Contacteer ons

Nieuws

Zo ziet vriendin André Hazes eruit vóór cosmetische ingrepen

Gepubliceerd

op

Het is dik aan tussen Dre Hazes en Sarah van Soelen. De zanger vond na zijn breuk met Monique steun in de armen van de 25-jarige influencer. Sindsdien vliegen de foto’s van de mooie dame je om de oren. Hoe zag zij eruit voor de verschillende cosmetische ingrepen die zij liet doen?

Dre en Sarah leerden elkaar volgens de zanger kennen tijdens de eerste breuk van Dre en Mo, vlak voordat hij met Bridget Maasland ging. De twee ontmoetten elkaar op een feestje in Dre’s hotelkamer. Volgens de zanger was er niets romantisch aan de hand tussen hem en Sarah, tot hij afgelopen zondag bij Beau toegaf dat hij ‘gek is op dat meisje’.

Model

Sarah werd in één klap een bekende Nederlander. Zij wordt gezien als de vrouw voor wie Dre zijn verloofde in de steek liet. Maar de blondine is meer dan dat. Sarah is 25, model en influencer en tikt inmiddels ruim 100.000 volgers aan op Instagram.

Regelmatig staat zij model voor de kledingwinkel waar zij werkt. Er verschijnen bijna dagelijks foto’s van Sarah in korte jurkjes en zomerse outfits op Instagram.

Direct valt op dat Sarah een prachtige meid is, maar dat zij ook niet vies is van een cosmetische ingreep op z’n tijd. Zo is op de social media van een kliniek te zien dat Sarah 2 millimeter fillers in haar jukbeenderen laat spuiten, en dat ook haar lippen flink voorzien werden van fillers.

Fillers

Op haar Instagram is ook te zien hoe Sarah pronkt met haar volle lippen en hoge jukbeenderen. Maar op de foto’s onderaan de pagina is te zien hoe zij eruit zag vóór zij zich liet helpen door de cosmetische naald…

Of de jukbeenderen en lippen het enige is wat zij aan zichzelf heeft laten doen is niet duidelijk. Kijk en oordeel zelf…

Op Instagram is een foto te zien van Sarah uit 2015, toen zij ongeveer 18 jaar oud was. Duidelijk is te zien dat Sarah de lipfillers toen nog niet ontdekt had…

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending