Contacteer ons

Laatste Nieuws

ZIEN | Zó zag glamourpoes Marian van B&B Vol Liefde er vroeger uit

Gepubliceerd

op

Het leven van Marian (68) kent eigenlijk weinig gebreken. Ze heeft een comfortabel ligbed waarop ze 365 dagen per jaar gestrekt kan, haar fragiele maar loyale schoothond Amy en een paradijselijk optrekje in het zonnige Portugal. Laten we zeggen dat een gemiddelde kip aan het spit minder braaduren maakt dan Marian. Het enige wat nu nog op haar verlanglijstje staat is een vent die haar op haar wenken bediend.

In B&B Vol Liefde zien we Marian voornamelijk met fel gestifte lipjes en zonnehoed in horizontale houding, terwijl een roedel pensionado’s het onkruid wiedt en haar op afstand bemind. Toch heeft de vrouw des huizes meer in haar mars dan luieren en orders uitdelen. Aan haar gigantische huis is namelijk maar liefst tien maanden lang gewerkt. Villa’s inrichten is een grote passie van het paradepaardje. Ze heeft dan ook jarenlang een eigen vastgoed onderneming gehad. Gesproken over die goeie ouwe tijd, hoe zag de florisante ligbedprinses er toen eigenlijk uit?

Butlers en viervoeters
Marian is tegenwoordig niet meer actief op Twitter (misschien dat de wifi niet reikt tot aan het zwembad) maar zo’n tien jaar geleden postte ze meerdere foto’s op haar account. We weten inmiddels dat Marian zich het liefst omringd met twee type wezens: butlers en viervoeters. Een oude foto op haar account bevestigt dat laatste. Samen met drie honden poseert ze onder een kerstboom.

Kroegtijger
Marian is natuurlijk een sociaal dier. In 2014 was dat niet anders. Op een foto uit die tijd zien we haar als echte kroegtijger met twee dinnies aan een bar hangen. Er lijkt niet veel veranderd sinds die dag. Marian hield toen al van een glaasje én ze loopt waarschijnlijk nog bij dezelfde kapper. Eentje die niet vies is van een gevaarlijk hoge percentage blondering.

Bubbels gaan niet vervelen
Marian heeft de afgelopen 10 jaar meer flessen ontkurkt dan een overspannen sommelier. Op dit kiekje uit 2014 zie je Marian met twee vriendin genieten van champagne en snacks. De bubbels zijn dus nooit gaan vervelen.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending