Contacteer ons

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Laatste Nieuws

Patty Brard praat op tv haar grote mond voorbij: ”Heeft een snuifprobleem”

Gepubliceerd

op

Door

Patty Brard heeft het vermoeden dat Douwe Bob zichzelf niet alleen vaak te diep in het glaasje kijkt. De Showniews-diva denkt dat de zanger ook verslingerd is aan het witte goud.

Incident

Douwe Bob kwam gisteren in de media. Er zijn beelden opgedoken waarin hij zich als een beest gedraagt op het dorpsplein van Abcoude.
Hier zou hij een zestienjarig kind een paar tikken hebben gegeven. Douwe zelf stelt dat de jongen ‘in de twintig’ is.
Patty Brard praat op tv haar mond voorbij: ”Heeft een snuifprobleem”
Afijn, nog geen uur na de berichtgeving over het incident plaatste Douwe een bericht op Instagram. Hierin liet hij zijn volgers weten verslaafd te zijn aan alcohol. Hij laat zichzelf op korte termijn opnemen, in een poging om van de drank af te komen.
Handig gespeeld van Douwe, die een soort Tim den Besten-act uithaalt door over persoonlijke problemen te beginnen na het uitlekken van een schandaal.

Cokeverslaving

Maarre, is alcohol wel het enige probleem dat Douwe heeft? Yvonne Coldeweijer denkt zeker te weten dat hier meer aan de hand is. De juicekoningin van Nederland onderzoekt levens van bekende Nederlanders en verdient hier een aardige boterham mee.
Yvonne is spijkerhard. ”Hij heeft een alcoholprobleem. En coke natuurlijk, maar dat staat er niet bij, want dat is toch minder gezellig. Dat weet ie van André junior en van Tino.”

Patty Brard

Patty Brard sluit zich aan bij de woorden van Yvonne. Ze vindt het flauw dat het ‘cokeprobleem’ van Douwe niet wordt genoemd.

”Ik vind het altijd zo frappant dat iedereen die in rehad gaat en wat aan zijn ‘drankprobleem’ gaat doen, er nooit eerlijk over is dat er ook andere problemen spelen. Want meestal is dat niet alleen drank, maar ook drugs. Maar dat wordt dan gezien als ‘rock ‘ roll.”
Volgens Evert Santegoeds heeft Douwe’s management tussen neus en lippen door wel bevestigd dat Douwe er flink aan zit. ”Zijn management zei dat alcohol het voornaamste probleem is.”

Lees verder

Trending