Contacteer ons

Laatste Nieuws

Zien: Zoon Peter Gillis betrokken bij gruwelijk auto-ongeluk

Gepubliceerd

op

Een schokgolf van angst heeft Wendy van Hout (39), bekend als de charmante partner van televisiepersoonlijkheid Peter Gillis, getroffen. Haar oudste zoon, tevens stiefzoon van Peter, heeft een angstaanjagend auto-ongeluk meegemaakt op de snelweg. In een hartverscheurende post op sociale media deelt Wendy het verontrustende nieuws.

Voordat de liefde tussen Wendy en de welgestelde televisiester Peter Gillis opbloeide, had Wendy al een leven vol avonturen achter de rug. Uit vorige relaties heeft ze maar liefst vijf kinderen, ieder voortgekomen uit verschillende vaders. Haar oudste zoon, momenteel 19 jaar oud en gevestigd in Frankrijk voor zijn studie, was het middelpunt van de schokkende gebeurtenis. Na een bezoek aan zijn moeder stapte hij in de auto om zijn weg naar het Zuiden te vervolgen, maar het liep tragisch anders.

Op haar sociale media-account deelt Wendy het hartverscheurende verhaal: “Of ze nu klein zijn of volwassen, als moeder ben je altijd bezorgd,” onthult de onderneemster met een gebroken hart. Naast haar oudste zoon heeft Wendy nog drie jongere kinderen, variërend in leeftijd van 4 tot 11 jaar, die ze regelmatig in haar armen sluit. Ze houdt een goede band met de vaders van haar kinderen, en haar twee andere zonen, beiden 17 en 19 jaar oud, zijn momenteel ook in Frankrijk voor hun studie.

De tragische gebeurtenis ontvouwde zich na een emotioneel afscheid tussen Wendy en haar zoon, terwijl hij zich klaarmaakte om terug te keren naar Frankrijk. Een reis die echter abrupt verstoord werd door een verschrikkelijk ongeluk. Midden in de nacht ontving Wendy het angstaanjagende telefoontje van haar zoon: “Mam, geen paniek, maar ik ben betrokken bij een ongeluk.”

Wendy, nog steeds doordrongen van angst en schrik, benadrukt de waarde van elk kostbaar moment met geliefden. “De wijsheid van mijn vader, ‘kleine kinderen, kleine zorgen; grote kinderen, grote zorgen,’ is nu helaas mijn realiteit,” onthult ze. In de nasleep van dit hartverscheurende incident adviseert Wendy haar volgers om elk moment met hun dierbaren te koesteren, want het leven kan in een oogwenk veranderen.

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending