Contacteer ons

Nieuws

Zo zien de kinderen van ongeneeslijke Bibian Mentel er nu uit

Gepubliceerd

op

Bibian Mentel (48) heeft naast zoon Julian ook nog twee stiefdochters: Annabella en Laila. Zo zien de kinderen van de paralympisch topsportster er nu uit!

Julian vierde 9 februari zijn 18e verjaardag en Bibian was maar wat blij dat ze deze bijzondere leeftijd nog mee heeft mogen maken. ‘Lieve, stoere, knappe, leuke, zorgzame Julz, wat ben je opgegroeid tot een heerlijke, fijne 18-jarige jongeman!’, schreef ze bij het filmpje. ‘En wat ben ik super trots op je! Mijn hoop om jou 18 te zien worden is gelukt! Dus op naar de 21 ?? ….weet dat ik iedere dag van je geniet, love you ❤.’

Tekst gaat verder onder de posts.

Stiefkinderen

Ook heeft Bibian nog twee stiefkinderen: Annabella en Leila. Op het Instagramaccount van haar man Edwin zijn geen recente foto’s te vinden, maar op het profiel van Julian is te zien dat de twee al opgegroeid zijn tot prachtige dames.

Tekst gaat verder onder de posts.

Best zwaar

In een interview met Linda in 2018 vertelde Bibian hoe haar 16-jarige zoon met haar ziekte omgaat. Want voor Julian is het soms best zwaar. ‘Hij leeft natuurlijk van jongs af aan met een moeder die kanker heeft. Als hij angstig was, zei ik dat ik altijd in zijn hart zou blijven. Dat is ontstaan toen zijn vader en ik uit elkaar gingen. Mijn zoon is echt een mama’s kindje, we hebben maar 1 blik nodig en weten van elkaar wat we voelen.’

Scheiding

Na de scheiding wilde Julian dan ook liever bij zijn moeder blijven wonen. Wel heeft Mentel hem altijd duidelijk laten weten dat ze misschien niet meer lang te leven heeft. ‘Dan zei ik: ‘schatje, onthoud dat waar je ook ter wereld bent, mama altijd in je hartje zit, ook als ik niet meer leef.’ Dat heb ik hem van kleins af aan meegegeven.’

Angst

En dat vertelt de snowboardster hem nog steeds. ‘Hij heeft momenten dat hij tegen me aan komt liggen en bang is voor wat er nog gaat komen. En als ik zijn lijf voel schokken, vraag ik: ‘Schat, wat is er?’ En dan zegt hij: ‘Ik wil je niet verliezen.’ ‘Ja, maar je weet toch … ’ antwoord ik dan. En dan vult hij al aan: ‘Ja, je zit altijd in mijn hart’.’

Documentaire

De snowboardster werd een jaar lang gevolgd voor een documentaire Leef, die op Videoland staat. Arie Boomsma bezocht het gezin vorig jaar om met hen te praten over deze bijzondere opname over hun leven. Hun zoon Julian vertelde ook toen in tranen: ‘Dat is mijn grootste angst, om mama te verliezen. Ze betekent heel veel voor me en ik zou echt niet weten wat ik zonder haar zou moeten.’

Ode

Eigenlijk is het gemaakt als een soort ode voor als Bibian er niet meer zou zijn. Toch zit er in de documentaire ook een scène waar ze het hebben over de dood: in de documentaire geeft ze aan niet in het ziekenhuis te willen sterven. Wat ze wel zou willen? ‘Met mijn gezin om me heen, dat kan natuurlijk in het ziekenhuis ook, maar dat is toch een steriele omgeving’, verklaarde Mentel.

Bron: Instagram, Story Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending