Contacteer ons

Nieuws

Zal Gordon Gerard Joling sparen in zijn strijd?

Gepubliceerd

op

Gordon is er helemaal klaar mee. Online haat en bedreigingen komen hem de neus uit en hij is de strijd aangegaan. Zo klaagde de zanger Mediacourant aan en zette hij een burgerinitiatief op.

Mediacourant gaf zich gewonnen en besloot alle oude reacties over Gordon te verwijderen van hun website. Ook startte Gordon een petitie waarmee hij spreektijd in de Tweede Kamer wil opeisen. Zijn doel: ,,Ik wil dat mensen zonder angst het internet opkunnen”, aldus de zanger aan de Telegraaf.

Toto

Zijn strijd tegen de online haat begon bij het nieuwe hondje van Gordon, Toto. Hij werd door de Dierenbescherming op zijn vingers getikt omdat het hondje van een bepaald ras zou zijn die veel pijn lijdt door fok-praktijken.

Gordon werd door meerderen als ‘dierenmishandelaar’ bestempelt, iets wat hem in het verkeerde keelgat schoot. De bakken met haat die hij vervolgens over zich heen kreeg van anonieme reageerders is hij volkomen zat.

,,Je ziet dat iedereen klaar is met al die anonieme haat. Natuurlijk snap ik dat dit lastige tijden zijn. Dan is een negatieve reactie sneller geschreven. Maar het is nu veel te gemakkelijk om anoniem vernederende, bedreigende en haat zaaiende uitlatingen te doen.”

Gerard

Ook zijn voormalige beste vriend Gerard Joling liet zich kritisch uit over Gordon en het hondje. Op televisie wekte Gerard de indruk dat Gordon weer aan de cocaïne zou zitten. Gordon pikte het niet en dreigde juridische stappen wegens smaad te ondernemen jegens Joling.

Het feit dat Gerard over Gordon’s cocaïnegebruik begon doet Gordon ontzettend pijn. Hij was lange tijd zwaar verslaafd aan de drug.

,,Mensen kennen mijn verleden, ik denk niet dat ik hoef uit te leggen hoe zo’n opmerking dan voelt. Het gaat juist zo goed nu, elke dag is een overwinning. En dan zegt Gerard weer dat ik eraan zit.”

Toch hoeft Gerard geen juridische aanval te verwachten vanuit Gordon.

„Dat werd ook geschreven, maar dat is echt niet zo. Ik heb wel overwogen om aangifte te doen tegen columnisten als Jan Roos en Jan Dijkgraaf. Maar weet je, ook zij moeten kunnen zeggen wat ze willen. Laten we eerlijk zijn: zelf ben ik ook weleens te ver gegaan vroeger, en nog steeds kan ik hard zijn in mijn commentaar. Maar dat is toch niet te vergelijken met doodsbedreigingen? Ik heb in die anonieme berichten moeten lezen dat de Taliban wel zou weten wat ze met me moesten doen, mensen hebben mijn adres gepubliceerd… Dáár trek ik de grens.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending