Contacteer ons

Nieuws

Zien: Chirurgen verbijsterd door uiterlijk Roy Donders

Gepubliceerd

op

Roy Donders wil een totale transformatie. En hij is al goed op weg: na verschillende cosmetische ingrepen heeft hij onlangs een baardtransplantatie ondergaan. Maar het is de vraag of hij niet té ver gaat…

Vreemd bezig

Roy Donders laat zich compleet verbouwen. En hoewel hij het zelf heel mooi vindt, denken sommige cosmetische chirurgen daar wel anders over.

,,Hij moet het zelf weten, maar ik vind dat die jongen een beetje vreemd bezig is”, vertelt cosmetisch chirurg Matthijs Schoemacher in weekblad Weekend. ,,Ik wens hem sterkte op weg naar de 90 jaar. Dan is het eind zoek.”

Volgens Schoemacher is de cosmetische chirurgie hier helemaal niet voor bedoeld. ,,In feite is het een psychisch probleem. Hij doet het zichzelf aan.” Schoemacher hoopt dat Roy zich dat ook beseft. ,,Misschien komt hij tot bezinning.”

Niet blij met uiterlijk

Roy Donders onderging op zijn achttiende zijn eerste ingreep, omdat hij niet blij was met zijn uiterlijk. ,,Ik had een dubbele kin, een rond hoofd en mijn ogen zaten dicht”, vertelt Roy in weekblad Weekend.

Toen besloot hij eerst een ooglidcorrectie te doen, want zijn wenkbrauwen zaten ‘heel raar’, zegt hij. Daarnaast is de vorm van zijn gezicht smaller gemaakt. ,,Ik had een heel rond gezicht. Ze hebben via de binnenkant vet weggehaald uit mijn wangen, waardoor het hamsteridee weg is.”

Maar dat was natuurlijk nog niet alles. Hij heeft liposuctie laten doen aan zijn buik en rug en een voorhoofdslift zodat zijn wenkbrauwen hoger zitten. ,,Ik gebruik ook botox voor de rimpeltjes. En ik heb mijn gebit laten doen.”

‘Help Roy niet!’

Tot grote verbazing van Matthijs Schoemacher, onderging Roy onlangs een baardtransplantatie in Turkije. De haarzakjes die voor de ingreep zijn gebruikt, komen van zijn eigen hoofd. ,,Ik denk niet dat dit het gewenste resultaat gaat geven”, voorspelt de cosmetische chirurg.

Ook roept hij andere chirurgen op om Roy niet meer te helpen. ,,Zo iemand als hij zou je niet moeten helpen. Ik vind het niet helemaal lekker, eerlijk gezegd.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending