Contacteer ons

Nieuws

Zware klap voor de familie Hazes

Gepubliceerd

op

Rachel Hazes en haar familie gaan een zware tijd tegemoet. De moeder van André en Roxeanne is op dit moment in Spanje en het lijkt erop dat ze voorlopig niet bij haar kinderen in Nederland kan zijn…

“Zojuist gehoord dat Spanje, waar ik nu ben, over een paar uur de grenzen sluit,” schrijft Rachel op haar Instagram-pagina.

“Het is eng en gek, maar zo belangrijk dat iedereen binnen blijft. Hulde aan alle hulpverleners die dag en nacht voor ons klaar staan #blijfsterk.”

Ze wordt door haar volgers veel sterkte gewenst. “Veel succes en sterkte en blijf vooral gezond,” schrijft iemand bijvoorbeeld.

Ook Sanne Kraaijkamp doet een duit in het zakje. “Blijf veilig en gezond, lieve Rachel,” schrijft ze. Een ander denkt dit hier binnenkort ook te kunnen verwachten. “Weet zeker, over een paar weken gebeurt het ook in ons landje. Vind het zo eng.”

Welkom op Instagram

En dat terwijl Rachel vorige week nog zo vrolijk haar debuut maakte op Instagram. Ze zette al direct vier foto’s online, die allemaal waren gemaakt op haar vijftigste verjaardag.

Dit feest vierde Rachel groots op de Dam in Amsterdam. En wat een eer, op Rachel’s eerste foto prijkte de prachtige plopkap van Shownieuws! Rachel heeft inmiddels al 15.200 volgers binnengeharkt.

Opvallend is om te zien wie Rachel wel en niet volgt. Waar wordt gezegdr dat ze geen goede band meer heeft met dochter Roxeanne – ze was ook niet op haar vijftigste verjaardag – blijkt dat online anders. Ze volgt Rox op Instagram vanaf nu op de voet! André’s vriendin Monique Westenberg en zijn ex Bridget Maasland, met wie zij een goede band had, zijn opvallende afwezigen in het lijstje.

Feest

Het dak ging er af op de verjaardag van Rachel Hazes. Het was een bijzondere avond met een bijpassend cadeau van haar nieuwe liefde Mike! Op het feest, waar Samantha Steenwijk, Rolf Sanchez en natuurlijk haar zoon André Hazes optraden, kreeg ze van hem een ontzettend duur kunstwerk cadeau. Het gaat om een koffer van Studio Tim de Vries, die 15.000 euro kost!

Eerder werd bekend dat dochter Roxeanne niet aanwezig was op de verjaardag van haar moeder. Dat was een flinke domper voor Rachel die eerder vertelde aan Story dat ze maar één grote wens had voor het feest: een hereniging van haar kinderen.

”Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn. Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me: ik doe niet anders.”

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending