Contacteer ons

Sport

Zien: Cameraman op Olympische Spelen heeft de tijd van zijn leven!

Gepubliceerd

op

De Olympische Spelen zijn alweer eventjes bezig en Nederland staat er goed voor wat betreft het binnenhalen van medailles. Natuurlijk zijn er maar een paar sporten die je echt wil zien, voornamelijk waar Nederland goed in aan het uitblinken is. Maar er zijn ook sporten die je misschien wil kijken omdat er weleens wat interessants in voorbij kan komen. We gokken dat de volgende video uit het turn-circuit komt gezien de lenigheid van mevrouw die de hoofdrol speelt in dit filmpje. Een cameraman van de Spelen heeft dan ook goed de tijd genomen om de warming up van deze dame goed in kaart te brengen. Hoe de Italiaanse dame het precies gedaan heeft weten we niet, we zijn dan ook nog op zoek naar haar naam. Maar genieten is het wel.

Cameraman heeft zijn dag op de Olympische Spelen!

Ook de cameraman heeft al snel door dat dit graag geziene beelden zijn voor de mensen thuis. Hij weet dan ook als geen ander op de juiste aspecten in te zoomen zodat we niks missen vanaf onze luie bank. We weten in ieder geval wel dat we turnen toevoegen aan onze kijklijst de aankomende tijd:

Lees verder

Laatste Nieuws

VIDEO | Jutta Leerdam voor de spiegel in Mini-bikini laat nét iets te veel zien

Gepubliceerd

op

Door

Onze nationale schaatstrots Jutta Leerdam is dit weekend even in Texas, waar ze vriendlief Jake Paul zal aanmoedigen die het zaterdagnacht (07:00 uur Nederlandse tijd) opneemt tegen vechtsportveteraan Nate Diaz. Het is alleen bloedjeheet in die contreien, waardoor een beetje luchtige zwemkleding geen overbodige luxe is. Maar dit, dit is wel héél luchtig…

Bekijk de video hieronder:

Lees verder

Laatste Nieuws

Puck Moonen: “Ik heb daar helemaal nooit een gezonde relatie mee gehad”

Gepubliceerd

op

Door

Puck Moonen haar carrière zorgde lange tijd voor angst, zo schrijft ze op haar Instagram. “Veel van de tijd hoe ik me gedroeg tijdens trainingen, vloeide voort uit angst.”

Ze doet een boekje open over haar angsten. “Angst om minder te doen dan anderen, angst om te falen, angst om de calorieën die ik net had gegeten niet te verbranden. Ik heb tijdens mijn jaren voor professionele wielerteams nooit een gezonde relatie gehad met eten of trainen.”

“Ik werd me pas na lange tijd volledig bewust van mijn gedrag. Terugkijkend was het geen erg gelukkige tijd. Door mijn mentale gezondheid afgelopen jaar op de eerste plaats te zetten, begrijp ik nu waarom het niet lukte, of slechts tijdelijk.”

Recentelijk probeert Moonen het om te zetten in positiviteit. “De laatste tijd heb ik er veel over nagedacht hoe ik mijn ervaring kan gebruiken om anderen positief te beïnvloeden. Ook wil ik meer over mezelf leren om beter terug te komen.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Horrorverhaal Hélène Hendriks | Zwaar verminkt

Gepubliceerd

op

Door

Presentatrice Hélène Hendriks overwon vorige week haar schaamte en toonde haar rechterhand tijdens een uitzending van De Oranjezomer. Ze biechtte op dat ze aan die kant het topje van haar pink mist. Aan weekblad Story vertelde Hendriks het horrorverhaal achter het incident. ,,Het is een beetje een vreemd verhaal.”

Het incident gebeurde toen Hendriks op het hoogste niveau hockeyde, tijdens een wedstrijd van haar Bredase club Push bij het Utrechtse Kampong. ,,Ik kreeg een bal met enorme snelheid op mijn hand en het was meteen helemaal mis. Dat voelde ik meteen”, vertelt ze aan Story. Hélène wordt gelijk met de brancard afgevoerd.

Vingertopje zoek

In het ziekenhuis vraagt de chirurg of iemand het missende topje van haar vinger heeft meegebracht. Dit blijkt niet het geval, maar Hélène’s achtergebleven teamgenoten starten gelijk een zoektocht naar het missende vingertopje. Het topje wordt uiteindelijk gevonden, maar haar pink kan niet meer gered worden.

Begin tv-carrière

Het nare ongeluk maakt een einde aan de hockeycarrière van Hélène. Toch is de handicap, die ze al die jaren verborgen hield, ook het begin van iets moois, volgens Hendriks. ,,Het is een beetje een vreemd verhaal, maar dat moment betekende ook het begin van mijn tv-carrière.”

Lees verder

Trending