Contacteer ons

Laatste Nieuws

Zien: Zoon Peter Gillis betrokken bij gruwelijk auto-ongeluk

Gepubliceerd

op

Een schokgolf van angst heeft Wendy van Hout (39), bekend als de charmante partner van televisiepersoonlijkheid Peter Gillis, getroffen. Haar oudste zoon, tevens stiefzoon van Peter, heeft een angstaanjagend auto-ongeluk meegemaakt op de snelweg. In een hartverscheurende post op sociale media deelt Wendy het verontrustende nieuws.

Voordat de liefde tussen Wendy en de welgestelde televisiester Peter Gillis opbloeide, had Wendy al een leven vol avonturen achter de rug. Uit vorige relaties heeft ze maar liefst vijf kinderen, ieder voortgekomen uit verschillende vaders. Haar oudste zoon, momenteel 19 jaar oud en gevestigd in Frankrijk voor zijn studie, was het middelpunt van de schokkende gebeurtenis. Na een bezoek aan zijn moeder stapte hij in de auto om zijn weg naar het Zuiden te vervolgen, maar het liep tragisch anders.

Op haar sociale media-account deelt Wendy het hartverscheurende verhaal: “Of ze nu klein zijn of volwassen, als moeder ben je altijd bezorgd,” onthult de onderneemster met een gebroken hart. Naast haar oudste zoon heeft Wendy nog drie jongere kinderen, variërend in leeftijd van 4 tot 11 jaar, die ze regelmatig in haar armen sluit. Ze houdt een goede band met de vaders van haar kinderen, en haar twee andere zonen, beiden 17 en 19 jaar oud, zijn momenteel ook in Frankrijk voor hun studie.

De tragische gebeurtenis ontvouwde zich na een emotioneel afscheid tussen Wendy en haar zoon, terwijl hij zich klaarmaakte om terug te keren naar Frankrijk. Een reis die echter abrupt verstoord werd door een verschrikkelijk ongeluk. Midden in de nacht ontving Wendy het angstaanjagende telefoontje van haar zoon: “Mam, geen paniek, maar ik ben betrokken bij een ongeluk.”

Wendy, nog steeds doordrongen van angst en schrik, benadrukt de waarde van elk kostbaar moment met geliefden. “De wijsheid van mijn vader, ‘kleine kinderen, kleine zorgen; grote kinderen, grote zorgen,’ is nu helaas mijn realiteit,” onthult ze. In de nasleep van dit hartverscheurende incident adviseert Wendy haar volgers om elk moment met hun dierbaren te koesteren, want het leven kan in een oogwenk veranderen.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending