Contacteer ons

Nieuws

Zien: zo ziet de bloedmooie Braziliaanse vriendin van Max Verstappen eruit

Gepubliceerd

op

Max Verstappen (23) heeft als Formule 1-courreur geen normaal leven. Gelukkig heeft zijn vriendin, met wie hij nu een half jaar gelukkig is, daar alle begrip voor. De Braziliaanse schone is namelijk geen onbekende in de racewereld.

Afgelopen Oud & Nieuw maakte Max bekend als een blok te zijn gevallen voor Kelly Piquet (32), een Braziliaans model, columniste en blogger. Er gingen sinds half november al geruchten over een romance tussen de twee, nadat Max op cryptische wijze reageerde op een al net zo cryptische post van Kelly.

Intieme kiekjes

Niet lang daarna maakten de twee hun relatie wereldkundig, waarna met name Kelly geregeld foto’s met Max deelde op haar Instagramaccount. Max houdt z’n account vooral professioneel, maar Kelly deelt veel meer van haar privéleven. We zien haar en Max dan ook regelmatig voorbijkomen in haar feed, tijdens romantische momenten en op en rond het circuit. Zo deelde ze vandaag nog de heftige beelden van de door Hamilton veroorzaakte crash van zondag, waarover ze haar boosheid al eerder uitsprak. ‘Hoe 51 G er uitziet’, refereerde ze bij de beelden naar de brute kracht waarmee Max in de bandenmuur knalde.

Stiefkind

Met de liefdesrelatie is Max niet alleen een knappe vriendin rijker, maar ook een schattige stiefdochter. De negen jaar oudere Kelly is namelijk al moeder van een meisje (1), die ze kreeg met – ietwat awkward – Max’ medecoureur en tevens voormalig Red Bull-rijder Daniil Kvyat. Zij gingen eind 2019, vijf maanden na de geboorte van de kleine Penelope, uit elkaar. Die kleine komt inmiddels ook geregeld bij Max over de vloer in zijn appartement in Monaco. Op Kelly’s Instagram is onder meer te zien hoe Penelope danst op zijn balkon.

Relaties

Voor Kelly was Max twee jaar samen Dilaria Sanlik, die woonde en studeerde in Londen. In oktober 2019 maakte hij bekend dat die relatie na bijna twee jaar was gestrand. Kelly en Daniil waren in totaal iets meer dan drie jaar samen.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending