Contacteer ons

Laatste Nieuws

Zien: Joy uit B&B Vol Liefde is woest op 1 van de 6 dames die hem kwam opzoeken!

Gepubliceerd

op

Joy is een van de meest spraakmakende deelnemers van dit seizoen in B&B Vol Liefde. Joy vertrok op zijn twintigste naar Spanje om het vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader op te knappen. Er volgde een flinke verbouwing van een paar jaar, en inmiddels is daar al een tijdje ‘Mount Joy’, zoals Joy zijn B&B noemt. Tijdens de afleveringen besloot Joy toevallig zijn B&B te koop te zetten: “Één deel van de B&B’s die ik destijds samen met mijn compagnon heb gekocht, staat momenteel te koop. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze wegen te scheiden, wat heeft geleid tot de verkoop van deze drie stays. Het is een beslissing die met gemengde gevoelens komt, maar soms is het genoodzaakt om een nieuw hoofdstuk te openen in een boek.” Kijkers gokken erop dat Joy alleen meegedaan heeft om de verkoop van zijn B&B onder de aandacht te brengen.

Joy uit B&B Vol Liefde is niet blij!

Echter heeft Joy ook niet een héél leuke tijd gehad tijdens de opnamedagen. Joy: “De zoektocht naar liefde. Wat was dit een intensief proces, 22 dagen 10 uur per dag camera op m’n smoel en tegelijkertijd leren open stellen aan 6 vrouwen die gekomen zijn om te kijken of er een klik met mij was. Het open stellen kon ik niet bij iedereen, niet elke dame heeft me het gevoel gegeven dat ik me 100% over kon geven. En na de hand ben ik dankbaar aan mezelf dat ik dat niet heb gedaan want na de opnames bleek het ook dat 1 dame andere intenties had. Wordt vervolgd…” Kijkers reageren woest: “Joh.. Jij deed niet mee voor je eigen vooruitgang? Dat was namelijk niet te merken aan de enorme reclame voor ‘mount joy’.” en: “Je bent gewoon een ongeïnteresseerde hufter die niet met vrouwen kan omgaan!” valt er te lezen:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending