Contacteer ons

Laatste Nieuws

ZIEN | Sarah van Soelen laat de enorme jetsers verwijderen

Gepubliceerd

op

Sarah van Soelen kennen we allemaal als de ex van André Hazes. De zanger was met Monique maar maakte even een uitstapje naar de rondborstige dame. Alhoewel, dat is verleden tijd, want het kunststof is uit de voorgevel verwijderd.

Via Instagram en TikTok laat ze het volgende weten: “Ik heb 6 jaar geleden mijn borsten laten doen en ik was daar heel erg tevreden over en alles ging goed. Tot eind vorig jaar heb ik last gekregen. Alsof ze in de brand stonden. Ik heb het toen laten gaan, maar dit jaar kreeg ik dezelfde pijn en heb toen actie ondernomen. Tranen in me ogen van de pijn dat ik had wilde ik mijn borsten er op dat moment a la minute eruit hebben. ”

“Ik ben naar Velthuis Kliniek gegaan omdat ik daar de beste recensies had en bij hun staat veiligheid op nummer 1. Wat voor mij best belangrijk is!! Ik ben toen naar een consult gegaan en hebben we besloten om toch een operatie te doen ipv een scan. Want het kon makkelijk zo zijn dat ze lek of gescheurd waren. Toch wilde ik dan gelijk een verkleining, dus zei ik maak me dan maar open en doen we gelijk alles.
Mijn arts en ik hebben er voor gekozen om:
– een lift van binnenuit te doen
– een kleinere silicoon
– met daaromheen eigen vet. ”

Het waren dus 3 operaties in 1. Het bleek dus dat ik een allergische reactie had op mijn siliconen en dus daarom zit er om de (veeeeel) kleinere silicon een laagje vet zodat mijn lichaam denk dat t van mij is. Ik ben nu 3,5 week in mijn herstel en het gaat steeds beter en ik voel me ook steeds beter! Ondanks dat ik altijd groot wilde ben ik toch voor kleiner en gezonder gegaan! Ik ben er trots op! Jullie weten nu onderhand wel dat ik niet vies ben van een verandering, maar je gezondheid is toch het belangrijkste! Daarom raad ik elke vrouw aan om ze sowieso om de zoveel tijd te laten checken en ook zeker te kijken waar je wilt gaan! Je hebt maar 1 lichaam en geloof me er zijn echt horror verhalen!!”, besluit ze.

Hieronder de video:

@sarahvansoelen

Mijn borstimplantaten laten verwijderen! Waarom? Waar? Wat heb ik gedaan? Etc #foryou #borstimplantaten #breastimpants

♬ origineel geluid – Sarah van Soelen

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending