, heeft de zanger een potentiële nieuwe liefde op het oog. Hoewel Hazes ontkent dat hij alweer een relatie zou hebben, sluit hij niet uit dat zijn vriendschap met SARAH VAN SOELEN (25) ooit uitgroeit tot ’meer’. Maar wie is deze influencer – die overigens verdacht veel weg heeft van Monique – nou eigenlijk?

Het nieuws dat André Hazes en Monique Westenberg niet alleen hun verloving, maar ook hun relatie hebben verbroken, sloeg woensdag in een bom. Direct ontstonden geruchten dat er wederom een andere vrouw in het spel zou zijn aan wie André zijn hart zou hebben verpand. Donderdag bevestigt de zanger dat er inderdaad een andere dame in zijn leven is bij wie hij ’veel steun’ vindt, maar van een relatie zou nog geen sprake zijn. Inderdaad ’nog’, want hoewel er op dit moment ondanks een ’sterke klik’ enkel vriendschap tussen hem en Sarah van Soelen, de dochter van Electro-Cirkel-directeur Rudolf van Soelen, zou zijn, sluit hij niet uit ’dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan.’
Sarah, die qua uiterlijk het jongere zusje van Monique zou kunnen zijn, is flink actief op Instagram en wordt al gevolgd door tal van BN’ers waaronder Sylvia Geersen, Fred van Leer, Nicolette Kluijver, Amanda Balk en Tygo Gernandt. Bij het grote publiek was zij echter relatief onbekend. Tot nu, want nu zij in één zucht met André Hazes wordt genoemd stijgt de interesse in de influencer in een razend tempo.
Van Soelen is behalve influencer tevens model. Zo was zij in 2019 al te zien in een videoclip van zanger  Quido van de Graaf, waarin ze een succesvolle zakenvrouw speelt. Ook staat ze model en werkt ze voor de Chicas Mode in Rijswijk. Kort nadat de eerste geruchten over de stiekeme relatie tussen André en Sarah plaatste de winkel een opmerkelijk bericht op Instagram: „Stop planting flowers in peoples yards who aren’t going to water them.” De quote lijkt op het eerste gezicht weinig van doen te hebben met de winkel, is dit dus al een hint naar Sarah dat ze voorzichtig moet zijn aan wie ze haar hart geeft?


Honderd rode rozen
Ook de geruchtenstroom over Van Soelen zelf komt al aardig op gang. Zo zou zij eerder – hoewel nooit officieel bevestigd – achter de breuk tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk hebben gezeten én is zij al veel langer in beeld bij Hazes. De zanger geeft in zijn verklaring toe dat hij tijdens alle ’ups en downs’ steun vond bij de familie Van Soelen waardoor hij ook ’heel goed bevriend’ is geraakt met Sarah, die nog altijd bij haar ouders zou wonen. Tóch lijkt er sprake te zijn van veel meer dan gewoon vriendschap. Zo zou hij haar zelfs al eens hebben verrast met maar liefst honderd rode rozen.


Gossippagina’s Juice Channel en Fawry worden inmiddels overladen met tips over zowel Sarah als André. En hoewel het vooralsnog voornamelijk geruchten zijn, komen de verhalen van de verschillende volgers wel overeen. Waar André erkent dat Sarah al heel lang in zijn leven is, zou er al die tijd veel meer hebben gespeeld dan enkel vriendschap. Enkele tipgevers vertellen dat hij jaren geleden ook al met haar zou zijn vreemd gegaan. Daarnaast zouden ze bij dezelfde sportschool trainen en geregeld samen gezien zijn.

Geheime gesprekken
Het meest spannende en opvallendste gerucht is dat Monique tijdens hun vakantie op Bonaire haar toen nog verloofde zou hebben betrapt op een tweede telefoon waarmee hij in het geheim contact zou hebben gehad met Sarah. Opmerkelijk genoeg stelt André in zijn verklaring dat ’tijdens onze vakantie op Bonaire de bom echt is gebarsten’. Zou hij dan inderdaad een geheime tweede telefoon hebben gehad en is Sarah wel degelijk de reden van de breuk?
Vooralsnog blijft het allemaal gissen. Sarah zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten, haar woordvoerder laat desgevraagd weten geen commentaar te geven ’op de berichten die deze week verschenen in de media’.
Wel herplaatste Sarah in haar Insta Stories een foto van haarzelf met ene Bjorn Ketting met daarbij de tekst: ’ My forever ever after’, gevolgd door een hartje. Wellicht probeert ze hiermee een einde te maken aan de geruchten. Sarah plukt in ieder geval de vruchten van alle aandacht, zij krijgt er met de minuut meer volgers bij op sociale media, alleen deze ochtend al steeg haar aantal volgers op het moment van schrijven met zo’n 20.000 mensen. Geen verkeerde ontwikkeling voor een influencer.
Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending