Contacteer ons

Nieuws

Zien: Yolanthe Cabau heeft knuffelbeer gevonden: ‘Zo lief!’

Gepubliceerd

op

Yolanthe Cabau (35) is helemaal in haar nopjes: ze heeft haar knuffelbeer gevonden. Samen met zoontje Xess Xava straalt de presentatrice van oor tot oor op de reeks kiekjes en deelt ze een mooie boodschap.

Moeder en zoon zijn het zonnetje in huis en hoe kan het ook anders, met zo’n reusachtige panda. ‘Als we allemaal de wereld door de ogen van een kind konden zien, zouden we de magie in alles ontdekken’, laat Yolanthe nog weten in het laatste plaatje.

Mee eens

Daar sluiten volgers zich massaal bij aan. ‘Helemaal waar, wat zou de wereld dan mooi zijn’, is te lezen. Een ander merkt op: ‘Fijn om je zo gelukkig te zien met je zoon.’ Ook vinden meerdere fans de foto maar wat zoet. ‘Zo lief!’ en ‘Wat ben jij toch een ongelooflijke lieve moeder’, is verder nog terug te vinden.

Eenzaam

Yolanthe zag haar huwelijk met de oud-voetballer stranden en dat ging haar niet in de koude kleren zitten. Ondanks haar optimistische instelling, geeft ze toe dat op dit moment ‘niet huppelend door het leven’ gaat. Sinds de breuk met Wesley Sneijder dopt Yolanthe Cabau haar eigen boontjes in Los Angeles, waar ze woont met zoontje Xess Xava. Moeder en zoon hebben het fijn samen, maar de actrice geeft ook toe dat ze zich eenzaam heeft gevoeld. ‘Je kunt niet voor je gevoelens weglopen en dat is soms confronterend,’ verklaarde ze in tijdschrift Beau Monde.

Niet huppelend door het leven

Het huwelijk tussen Yolanthe en Wesley was niet meteen voorbij. ‘Je hebt lange tijd je leven met iemand gedeeld, dat is niet in één keer klaar. Alles heeft tijd nodig,’ verklaarde ze. ‘Er was veel verdriet en ergens ook teleurstelling.’ De breuk doet haar nog steeds verdriet. ‘Ik ben over het algemeen een gelukkig en dankbaar mens, maar ik ga op dit moment niet huppelend door het leven.’

Bron: Story Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending