Contacteer ons

Laatste Nieuws

Zien: Verkoper van huis op Funda heeft FEBO-snackmuur laten instaleren in de keuken!

Gepubliceerd

op

Op Funda rondkijken is voor veel mensen een momentje van ontspanning. Even wegdromen door je instellingen op 1 miljoen of meer te zetten en te kijken hoe de grootverdieners van de samenleving leven. Hoewel de huizenprijzen de laatste jaren gigantisch zijn gestegen kun je buiten Amsterdam nog best mooie huizen vinden die 1 miljoen of meer krijgen. In ieder geval meer dan een appartementje van 100 vierkante meter voor 1 miljoen in de hoofdstad. In het Brabantse Riel krijg je voor 1.365.000 namelijk een gigantische nieuwe villa op een perceel van ruim 1500 vierkante meter met energielabel A. Het meest bijzondere; de keuken: “Aan de voorzijde op de begane grond is een op poten geplaatste RVS horeca design keuken met een Amerikaanse diner als zitgedeelte gesitueerd. Deze ruimte heeft een prachtige lichtinval door de raampartijen aan zowel de voor- als zijgevel. De automatische houten shutters aan de buitenzijde dienen als zonwering en verduistering.”

Snackmuur in huis op Funda!

Maar wat is er nu zo bijzonder aan de keuken? Let maar op: “De RVS horeca keuken is uitgerust met lades, bergruimte, spoelkraan, mengkraan, een vaatwasser, een Bora inductiekookplaat met downdraftafzuiging en een hete lucht-/stoomoven. In de vaste wand zijn een servieskast, de hoge koelkast, combi-oven/magnetron en vriezer geplaatst. Het keukeneiland beschikt over een kookplaat, 2de spoelbak en veel opbergruimte rondom. In de geheel wit betegelde wand is een heuse automatiek snackwand ingebouwd. Vanuit de keuken geniet je van het uitzicht richting de oprit en straat.” Je leest het goed, een eigen snackmuur midden in je keuken. Dat moeten we natuurlijk even zien, en de foto’s stellen niet teleur:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending