Contacteer ons

Nieuws

Yolanthe Cabau haalt uit naar haar ex Wesley Sneijder

Gepubliceerd

op

Hoewel Yolanthe (35) normaal gesproken haar lippen stijf op elkaar houdt over de breuk met Wesley (36), laat ze nu toch wat los over haar ex-man. Want ondanks dat Sneijder zijn verhaal liet optekenen op papier, is Cabau absoluut geen open boek.

Yolanthe laat in gesprek met Grazia weten dat ze het op vlak van haar voormalige huwelijk erg beschermend is. ‘Ik vind het niet fijn om dingen met de wereld te delen die een ander pijn kunnen doen’, verklaart de presentatrice. ‘Wat win ik daarmee?’

Orde op zaken

Cabau vervolgt: ‘Helemaal niks, want ik heb het al doorgemaakt en ik moet ermee dealen. Geloof me, ik heb mensen in mijn inner circle die tegen me zeggen: “Yo, waarom ga jíj nou niet eens een keer orde op zaken stellen?”‘

Sterker

Het zou Yolanthe alleen maar meer verdriet doen om op die manier haar hart te luchten. ‘Ik weet zelf hoe het zit en dat maakt mij ook weer sterker. Daarom kost het me ook geen enkele moeite om niet uit de school te klappen.’ Dus vol wraakzucht? Dat zit de actrice zeker niet. ‘Niet van mij. Ik ben eerder het tegenovergestelde.’

Eenzaam

Yolanthe zag haar huwelijk met de oud-voetballer stranden en dat ging haar niet in de koude kleren zitten. Ondanks haar optimistische instelling, geeft ze toe dat op dit moment ‘niet huppelend door het leven’ gaat. Sinds de breuk met Wesley Sneijder dopt Yolanthe Cabau haar eigen boontjes in Los Angeles, waar ze woont met zoontje Xess Xava. Moeder en zoon hebben het fijn samen, maar de actrice geeft ook toe dat ze zich eenzaam heeft gevoeld. ‘Je kunt niet voor je gevoelens weglopen en dat is soms confronterend,’ verklaarde ze in tijdschrift Beau Monde.

Niet huppelend door het leven

Het huwelijk tussen Yolanthe en Wesley was niet meteen voorbij. ‘Je hebt lange tijd je leven met iemand gedeeld, dat is niet in één keer klaar. Alles heeft tijd nodig,’ verklaarde ze. ‘Er was veel verdriet en ergens ook teleurstelling.’ De breuk doet haar nog steeds verdriet. ‘Ik ben over het algemeen een gelukkig en dankbaar mens, maar ik ga op dit moment niet huppelend door het leven.’

Bron: Shownieuws, Grazia, Story | Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending