Contacteer ons

Nieuws

Zo hielp Iraanse Lili Genee haar Wilfred Genee door persoonlijke crisis heen …

Gepubliceerd

op

Horen we Lili Genee een stuk minder dan haar echtgenoot Wilfred, in Story is ze nu openhartiger dan ooit. Lili vertelt onder meer over de ongekende rel rond haar echtgenoot als presentator van Veronica Inside, en zijn onbekende kant. ‘Wilfred voelt energieën.’

Recent verscheen het Groeiboek Voor Opvoeders, de nieuwste pennenvrucht van Lili Genee-Pirayesh. Greep de echtgenote van Veronica Inside-belhamel Wilfred Genee de lockdown aan om zich op een nieuw project te storten? ‘Ik had het script al klaarliggen voordat corona kwam,’ vertelt Lili aan Story. ‘Door de lockdown kreeg ik het juist drukker met de kinderen en was er niet zoveel tijd meer om aan het boek te werken. Maar op een gegeven moment dacht ik: het boek is nu actueler dan ooit. Eigenlijk een mooie samenkomst van omstandigheden dus.’ Het resultaat is een boek dat helpt in ‘de stap naar evenwichtig ouderschap’. ‘Ik vond het schrijven over alleen voeding wat simplistisch worden. Toen zat ik meer in een zoogperiode. Ik gaf borstvoeding en was veel bezig met natuurlijke dingen. Ik vond dat wat eenzijdig. De kinderen worden ouder en dan kom je in een wereld van school en opvoeding. Daarbij ontwikkel je je als gezin. Daar kwam mijn persoonlijke ontwikkeling bij. Dat komt allemaal mooi samen in dit boek. Wat ik belangrijk vind om te zeggen, is dat het een toegankelijk boek is. Deze periode is best pittig als je niet de kennis, het netwerk of andere middelen hebt om problemen aan te pakken. Daar kan mijn boek bij helpen.’

‘Magisch goedje’

Lili en Wilfred kregen samen dochter Isabeau (11) en zoon Luca (8). Is de huidige periode pittig voor hen als gezin? ‘Nou, wij hebben voor deze tijd al ons huiswerk gedaan om het zo te zeggen. We hebben al heel wat meegemaakt en zijn zeker geen modelgezin. Ik heb alles dat in het boek staat ook zelf wel doorleefd, anders kun je er ook niet over schrijven. Doordat we al de nodige ups en downs hebben gekend, hadden we al de tools om met eventuele problemen om te gaan. Want de huidige crisis is natuurlijk wat betreft alles wel een schepje erbovenop.’ Vorig jaar was Lili’s echtgenoot Wilfred mikpunt in de veelbesproken rel rond Veronica Inside. In het populaire mannenpraatprogramma werd een felle discussie gevoerd over onder meer discriminatie, naar aanleiding van uitspraken van Johan Derksen over oproerrapper Akwasi, die Zwarte Piet ‘op zijn gezicht wilde trappen’. De pijnlijke VI-uitzending waarin Wilfred Genee volgens veel mensen en zeker volgens zijn tv-maatjes René van der Gijp en Johan Derksen een dubieuze, bijna achterbakse rol speelde, leidde zelfs tot bedreiging aan huis voor het gezin. Ook deed zich de vreemde situatie voor waarin Wilfred en Lili waren uitgenodigd voor René van der Gijps bruiloft, terwijl hij en zijn VI-collega Wilfred officieel nog niet on speaking terms waren. Lili vertelt Story: ‘Op weg naar het feest heb ik ook gezegd: Wilfred, we zijn hier niet om een battle uit te vechten. Ik moest er eigenlijk ook wel om lachen, hoewel de situatie waar het om ging helemaal niet om te lachen was. Maar weet je: het was ook een machtsstrijd. Er spelen altijd allerlei belangen. Voor, achter en naast de schermen. Of ik Wil-fred kon helpen in die tijd? Nou, ik ben wel echt het type stand by your man. Hij heeft zelf ook veel gedaan, maar ik heb hem echt wel gesteund. Wij zijn beide mensen die dat voor elkaar doen – wat er ook gebeurt. Dat lukt ook steeds beter, hoewel we elkaars tegenpolen zijn. We gingen ook toen veel dieper op dingen in, communiceerden weer een beetje beter met elkaar. Het is een dijk van een cliché, maar van iedere tegenslag leer je ook weer wat. En weet je wat ik mooi vind? Wat er ook gebeurt, we vinden elkaar altijd weer terug. Dit door dat ene magische goedje: de liefde.’

Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending