Contacteer ons

Nieuws

Zó ziet de verloofde van onze Leco van Zadelhoff eruit

Gepubliceerd

op

Leco van Zadelhoff (52) wordt ook wel dé visagist van de sterren genoemd. Maar ook in programma’s als ‘RTL Boulevard’ en sinds kort ‘Chantals Beauty Camper’ is hij te zien. Hoewel hij vaak met de Nederlandse sterren omgaat, is hij achter de schermen het liefst samen met zijn verloofde en zijn dochter.

Vakantie

De partner van Leco heet Carlos. De twee leerden elkaar kennen op vakantie en zijn al vijf jaar gelukkig samen. In 2019 gingen ze voor de volgende grote stap en vroeg Carlos hem ten huwelijk tijdens een vakantie naar Parijs.

De tekst gaat verder onder de foto.

Instagram

Leco plaatst geregeld een leuke selfie van hem en Carlos op Instagram. Maar hij deelt ook wel eens een leuke video van zijn partner. Voor de ’tropische’ Carlos is het koude Nederlandse weer natuurlijk nog even wennen, afgelopen februari was de eerste keer dat hij zulke vrieskou meemaakte. Dat moest Leco natuurlijk even vastleggen. Hij deelt een video waar Carlos ‘samba dansend over het ijs’ schaatst.

De tekst gaat verder onder de foto.

Groot gezin

Leco’s tweede liefde is zijn dochter Robbie (15). Robbie is de dochter van Leco en zijn ex Rob Sintenie, die in 2016 na negentien jaar uit elkaar gingen. Ook al zijn de twee vaders van Robbie niet meer samen, ze ziet beide mannen nog zeer regelmatig. ‘Uhm, logisch toch’, zou je denken, maar de gezinssituatie waar Robbie in verkeert, is een lastige en behoeft de nodige uitleg. We wagen een poging: Robbie heeft twee vaders, twee moeders, twee bonusmoeders, een bonusvader, twee bonuszusjes en twee halfzusjes.

‘Modern Family’ is er niks bij

Rob’s zus Jennet wilde vijftien jaar geleden graag een kind met haar vriendin Sjamke. Ze vroegen Rob, de toenmalige vriend van Leco, als vader. Omdat hij Jennet’s broer is, zou de baby met Sjamke als biologische moeder toch ook het DNA van Jennet krijgen en zo kreeg Leco er dus ook meteen een dochter bij. Inmiddels zijn niet alleen Leco en Rob uit elkaar, maar ook Jennet en Sjamke. Zij hebben weer nieuwe partners met óók weer kinderen, én er kwamen nog kinderen bij. Robbie woont nu bij haar beide moeders, die boven elkaar in aparte huizen wonen.

Bron: Story Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending