Contacteer ons

Nieuws

Zorgen om Roy Donders: ‘Dit is zeer onwenselijk’

Gepubliceerd

op

Van stylist van het zuiden en huispakkenkoning tot eigenaar van een beautykliniek: Roy Donders is met Kliniek Donders wéér een andere carrièreweg ingeslagen. Al zetten sommige beautyexperts daar vraagtekens bij.

Vorige week kondigde Roy het grote nieuws aan: hij opent op 22 maart de deuren van zijn nieuwe onderneming Kliniek Donders ‘We zijn een kliniek gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering, huidvernieuwing, huidverjonging… Eigenlijk alles om mooi, jong en fris te blijven,’ legt de realityster uit. ‘Kliniek Donders biedt uiteenlopende cosmetische behandelingen voor gezicht en lichaam. Je kunt bij ons terecht als je je stoort aan die diepe frons boven je wenkbrauwen. Of als je niet meer lekker in je vel zit na een bevalling. Wij adviseren je en helpen je om weer blij te voelen als je in de spiegel kijkt.’

Ophef over reis naar Istanbul

Roy voert zelf ook behandelingen uit, waarvoor hij naar eigen zeggen over verschillende certificaten beschikt. Daarnaast begeleidt hij klanten die cosmetische ingrepen ondergaan in Istanbul. ‘Dus als jij je stoort aan die vetrolletjes, je smalle bovenlip of die diepe rimpel, kom gezellig langs en ontdek wat er allemaal mogelijk is,’ staat er op de website van de kliniek. De realityster is momenteel in Istanbul, tot verontwaardiging van veel fans vanwege de huidige maatregelen. Hij vindt de ophef niet eerlijk en benadrukt dat het om een werkbezoek gaat, en niet om een snoepreisje. ‘Ik hou me gewoon aan de coronaregels. Je mag gewoon vliegen als je een coronatest hebt gedaan. Voor werk is dat gewoon toegestaan en dit is mijn nieuwe werk, dus het is toegestaan,’ verklaart Roy aan RTL Boulevard.

‘Roy’s nieuwe carrière is onwenselijk’

Niet iedereen staat te springen om Roy’s carrièreswitch. Dr. Felicia Smit van de Velthuis Kliniek noemt zijn nieuwe werk ‘zeer onwenselijk’. ‘Wij willen ons als opgeleide plastisch esthetisch chirurgen 100% distantiëren van dit soort praktijken’, vertelt ze aan RTL Boulevard. “Het is puur marketing en zeer onwenselijk om met een tussenpersoon te werken als ’trekker’.’

Bron: Story Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending