Contacteer ons

Nieuws

Deze hulp zocht verdrietige Monique in maand van breuk met André Hazes

Gepubliceerd

op

Na het ellendige jaar dat Monique Westenberg achter de rug heeft met haar relatieproblemen met André Hazes, is het geen wonder dat ze naarstig op zoek is naar een manier om geestelijk en lichamelijk fit te blijven. Maar daar grijpt ze voor naar een duur dieet, dat haar volgers niet echt kunnen waarderen.

Monique noemt zichzelf een ’oliebol etende’ en vond dat reden om professionele hulp in te schakelen. Dat deed ze vorig jaar november, precies de maand die begon met de pijnlijke breuk tussen haar en André en diens affaire met Bridget Maasland. „Ik wilde heel graag een paar kilo afvallen, maar wat ik nog belangrijker vond: ik wilde wat lekkerder in mijn vel zitten. Zowel lichamelijk als geestelijk.”

Haar oplossing? Een dieetmethode. „Een paar dagen later had ik een intake en vanaf het eerste moment voel ik me goed bij deze methode. Ik ga regelmatig naar mijn coach en dat geeft een stok achter de deur. (…) De gewenste kilo’s gingen er snel af, maar het is een lifestyle geworden. Het lukt me nu om op mijn gewenste gewicht te blijven én… ik voel me energiek en fit. Vooral in deze onrustige tijd waarin iedereen gezond probeert te blijven merk ik hoe fijn dit voelt.”

Veel volgers weten precies hoe dat voelt, die extra kilo’s tijdens de coronacrisis en reageren dan ook enthousiast. Ook delen ze volop ervaringen van hun ’afvalavonturen’. Maar niet iedereen is gediend van de post met weliswaar een persoonlijk tintje, maar ook overduidelijke promotie. Op het eind doet Monique immers nog een hele concrete aanbieding en laat haar naam zelfs lenen voor een actiecode ’Samen met Monique’. Fans laten weten dat ze het jammer vinden dat Monique zoveel reclame maakt. Een van hen noemt het zelfs een ’sneaky manier’. „Maar goed, iedereen wil wat verdienen, toch.”

Volgens Monique maakt ze niet ’overal’ reclame voor. „Alleen de producten waar ik zelf achter sta en nog leuker, andere mensen, door mijn grote bereik, kennis mee kan laten maken zodat zij er ook blij van kunnen worden. Het is ook een groot gedeelte gunnen en dat voelt voor mij goed.”

View this post on Instagram

Vorig jaar november belde ik, een oliebol etende, naar @NewFysic. Ik wilde heel graag een paar kilo afvallen maar wat ik nog belangrijker vond: ik wilde wat lekkerder in mijn vel zitten. Zowel lichamelijk als geestelijk. Een paar dagen later had ik een intake en vanaf het eerste moment voel ik me goed bij deze methode. Ik ga regelmatig naar mijn coach en dat geeft een stok achter de deur. Via de NewFysic website kan ik steeds weer nieuwe lekkere ideeën voor recepten op doen (die makkelijk en snel te maken zijn, want ik ben niet zo’n keuken princess), en daarbij neem ik dagelijks de supplementen. En wil ik dan toch een keer ‘los’ gaan, is dat geen ramp. Ik neem dan een NoRegret supplement en pak het daarna gewoon weer op. De gewenste kilo’s gingen er snel af, maar het is een lifestyle geworden. Het lukt me nu om op mijn gewenste gewicht te blijven én… ik voel me energiek en fit. Vooral in deze onrustige tijd waarin iedereen gezond probeert te blijven merk ik hoe fijn dit voelt. Dus…doen jullie mee? Wanneer je nu met een 4-weken pakket start mag ik een NoRegret cadeau geven. Ook krijg je de mogelijkheid jouw pakket later te betalen. Plan een gratis intake bij een van de 37 vestigingen in Nederland of begin meteen online www.newfysic.nl. In de webshop kun je de code samenmetmonique invullen bij het afrekenen en in de vestiging ontvang je het gratis product op vertoon van dit bericht. Succes! #newfysic #natuurlijkvaljeaf #moonscollab

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Bron: De Telegraaf, Instagram Beeld: Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending