Contacteer ons

Nieuws

Zo zien de kinderen van ongeneeslijke Bibian Mentel er nu uit

Gepubliceerd

op

Bibian Mentel (48) heeft naast zoon Julian ook nog twee stiefdochters: Annabella en Laila. Zo zien de kinderen van de paralympisch topsportster er nu uit!

Julian vierde 9 februari zijn 18e verjaardag en Bibian was maar wat blij dat ze deze bijzondere leeftijd nog mee heeft mogen maken. ‘Lieve, stoere, knappe, leuke, zorgzame Julz, wat ben je opgegroeid tot een heerlijke, fijne 18-jarige jongeman!’, schreef ze bij het filmpje. ‘En wat ben ik super trots op je! Mijn hoop om jou 18 te zien worden is gelukt! Dus op naar de 21 ?? ….weet dat ik iedere dag van je geniet, love you ❤.’

Tekst gaat verder onder de posts.

Stiefkinderen

Ook heeft Bibian nog twee stiefkinderen: Annabella en Leila. Op het Instagramaccount van haar man Edwin zijn geen recente foto’s te vinden, maar op het profiel van Julian is te zien dat de twee al opgegroeid zijn tot prachtige dames.

Tekst gaat verder onder de posts.

Best zwaar

In een interview met Linda in 2018 vertelde Bibian hoe haar 16-jarige zoon met haar ziekte omgaat. Want voor Julian is het soms best zwaar. ‘Hij leeft natuurlijk van jongs af aan met een moeder die kanker heeft. Als hij angstig was, zei ik dat ik altijd in zijn hart zou blijven. Dat is ontstaan toen zijn vader en ik uit elkaar gingen. Mijn zoon is echt een mama’s kindje, we hebben maar 1 blik nodig en weten van elkaar wat we voelen.’

Scheiding

Na de scheiding wilde Julian dan ook liever bij zijn moeder blijven wonen. Wel heeft Mentel hem altijd duidelijk laten weten dat ze misschien niet meer lang te leven heeft. ‘Dan zei ik: ‘schatje, onthoud dat waar je ook ter wereld bent, mama altijd in je hartje zit, ook als ik niet meer leef.’ Dat heb ik hem van kleins af aan meegegeven.’

Angst

En dat vertelt de snowboardster hem nog steeds. ‘Hij heeft momenten dat hij tegen me aan komt liggen en bang is voor wat er nog gaat komen. En als ik zijn lijf voel schokken, vraag ik: ‘Schat, wat is er?’ En dan zegt hij: ‘Ik wil je niet verliezen.’ ‘Ja, maar je weet toch … ’ antwoord ik dan. En dan vult hij al aan: ‘Ja, je zit altijd in mijn hart’.’

Documentaire

De snowboardster werd een jaar lang gevolgd voor een documentaire Leef, die op Videoland staat. Arie Boomsma bezocht het gezin vorig jaar om met hen te praten over deze bijzondere opname over hun leven. Hun zoon Julian vertelde ook toen in tranen: ‘Dat is mijn grootste angst, om mama te verliezen. Ze betekent heel veel voor me en ik zou echt niet weten wat ik zonder haar zou moeten.’

Ode

Eigenlijk is het gemaakt als een soort ode voor als Bibian er niet meer zou zijn. Toch zit er in de documentaire ook een scène waar ze het hebben over de dood: in de documentaire geeft ze aan niet in het ziekenhuis te willen sterven. Wat ze wel zou willen? ‘Met mijn gezin om me heen, dat kan natuurlijk in het ziekenhuis ook, maar dat is toch een steriele omgeving’, verklaarde Mentel.

Bron: Instagram, Story Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending