Contacteer ons

Laatste Nieuws

Laura (21) had een hele leuke vakantie: ”8 mannen gehad en mijn vriend zat thuis”

Gepubliceerd

op

Terug van haar vakantie, onthult de 21-jarige Laura uit Rotterdam haar opmerkelijke gewoonte: vre*mdgaan tijdens zomervakanties.

Hoewel ze thuis niet aan haar escapades denkt, beweert ze dat er iets met haar gebeurt wanneer ze zich in een ander land bevindt met vrienden.

Vakanties worden vaak gezien als een tijd om even los te komen van het dagelijkse leven. Voor sommigen betekent dit echter dat ze hun grenzen overschrijden, zoals in het geval van vakantievreemdgaan.

Laura, wiens achternaam onbekend blijft, staat erom bekend dat ze tijdens vakanties met meerdere mannen een affaire heeft, terwijl haar vriend van niets weet.

Ze wordt zelfs beschouwd als de ‘sl*t’ van haar vriendengroep, een titel waar ze niet trots op is.

Deze gewoonte begon toen Laura 17 jaar oud was en op vakantie ging naar Griekenland met vriendinnen.

Ze ontmoette een aantrekkelijke man in het hotel en beleefde een vakantieromance die haar is bijgebleven.

Hoewel ze nu in een ‘goede relatie’ van meer dan twee jaar zit en zelfs denkt aan trouwen, blijft haar neiging tot vreemdgaan op vakantie bestaan.

Volgens Laura gebeurt dit enkel in het buitenland. Ze verklaart: “Thuis zou ik er niet aan denken om vreemd te gaan, maar op vakantie kan ik het gewoon niet laten.”

Haar recente vakantie in Lloret de Mar leverde haar zelfs affaires op met acht verschillende mannen in één week tijd.

Laura ziet echter geen probleem in haar gedrag. Ze benadrukt dat ze niet ongelukkig is in haar huidige relatie en gelooft dat het vooral met vakantievibes te maken heeft.

Ze verklaart: “Ik voel me vrij op vakantie en heb een hoog s*ksueel verlangen. Dat komt allemaal tot uiting op vakantie.”

Hoewel ze spannende momenten beleeft met meerdere mannen, houdt Laura geen contact met hen en deelt ze geen persoonlijke details.

Ze merkt op dat sommige mannen ook in een relatie zitten, wat haar geruststelt. Wat betreft de vraag of haar vriend ooit achter haar avonturen zal komen, is Laura zelfverzekerd dat dit niet zal gebeuren en dat het daarom niet de moeite waard is om over na te denken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending